Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Download

Oops! Something went wrong! It doesn't appear to have affected your data. Please notify your system administrator if the problem persists. Access denied
Your session was expired. Page will be reloaded.

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

Add assets to album

 • AMHLCA0011622.pdf
  Acte electoral de la candidatura d'Esquerra Unida i Alternativa-Els Verds per l'Hospitalet de Llobregat a les eleccions municipals de 1999
  Cartell d’anunci d’un acte electoral de la candidatura d'Esquerra Unida i Alternativa-Els Verds, com a referent català d’Izquierda Unida, per l'Hospitalet de Llobregat a les eleccions municipals del 13 de juny de 1999, a la Casa de Reconciliació de Can Serra, el 9 de juny, amb participació del cap de llista, Ramón Luque i altres candidats. Inclou una fotografia de grup dels membres de la candidatura, amb els seus noms, entre ells Jaume Botey i M. Pilar Massana. Cartell de 40,5 x 28,5 cms., de text i fotografia, a color.
 • AMHLCA0011555.pdf
  Conferència de Jaume Botey sobre el pla quadriennal de construccions escolars i la reforma de l'ensenyament mitjà a l'Hospitalet de Llobregat
  Cartell d’anunci de la conferència de Jaume Botey, en la seva condició d’extinent d’alcalde i exponent d’ensenyament de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, sobre el pla quadriennal de construccions escolars i la reforma de l'ensenyament mitjà a la ciutat. Acte organitzat pel PSUC, a l’Aula de Cultura de Sant Josep, el 12 d’abril de 1985, presentat per Teresa Jiménez, del comitè local del partit. Cartell de 44 x 32 cms., amb text i dibuix, a un color.
 • AMHLCA0011540.pdf
  L'ensenyament. Gratuït?
  Cartell de divulgació de l’ensenyament públic i gratuït, editat per la Conselleria d’Ensenyament de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat. Cartell de 40 x 59, amb text i dibuix, obra de Josep Maria Rius i Ortigosa “Joma”, a color, imprès a Gràfiques Nova Lletra, de Santa Coloma de Gramenet.
 • AMHLCA0011539.pdf
  No tengas miedo a aprender: Para aprender a leer y escribir, para sacar el certificado, para el graduado escolar: Escuelas de adultos de l'Hospitalet
  Cartell d’informació de l’oferta educativa de les escoles d’adults dels barris de l’Hospitalet de Llobregat, editat per la Ponència d’Ensenyament de l’Ajuntament. Cartell de 52 x 33 cms., amb text i dibuix, a dues tintes.
 • AMHLCA0011537.pdf
  1a Fira d'hivern a les escoles
  Cartell de presentació de la 1a Fira d’hivern a les escoles, editat per la Ponència d’Ensenyament de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat. Cartell de 43,5 x 34,5 cms. amb text i dibuix, obra de Lluïsa Jover, a color, imprès a Canut.
 • AMHLCA0011717.pdf
  És possible un altre món: globalitzem els drets socials, xerrada-tertúlia
  Cartell d’anunci de la xerrada-tertúlia "És possible un altre món: globalitzem els drets socials", amb intervenció de Jaume Botey, en la seva condició d’assistent al fòrum social de Porto Alegre i de president d’Esquerra Unida i Alternativa. Acte organitzat per EUiA al Centre Cívic de Santa Eulàlia, de l’Hospitalet de Llobregat, el 17 de maig de 2001. Cartell de 42 x 29,5 cms., amb text i dibuix, a color.
 • AMHLCA0011671.pdf
  No esperem més... a l'Hospitalet fem el referèndum: OTAN no! Bases fora! Neutrals en una Europa sense blocs ni míssils
  Cartell de convocatòria del referèndum popular de l'Hospitalet de Llobregat sobre la permanència de l’estat espanyol a l’OTAN i la retirada de les bases militars nord-americanes, organitzat pel Col·lectiu per la Pau i el Desarmament de l’Hospitalet i entitats, partits polítics i sindicats de la ciutat, el 25 de novembre de 1984 (un any i mig abans que el referèndum oficial). Cartell obra de Carlos Vila, de 89 x 41 cms., amb text i dibuix, a dues tintes.
