Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

 • AMHLCA0000104.jpg
  "De Tebeo! Espai de Còmic proposa: Max, dibuixos - historietes"
  Cartell de presentació d'una exposició de dibuixos i historietes del dibuixant Max, a l'aula de cultura de Sanfeliu (c. Miralta, 31). S'indica les dates, el lloc i com arribar-hi. El cartell inclou unes vinyetes de còmic del dibuixant de còmic.
  Arts plàstiques
  Cultura
 • AMHLPM0011322.pdf
  De Tebeo! Espai de còmic proposa "Laura, dibuixos i còmics" al Bagdad Café
  Arts plàstiques
  Cultura
 • AMHLPM0000239.pdf
  De Tebeo! Espai de còmic proposa "Max, dibuixos i historietes"
  Postal que informa de la proposta de De tebeo espai de còmic sobre l'exposició Max, dibuixos i historietes que tindrà lloc a l'Aula de Cultura de Sanfeliu, carrer de Miralta, 31. També informa de la data de la inauguració, divendres 24 de maig a les 20.00 h.
  Arts plàstiques i artesania
  Cultura
 • AMHLPM0002661.pdf
  De Tebeo, espai còmic. Exposició de dibuixos i historietes de Max
  Targetó postal a dues cares. La principal, una vinyeta del genocidi de Bòsnia del dibuixant Max. L'altra cara, de disseny tipus postal, posa: De Tebeo! Espai còmic proposa Max. Dibuixos i historietes al Bagdad Cafè. Surten les dates de durada de l'exposició i el dia de la inauguració que és el dia 11 de març. A sota, l'Aula de Cultura de Sanfeliu i el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalei. A l'altra part de la postal surten els logotips de tots els que hi donen suport: Escola de còmic, El Víbora, espectacles Makoki, el Jueves, New-Ton, Norma Còmics, B Ediciones, Editorial Complot, Tintín Barcelona, Cimoc, Antifaz comic, Ficomic, Bagdad cafe, coffee&books, Perutxo llibres.
  Arts plàstiques
  Cultura
 • AMHLPM0000284.pdf
  De Tebeo! Espai de còmic proposa "Exposició de dibuixos i còmics de Laura"
  Postal que informa de la proposta de De tebeo espai de còmic sobre l'exposició de dibuixos i còmics de Laura. Tindrà lloc a l'Aula de Cultura de Sanfeliu, carrer de Miralta, 31. També informa de la data de la inauguració, dijous 17 de gener a les 20.00 h.
  Arts plàstiques
  Cultura
 • AMHLPM0000213.pdf
  De Tebeo! Espai de còmic proposa "Seminari de creació de còmic"
  Díptic del programa del seminari Creació de còmic que proposa De tebeo, espai de còmic. L'activitat tindrà lloc a l'Aula de Cultura de Sanfeliu, carrer de Miralta, 31. Hi conta: una presentació d'Arturo Arranz i Galiano, director de l'Aula de Cultura, el temari del seminari i altre informació com el professorat, el coordinador, l'horari, la durada, el preu i dates de la matrícula. A la portada un dibuix de Carlos Vila, de 1990.
  Arts plàstiques
  Cultura
 • AMHLPM0000130.pdf
  De Tebeo! Espai de còmic proposa "Navarro. Dibuixos i historietes"
  Postal que informa de la proposta de De tebeo espai de còmic sobre l'exposició de dibuixos i historietes de Joan Navarro. Tindrà lloc a l'Aula de Cultura de Sanfeliu, carrer de Miralta, 31. També informa de la data de la inauguració, dimarts 10 de setembre a les 20.00 h.
  Arts plàstiques
  Cultura
 • AMHLPM0002471.pdf
  De Tebeo, espai còmic proposa: José Luís Galiano, dibuixos i còmics
  Targetó a dues cares. La principal, dibuix en blanc i negre d'una dona mig d'esquena amb calcetes i altres que es veren des del mirall. L'altra cara, de disseny tipus postal, posa: De Tebeo ! Espai còmic proposa José Luis Galiano, dibuixos i còmics. Surten les dates de durada de l'exposició i el dia de la inauguració. A sota, l'Aula de Cultura de Sanfeliu amb l'adreça i el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet i transports per arribar-hi. A l'altra part de la postal surten els logotips de tots els que hi donen suport: Escola de còmic, El Víbora, espectacles Makoki, el Jueves, Toutain editor, ediciones junior, editorial Joventut, Norma Còmics, B Ediciones, Editorial Complot, Tintín Barcelona.
