Vida qüotidiana l'any 1962 a la plaça Espanyola. Podem veure gent jove, gran i nens passejant, llegint el diari o jugant a la plaça. Al centre de la imatge destaca una Bunyoleria-Xurreria. Al fons, part de la façana de l'església Mare de Déu dels Desemparats.
Vista des d'una posició enlairada de la plaça Espanyola al voltant dels anys 30, es veu l'autobús "HT" (Teatro Español) a punt de marxar. Podem veure com era l'estructura de la plaça, en forma de triangle i amb uns arbres al voltant de la font. (Aquesta plaça passà a denominar-se Mártires de Jaca a partir de 1931 fins acabada la Guerra Civil).
Vista general des d'una posició enlairada que ens permet veure com l'estructura inicial de la plaça era una mena de triangle i pels laterals podien pasar els cotxes. Es poden veure també els arbres que envoltaven la font.
Ofrena floral i l'ou com balla a la Montserratina, del barri de la Torrassa. Veiem uns nens preparats per a la foto envoltats de flors i plantes de l'ofrena que es feia coincidint amb la festivitat de Corpus. A la casa podem llegir "VILLA ANTONET".
Edifici de la plaça Espanyola amb el carrer Montseny.
Xamfrà Plaça Española amb carrer de Montseny. Als baixos de l'edifici hi ha el "Café Español". A la imatge podem veure les taules i cadires de la terrassa del cafè, el qual va ser molt important com a centre de reunió i activitats als barris de Collblanc- La Torrassa. Posteriorment s'instal·là la Caixa de Catalunya.