 • AMHLCA0011629.pdf
  Acte de presentació del cap de llista d'Iniciativa per Catalunya per l'Hospitalet de Llobregat a les eleccions municipals de 1995
  Cartell de presentació de Jaume Botey com a cap de llista de la la candidatura d’Iniciativa per Catalunya per l’Hospitalet de Llobregat a les eleccions municipals de 28 de maig de 1995, en un acte fet al Centre Catòlic l’ocubre de 1994. En la part posterior inclou una anotació manuscrita de datació de M. Pilar Massana. Cartell de 98,5 x 68 cms., amb només text, a dues tintes.
 • AMHLCA0011835.pdf
  Acte públic de solidaritat amb la lluita saharaui
  Cartell d’anunci de l’acte públic de solidaritat amb el poble saharaui, amb les intervencions de Pilar Massana, del comitè central del PSUC Viu, Jaume Botey, del comitè central del PSUC Viu i president d’Esquerra Unida i Alternativa, i Marian Hmada, ministra de cultura de la República Àrab Saharaui Democràtica. Acte organitzat pel PSUC Viu, en la seva seu central de Barcelona, el 5 de març de 2001. Cartell de 42 x 29,5 cms., amb tex i dibuix, a una tinta.
 • AMHLPM0005364.pdf
  Dues festes d'Art
  Programa de dos actes artístics teatrals i musicals organitzats pel Patronat Femení de la F.J.C. al Teatre Colisseu Pompeia de la Travessera de Gràcia (Barcelona).
  Cultura
  Arts escèniques
  Teatre
  Dansa
  Música
  Cant
  Informació i comunicació
 • AMHLPM0005362.pdf
  Extraordinari concert de l'Orfeó l'Eco de Catalunya
  Programa de mà que presenta les cançons i els poemes que seran recitats.
  Cultura
  Música
  Cant
  Informació i comunicació
 • AMHLPM0005363.pdf
  Exposició a l'Ateneu Tarraconense
  Invitació a l'exposició de vidres (Maria Miret), gravats al foc (Ramona Planas) i pintures (Tarrasso).
  Cultura
  Arts plàstiques
  Pintura
  Informació i comunicació
  Catàlegs d'exposicions
 • AMHLPM0005361.pdf
  Exposició de vidres esmaltats de Maria Miret
  Invitació i catàleg de l'exposició artística que té lloc a les Galeries Laietanes de Barcelona. Text de presentació escrit per Joaquim Folch i Torres.
  Cultura
  Arts plàstiques
  Informació i comunicació
  Catàlegs d'exposicions
 • AMHLPM0003869.pdf
  Què és el CAID ?
  Tríptic informatiu del Centre d'Atenció i Informació a la Dona CAID. Consta dels apartats següents: Què és el CAID?, què fa?, com ho fa?, a qui va dirigit?, On estem?, i horari d'atenció. Probablement es tracti del fulletó editat en els seus inicis l'any 1986.
  Atenció social
  CAID Centre d'Atenció i informació a la Dona
  Dones
  Persones
  Serveis socials
 • AMHLPM0004407.pdf
  Maltractaments
  Fulletó informatiu de com actuar, que és el maltracte físic i psíquic i a quins llocs cal acudir. Document realitzat pel Centre d'Atenció a la Dona (CAID).
  Atenció social
  CAID Centre d'Atenció i Informació a la Dona
  Dones
  Educació
  Formació
  Persones
  Serveis socials
  Xerrades
 • AMHLCA0001481.jpg
  Ban
  Ban municipal del Negociat de Sanitat en el qual s'estableixen les normes per evitar la proliferació de mosques dins el nucli urbà, ja que les considera portadores de perilloses malalties (febre tifoidea, dissenteria, còlera, tuberculosi, etc... A la part superior hi ha el títol hi s'explica el perjudicial que són les mosques per a la salut pública. A la part inferior hi ha 13 punts que l'ajuntament ordena. Signa el ban l'alcalde de l'Hospitalet, Enrique Jonama Darnaculleta.
