• AMHLPM0001482.pdf
    "Exposición de relieves de alabastro"
    Targetó d'invitació a la inauguració de la exposició de figures d'alabastre realitzades per Héctor Cesena, organitzada per l'Agrupació d'Amics de la Música (c/ Baró de Maldà, 15), del 28 de febrer al 2 de març de 1954. Les figures exposades eren pel Via-Crucis i foren donades pel cos de Portants del Sant Crist de l'església de Sant Isidre. A l'anvers del tarjetó hi ha el text d'invitació, la informació sobre les obres, el lloc i les dates. Tipografia en negre.
    Cultura
    Arts plàstiques i artesania
    Culturals i socio culturals
  • AMHLPM0003845.pdf
  • AMHLPM0000712.pdf
    Agrupació d'Amics de la Música. Programa mes de febrer de 1955
    Díptic del programa de concerts de l'Agrupació d'Amics de la Música (Baró de Maldà, 15) per al mes de febrer de 1955. En el programa es fa una relació de les peces interpretades en els diferents concerts. A més, s'hi inclou la memòria d'activitats realitzades l'any 1954 (concerts, conferències i exposicions). A la contraportada hi ha la llista de membres de la nova Junta Directiva, sota la presidència de Eugenio Garcia.
    Cultura
    Música
    Culturals i socio culturals
  • AMHLPM0000687.pdf
    Agrupació d'Amics de la Música. Programa març 1954
    Díptic del programa de concerts de l'Agrupació d'Amics de la Música (Baró de Maldà, 15) per al mes de març de 1954. També hi ha un text-memòria de 1953, que inclou els concerts, exposicions i conferències realitzats per l'entitat. A la contraportada hi ha un text sobre l'ampliació de la col·lecció de pintures.
    Cultura
    Música
    Culturals i socio culturals
  • AMHLPM0000686.pdf
    Inauguració de l'Exposició de relleus en alabastre d'Hector Cesena per al Viacrucis
    Targetó d'invitació de la inauguració dels relleus en alabastre realitzats per l'escultor Hèctor Cesena per al viacrucis. Els relleus han estat donats a l'Església Parroquial de Sant Isidre Llaurador pel Cos de Portants del Sant Crist. L'acte se celebra a la seu social de l'Agrupació d'Amics de la Música (Baró de Maldà, 15). S'indiquen els dies i hores de visita.
    Cultura
    Arts plàstiques i artesania
    Esglésies i Ermites
  • AMHLPM0000682.pdf
    Inauguració de la IV Exposició Municipal de Belles Arts
    Díptic del catàleg de la IV Exposició Municipal de Belles Arts, que se celebra al Saló de Sessions de l'Ajuntament. Hi ha la llista de peces que s'exposen, ordenades per tipus de tècnica artística: pintura (aquarel·la, encaustica, oli), dibuix i escultura. S'indica el lloc, els dies i l'horari de visita.
    Cultura
    Arts plàstiques i artesania