Boda
Gonçal Oliveros Teresa Layola
En primer terme, els pares de la núvia, Lluís Layola Rovira i Victòria Bahí Falcó. Al darrera, familiars del nuvi, el seu germà gran, amb la seva àvia Montserrat Goyta Viñals, amb el vano i el seu oncle Josep Llopis Goyta, regidor de l'ajuntament a l'època de l'alcalde Jonama, amb la seva dona.
Lluís Layola (1909-1989) va ser un destacat pagès de l'Hospitalet dedicat al conreu de l'alfals, com el seu germà gran Jaume, amb terres a la Marina i al Prat de Llobregat. La seva casa, al carrer Tarragona, núm. 2, cantonada amb la Riera de la Creu, a la Plaça del Repartidor, tenia als seus baixos unes àmplies quadres on guardava els seus carros i els seus fort cavalls de tir, que sortien de bon matí carregats d'alfals cap el Mercat del Born de Barcelona. Va ser un dels darrers pagesos en actiu de l'Hospitalet Centre. Era descendent de Raimon Layola, que va arribar a l'Hospitalet des d'Occitània, raó pel qual la casa de la seva família a la Marina, l'hereu de la qual va ser el seu germà Jaume, era coneguda amb el motiu de Cal Gavatx. Estava situada poc després de travessar el camí del mig, a tocar del camí que portava a l'ermita de Bellvitge, al mig del que avui és el barri de Bellvitge. El seu pare, Joan Layola Bassas, també regidor a l'època de l'alcalde Jonama, va tenir un paper destacat en l'elecció com a alcalde de l Dr. Ramon Solanich i Riera
El matrimoni va tenir dues filles, Teresa, casada amb en Gonçal Oliveros Llopis, darrer propietari de la important bòvila Goyta-Oliveros de Les Planes, a tocar del cementiri, que va ser candidat a l'alcaldia per l'UCD durant la transició, i Victòria, casada amb Antoni Mestres Cañameres, propietari de la Bodega Odon del carrer Església, canntonada amb el carrer Centre. Un dels seus nets, fill dels dos nuvis d'aquesta boda, és l'advocat hospitalenc Gonçal Oliveros Layola, que es va presentar el 2022 com a candidat a presidir l'ICAB.
Lluís Layola va ser tinent d'alcalde de Mercats i de governació en el consistori presidit pel Dr. Ramon Solanich i Riera i president de la Cambra de la Propietat Urbana de l'Hospitalet i de la Hermandad de Labradores y Ganaderos de Hospitalet.
Mercès a la compra que la Cambra de la Propietat Urbana presidida per ell va fer de la Casa España, es va salvar l'edifici de ser enderrocat per fer pisos, com era la intenció del seu propietari, l'alcalde José Matías de España Muntadas. Poc després la Cambra va cedir a l'Ajuntament aquest gran casal i es va traslladar a un ampli entresol cedit a canvi per l'Ajuntament, situat a un modern edifici situat a la Rambla Just Oliveras, amb el carrer Bruc, per permetre crear allà, el 1969, el Museu de l'Hospitalet que va impulsar el seu primer director, el funcionari municipal Cap del Negociat de Cultura Francesc Marcé Sanabra.
Agricultura i ramaderia
La Marina
Cal Gavatx
Política i administració pública
Regidors
Vida quotidiana
Vida social