  Animals
  Bans i edictes
  Campanyes institucionals
  Informació i comunicació
  Insectes
  Mosques
  Natura i medi ambient
  Política i administració pública
  Sanitat i salut
 • AMHLCA0001480.jpg
  Ban
  Ban municipal que prohibeix que els nens estiguin sols al carrer en hores escolars, e insta als pares a incriure els nens als centres. També estableix sancions de no cumplirse aquesta normativa. Signa el Ban, l'alcalde gestor i president de la Comissió gestora de l'Ajuntament de l'Hospitalet y de la Junta local d'Educació Primària, Enrique Jonama Darnaculleta.
  Alumnes
  Bans i edictes
  Campanyes institucionals
  Educació
  Informació i comunicació
  Política i administració pública
 • AMHLCA0001479.jpg
  Ban
  Ban municipal que anuncia la inauguració d'una biblioteca municipal i convida a tots els veïns de l'Hospitalet a visitar-la i usar- la. Signa el Ban, l'alcalde de la ciutat de l'Hospitalet, Josep Muntané Almirall. Aquesta biblioteca va ser inaugurada pel president de la Generalitat, Francesc Macià.
  Alcaldes
  Bans i edictes
  Biblioteca municipal
  Biblioteques
  Cultura
  Equipaments culturals
  Informació i comunicació
  Política i administració pública
 • AMHLPM0000949.pdf
  Cooperatives de Consum
  Tríptic publicitari de les cooperatives de consum "La Fraternitat (Barcelona) i "El respeto mutuo" (L'Hospitalet) en motiu del seu aniversari. A l'anvers: a l'esquerra hi ha una llista de productes d'oferta amb els seus preus. Al revers, hi ha un text sobre el cooperativisme en català i castellà.
  Activitats econòmiques
  Alimentació
  Aniversaris
  Associacions i entitats
  Cooperatives
  Sociedad Cooperativa de Consumo El Respeto Mutuo
 • AMHLPM0003937.pdf
  Festa Major Centre 1994
  Programa de mà que presenta programació de les festes. També inclou diferents comerciants que s'anuncien. A la pàgina 20, corresponent al dimecres 22 de juny s'anuncia una audició de sardanes amb la principal de Collblanc organitzada per l'Ateneu de Cultura Popular en homenatge al mestre Jaume Ventura Tort (es descobreix una placa commemorativa).
  Actors
  Arts escèniques
  Associacions i entitats
  Bàsquet
  Cercaviles
  Comissió de festes l'Hospitalet-Centre
  Culturals i socio culturals
  Dards
  Esbarts
  Esports
  Establiments comercials
  Festa del Drac
  Festa major del Centre
  Festes
  Festes infantils
  Festes majors
  Folklore
  Futbol sala
  Lletres
  Llibres
  Música
  Musics
  Revetlla de Sant Joan
  Revetlles
  Rock
  Sardanes
  Teatre
  Trabucaires
  Xerrades
 • AMHLPM0006618.pdf
  Gran Teatre del Liceu 1980-81
  Programa de mà que anuncia les representacions de les òperes "Manon Lescaut", "Carmen" i "La Traviata" al Gran Teatre de Liceu. Formen part dels 42 espectacles de tarda i nit que tindran lloc durant la temporada d'òpera 1980-1981 (de novembre a febrer).
  Arts escèniques
  Cultura
  Música
  Òpera
  Teatre
 • AMHLPM0006617.pdf
  Gran Teatre del Liceu 1979-80
  Programa de mà que anuncia les representacions de les òperes "La Boheme", "Madama Butterfly", "Elektra", "Adiós a la Boehmia" i "La viuda alegre" al Gran Teatre de Liceu. Formen part dels 50 espectacles de tarda i nit que tindran lloc durant la temporada d'òpera 1979-1980 (de novembre a febrer).
  Arts escèniques
  Cultura
  Música
  Òpera
  Teatre
 • AMHLPM0006619.pdf
  Festa de la música per a cobla
  Programa de mà de l'Ajuntament de Banyoles que presenta la festa de la música per a cobla que té lloc en aquesta població durant la celebració de les Festes de Sant Martirià
  Aplecs
  Cultura
  Festes
  Festivitats
  Folklore
  Música
  Sardanes