  Arts plàstiques
  Cultura
 • AMHLPM0002532.pdf
  De Tebeo, espai còmic. Exposició de dibuixos i historietes de Segura
  Targetó a dues cares. La principal, unes vinyetes de Rigoberto Picaporte solterón de mucho porte dibuixades per Segura. L'altra cara, de disseny tipus postal, posa: De Tebeo! Espai còmic proposa Segura. Dibuixos i historietes. Surten les dates de durada de l'exposició i el dia de la inauguració que és el dia 4 de desembre. A sota, l'Aula de Cultura de Sanfeliu amb l'adreça i el telèfon, el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet i transports per arribar-hi. A l'altra part de la postal surten els logotips de tots els que hi donen suport: Escola de còmic, El Víbora, espectacles Makoki, el Jueves, Toutain editor, ediciones junior, editorial Joventut, Norma Còmics, B Ediciones, Editorial Complot, Tintín Barcelona.
  Arts plàstiques
  Cultura
 • AMHLPM0002485.pdf
  De Tebeo, espai còmic. Exposició d'originals de Miguelanxo Prado
  Targetó a dues cares. La principal, caricatura vertical en blanc i negre de l'autor Miguelanxo Prado. L'altra cara, de disseny tipus postal, posa: De Tebeo ! Espai còmic proposa exposició d'origiinals de Miguelanxo Prado. Surten les dates de durada de l'exposició i el dia de la inauguració que és el dia 7 de maig. A sota, l'Aula de Cultura de Sanfeliu amb l'adreça i el telèfon, el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet i transports per arribar-hi. A l'altra part de la postal surten els logotips de tots els que hi donen suport: Escola de còmic, El Víbora, espectacles Makoki, el Jueves, Toutain editor, ediciones junior, editorial Joventut, Norma Còmics, B Ediciones, Editorial Complot, Tintín Barcelona.
  Arts plàstiques
  Cultura
 • AMHLPM0002479.pdf
  De Tebeo, espai còmic. Exposició d'originals de "El Captán Trueno"
  Targetó a dues cares. La principal, dibuix vertical en blanc i negre del personatge "Capitán Trueno" amb una espasa a la ma dreta i una corassa a l'esquerra. L'altra cara, de disseny tipus postal, posa: De Tebeo ! Espai còmic proposa exposició d'origiinals de "El Capitán Trueno". Surten les dates de durada de l'exposició i el dia de la inauguració que és el dia 9 d'abril i es comptarà amb la presència de Víctor Mora, guionista i creador del personatge. A sota, l'Aula de Cultura de Sanfeliu amb l'adreça i el telèfon, el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet i transports per arribar-hi. A l'altra part de la postal surten els logotips de tots els que hi donen suport: Escola de còmic, El Víbora, espectacles Makoki, el Jueves, Toutain editor, ediciones junior, editorial Joventut, Norma Còmics, B Ediciones, Editorial Complot, Tintín Barcelona.
  Arts plàstiques
  Cultura
 • AMHLPM0002440.pdf
  De Tebeo! Espai de còmic proposa "Alfredo Pons, dibuixos i còmics"
  Targetó a dues cares. La principal, dibuix en blanc i negre d'un bloc de pisos amb persones a l'interior que es veuen desde les finestres. L'altra cara, de disseny tipus postal, posa que l'espai De Tebeo, espai de còmic de l'Aula de Cultura de Sanfeliu presenta una exposició de dibuixos i còmics d'Alfredo Pons. S'informa de les dates i del dia de la inauguració que és el 25d'abril a les 8 de la tarda i també de l'organitzador, l'aula de cultura de Sanfeliu amb l'adreça i el logotip de l'Àrea de Cultura, Ensenyament i Esports de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat. A la banda on hi ha la marca per posar-hi el segell s'especifica que l'exposició té el suport de: Escola de Còmic Joso, El Víbora i Ediciones Makoki S.A. També a baix de tot s'informa sobre el transport públic per arribar-hi.
