Equip de futbol dels treballadors de l'empresa Balañá al camp del Torrasenc l'any 1950. Al fons podem veure la muntanya del Tibidabo. Qui té la pilota és Josep Mª Gassó (no era de l'empresa) i el primer de peu, per la dreta, és el sereno. El camp del Torrasenc estava al carrer Xile cantonada carrer de Cardenal Reig tocant a la carretera de Collblanc.
En aquesta fotografia es poden apreciar diversos participants en la primera edició de la "Cursa Popular Ciutat de l'Hospitalet", que va tenir lloc el 1981, entre ells Bartolomé Nájar Ruiz, en primer pla, al seu pas per la Plaça Mossèn Homar, plena llavors de cotxes aparcats i amb l'històric quiosc de premsa del Sr. Marco al mig d'aquesta. S’observa també l’antiga i majestuosa magnòlia, avui lamentablement desapareguda que, juntament amb una altra i amb una palmera i un bonic sortidor, estaven situades al mig d'aquesta placeta, creada al mig del s. XIX en que va ser l'hort de l'antiga rectoria.
Al costat del quiosc va estar situada, durant molts anys, la històrica parada de taxis del Centre, situada ben bé al davant de l'Església de Santa Eulàlia de Mèrida, que tenia com a precedent el servei de taxi que oferia des d'abans de la guerra civil, el Sr. Auladell, que va instaurar aquest servei als seus baixos, situats antigament al costat de l'edifici amb l'anunci de la Caixa de Catalunya, on des de 1970, hi ha un nou edifici on es va instal·lar Banca Catalana. S'observa també a la fotografia la façana de l'Ajuntament que rendeix al carrer Rossend Arús i part de la façana d'aquest a la Plaça de l'Ajuntament, on es pot apreciar l'entrada de la Biblioteca Mossèn Homar, pertanyent a la xarxa de biblioteques populars de la Diputació de Barcelona.
Mossèn Josep Homar i Duran (1886-1967) va ser fou nomenat el 1948 regent de la parròquia de Santa Eulàlia de Mèrida de l'Hospitalet de Llobregat, de la qual fou nomenat rector en 1954. Juntament amb l'aleshores alcalde de la ciutat, Ramon Solanich i Riera, va presidir el Patronat de Santa Maria de Bellvitge, amb la finalitat de restaurar l'ermita de Bellvitge i el patronat per a la construcció de l'edifici de l'Escola Tecla Sala, inaugurada en 1957. Mossèn Homar va donar en vida la seva biblioteca, formada per més de 7.000 volums, a la ciutat de l'Hospitalet. Amb ells es va formar aquesta biblioteca, que va ser inaugurada el 31 de març de 1963 en aquest local, situat en els baixos
Homes i dones jugant a tennis al solar propietat del mossèn Santiago Oliveras on, el 1926 es va construir el Centre Catòlic. Darrera el camp s'observa el carrer Tarragona i, a l'esquerra, la rambla de Just Oliveras. Al fons, la torre de Felipe de Alverico, la façana principal de la qual, rendia a un jardí que rendia, alhora a la Rambla Just Oliveras. Aquesta torre estava situada a tocar del carrer Tarragona, gairebé davant de la casa modernista de Josep Oliveras, casa aquesta darrera que va ser la primera que va ser construïda per animar els propietaris a traslladar allà la seva residència.
Samuel, porter de l'Hospitalet al camp de la Remunta
Samuel, porter de l'equip Hospitalenc Sporting Club aturant un gol a la porteria del camp de la Remunta. Es veu el públic assistent al partit. L'Hospitalenc va ser el primer club de la ciutat, fundat el 1909 i inscrit al registre del Govern Civil de Barcelona el 1917.
Equip de bàsquet del col·legi Tecla Sala l'any 1969
Jugant a la pista que hi havia al costat del camp de futbol municipal, al carrer d'Enric Prat de la Riba. El col·legi es va inaugurar el 1954 arran d'una donació de la senyora Tecla Sala. Es tracta d'una escola parroquial lligada a l'església de Santa Eulàlia de Mèrida. L'edifici va ser construït per l'arquitecte Manuel Puig i Janer. Amb els anys ha anat ampliant l'espai.
Carretera d'Esplugues amb Can Cervera al fons i dos nens amb pilota
Estampa de la vida quotidiana d'uns nens endiumenjats amb la seva pilota de futbol a la carretera d'Esplugues.
Situada en una zona d'Esplugues encara per urbanitzar, entre els municipis d'Esplugues i l'Hospitalet, Can Cervera és una masia del segle XVIII, d’estil neoclàssic, de planta baixa, pis i golfes, amb teulada a dues aigües, el carener de la qual és paral·lel a la façana principal. Aquesta s’obre amb dos portals, un de llinda recta i l’altre d’arc rebaixat. Està presidida per un porxo que fa de balcó del pis i coronada per un frontó triangular. Per damunt de la teulada s’alça una airosa torratxa. Està catalogada com a patrimoni arquitectònic local de la ciutat d’Esplugues.
La primera notícia es troba en l'estadística demogràfica de l'any 1716, en la qual es menciona Josep Cervera, notari de Barcelona, propietari d'una casa en despoblat sobre el terme de l'Hospitalet de Llobregat. El Baró de Maldà dóna fe de l'existència d'aquesta casa l'any 1770. Al segle XIX aquest antic mas fou reformat i adaptat per a casa d'estiueig. Actualment està pendent d'una futura rehabilitació i de l'urbanització de tot l'entorn, ple d'horts furtius i en part molt degradat.
Club de tenis taula (estaven federats) al teatre (quan ja no tenia ús com a teatrd) de la primera planta de la cooperativa respeto Mutuo al carrer de Buenos Aires (hi feien celebracions, comunions, casamemts). Trofeus.Exhibició de personatges importants: José María Palés i Caimel de 1a nacional del Barcino. Hi jugaven José Luís i Niky Abat Rodríguez
Art, lleure i esports 118P 7D/Esports amateurs/Tennis taula
Club de tenis taula (estaven federats) al teatre (quan ja no tenia ús com a teatrd) de la primera planta de la cooperativa respeto Mutuo al carrer de Buenos Aires (hi feien celebracions, comunions, casamemts). Trofeus.Exhibició de personatges importants: José María Palés i Caimel de 1a nacional del Barcino. Hi jugaven José Luís i Niky Abat Rodríguez
Art, lleure i esports 118P 7D/Esports amateurs/Tennis taula
Equip de futbol Hospitalenc Sporting Club. Es veuen els jugadors amb l'entrenador, al centre del grup. L'Hospitalenc va ser el primer club de la ciutat, fundat el 1909 i inscrit al registre del Govern Civil de Barcelona el 1917.