  Arts plàstiques
  Cultura
 • AMHLPM0002427.pdf
  De Tebeo! Espai de còmic proposa "Jaime Martín, dibuixos i còmics"
  Targetó a dues cares. La principal, dibuix de la façana del cine Oliveras on al seu davant hi ha cinc adolescents parlant. Signa el dibuix: Jaime Martín. L'altra cara, de disseny tipus postal, posa: De Tebeo ! Espai còmic proposa Jaime Martín, dibuixos i còmics. Surten les dates de durada de l'exposició i també explica que es farà la presentació de l'`album "Sangre de barrio" (una història ambientada a l'Hospitalet). A sota, l'Aula de Cultura de Sanfeliu amb l'adreça i el logotip de l'Àrea de Cultura, Ensenyament i Esports de l'Ajuntament de l'Hospitalet. A la part alta de la banda que assenyala l'espai per col·locar el segell, s'informa del col·laborador "Escola de Còmic" i del suport de la revista "El Víbora"
  Arts plàstiques
  Cultura
 • AMHLPM0011323.pdf
  De Tebeo! Espai de còmic proposa "El còmic avui"
  Debat/Col·loqqui dins el marc de l'exposicio "Els anys'80 en el còmic"
  Arts plàstiques
  Cultura
 • AMHLCA0001200.jpg
  De Tebeo ! Espai de còmic. "Max. Dibuixos, Historietes"
  Cartell de l'exposició de l'obra gràfica (dibuixos i historiètes) del dibuixant Max, que es realitzà a a sala Bagdad Café (c. Tarragona 13) del 11 de març al 18 d'abril de 1993. Aquesta activitat va ser organitzada per l'Aula de Cultura de Sanfeliu ( L'espai central del cartell l'ocupa una il·lustració en blanc i negre de Max, que representa un minotaure assegut en una butaca d'una sala d'estar. A la part superior hi ha el títol, a la inferior hi ha els horaris i el nom de l'organitzador i col·laborador. A la part superior hi ha un globus de diàleg de marges grisos.
  Arts plàstiques
  Cultura
 • AMHLCA0002687.jpg
  Presentació de l'àlbum del dibuixant Jaime Martín «La basca que más casca», amb l'actuació del grup de rock loca Kontainer
  Festa de presentación de " La basca que más casca " del dibuixant Jaime Martín. S'indica l'actuació del grup Kontainer i la presència de l'autor. Un dibuix en lel que es veu un grup de joves i un policia que s'estan barallant.
  Arts plàstiques
  Cultura
  Música
  Rock
 • AMHLCA0000004.jpg
  "De Tebeo! Espai de Còmic proposa: Segura, dibuixos i historietes"
  Cartell de presentació d'una exposició de dibuixos i historietes del dibuixant Segura, a l'aula de cultura de Sanfeliu (c. Miralta, 31). El cartell inclou unes vinyetes de còmic de "Rigoberto Picaporte, solterón de mucho porte".
  Arts plàstiques
  Cultura
 • AMHLCA0000539.jpg
  "Exposició d'originals de Miguelanxo Prado"
  Presentació de l'exposició de l'artista Miguelanxo Prado organitzat per De Tebeo! espai de còmic. L'acte té llloc a l'Aula de Cultura de Sanfeliu (c. De Miralta, 31). Hi consta el dia de la inauguració com també el termini i la manera d'accedir-hi. A la part central hi ha un dibuix de l'artista.
  Arts plàstiques
  Cultura
 • AMHLCA0000139.jpg
  De Tebeo! Espai de Còmic proposa: Exposició d'originals de "El Capitán Trueno"
  Presentació de l'exposició d'originals de "El Capitán Trueno", a l'aula de cultura Sanfeliu (c. Miralta, 31). L'acte d'inauguració compta amb la presència de Víctor Mora, guionista i creador del personatge. S'indica dates, lloc i telèfon, i com arribar-hi. La imatge central del cartell és un dibuix del Capitán Trueno.
  Arts plàstiques
  Cultura
 • AMHLCA0000131.jpg
  "De Tebeo! Espai de Còmic proposa: Laura, dibuixos i còmics"
  Presentació de l'exposició "Laura, dibuixos i còmics", a l'aula de cultura Sanfeliu (c. Miralta, 31). S'indica dates, lloc i telèfon, i com arribar-hi. La imatge central del cartell és un dibuix realitzat l'autora de les obres, Laura.
  Arts plàstiques
  Cultura