• AMHLCA0005483.jpg
    "Estas Navidades, en beneficio de todos, gastemos mejor".
    Cartell editat per l'Institut Nacional de Consum que apel·la a la ciutadania per fer un consum responsable en dates nadalenques.
    Consum
    Activitats econòmiques
    Nadal i Reis
  • AMHLCA0004226.jpg
    La compra de vehicles de segona mà
    Cartell adreçat a la ciutadania amb instruccions sobre la compra de vehicles de segona mà. Edita l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor. Al centre hi ha el dibuix d'un cotxe i un home. A la part inferior apareixen els logotips de les institucions i les entitats col·laboradores.
    Cotxes
    Transports
    Activitats econòmiques
  • AMHLCA0004165.jpg
    Rebaixes. Solament han d'abaixar els preus
    Cartell que sota el títol "Rebaixes. Solament han d'abaixar els preus" informa sobre què fer en cas d'anomalies. Conté 5 cilindres verticals de diferents colors i al seu interior una paraula diferent: =garantia, =serveis, =qualitat, =drets, -preu. El cilindre del preu és més petit que la resta. A la part inferior hi ha els logotips de l'organitzador i la marca institucional "L'H millor que millor"
    Activitats econòmiques
    Comerç
    Oficis
    Finances
    Petit comerç
    Hostaleria
  • AMHLCA0004069.pdf
    Acte de reconeixement als comerços 2013
    Programa de gran format plegat en quatre parts que informa sobre l'acte de reconeixement als comerços del 2013. Desplegat, a la part del títol, al centre es veuen dues bosses de compra de roba de l'Hospitalet sobre un fons rosa fucsia i als extrems, el fons és verd lloro. A l'interior, hi ha una relació dels comerços guardonats i de les mencions especials.
    Activitats econòmiques
    Finances
    Establiments comercials
    Petit comerç
  • AMHLCA0003906.jpg
    Premis a arquitectes, obrers, aprenents i manobres del ram de la construcció.
    Cartell que anuncia els premis a arquitectes, obrers, aprenents i manobres del ram de la construcció amb la convocatòria el concurs Pollès, concurs Viñals, concurs per a borses de viatge. El termini de presentació posa que és el 30 d'octubre (no especifica l'any). A peu de cartell, la relació dels integrants del jurat, entre el quals hi ha Ramon Puig Gairalt. A dalt de tot, el nom de la Generalitat de Catalunya i a sota mateix i centrat, l'escut. A continuació el títol i les convocatòries. Sobre fons blanc, tipografia negra i l'escut a color.
    Activitats econòmiques
    Comerç
    Oficis
    Finances
    Petit comerç
    Hostaleria
  • AMHLCA0003756.pdf
    Comerç L'Hospitalet/Comercio L'Hospitalet
    Programa gran format, plegat en cinc parts, sobre el Comerç a l'Hospitalet. En una de les portades, el títol sota d'un bossa de comprat que conté "L'H", en una altra part, breu introducció, en una altra, text de l'alcaldessa de la ciutat Núria Marín, en una altra part, relació d'accions que s'impulsen des de l'ajuntament en l'àmbit de comerç i mercats, i per últim, relació de les associacions comercials de l'Hospitalet, amb un codi APP del comerç.
    Activitats econòmiques
    Comerç
    Finances
    Hostaleria
    Oficis
    Petit comerç
  • AMHLCA0003615.pdf
    Net integral. "servicios integrales de limpieza"
    Tríptic de gran format. Guia de l'empresa de neteja Net Integral S.L. de l'Hospitalet, on dóna publicitat dels seus serveis.
    Activitats econòmiques
    Comerç
    Finances
    Hostaleria
    Indústries
    Oficis
    Petit comerç
  • AMHLCA0003553.jpg
    Xerrades del comerç. Conferència-col·loqui "Estratègies de futur per al petit comerç"
    Cartell que anuncia, dins del cicle de xerrades del comerç que organitza el Consell Municipal del comerç de l'Hospitalet, la conferència-col·loqui "Estratègies de futur per al petit comerç". El ponent és el sr. Jordi Maymó i el moderador és el sr. Josep M. Selva president de la Unió de Botiguers de l'Hospitalet. En vertical a l'esquerra, el nom del Consell Municipal del comerç de l'Hospitalet. La resta, començant per la marca institucional "L'H millor que millor", continua amb el títol, ponent i moderador. Després el dia, l'hora i lloc (que és el Palauet de Can Buxeres). A baix de tot els logotips dels organitzadors. Sobre fons color crema, tipografia negra i blanca.
    Activitats econòmiques
    Finances
    Establiments comercials
    Petit comerç
  • AMHLCA0003548.jpg
    3a Fira del disc a l'Hospitalet
    Cartells que anuncia la tercera edició de la fira del disc a l'Hospitalet amb motiu de la festa major de Santa Eulàlia i que es realitza a l'institut d'estudis superiors Bisbe Berenguer. A la part de dalt i serparat de la resta amb una línia inferior, la data, horari i posa que l'entrada és lliure. Després, en lletres grans el títol que ocupa tres quartes parts del cartell, després la menció de la festa major de Santa Eulàlia i del lloc on es realitza. A baix de tot, i seprart per una línia de la resta, els logotips dels organitzadors i col·laborador. El fons comença a la part de dalt de color groc i gradualment va passant pel taronja, vermell i fúcsia.
    Activitats econòmiques
    Comerç
    Oficis
    Finances
    Centres comercials
    Fires
    Recintes firals
    Festes majors i revetlles
  • AMHLCA0003549.jpg
    Xerrades del comerç. Conferència-col·loqui "El futur dels mercats municipals"
    Cartell que anuncia, dins del cicle de xerrades del comerç que organitza el Consell Municipal del comerç de l'Hospitalet, la conferència-col·loqui "El futur dels mercats municipals". El ponent és el sr. Francesc A. Izquierdo i el moderador és el sr. Juan Salvador, president de l'Agrupació de Comerciants dels Mercats Municipals de l'Hospitalet. En vertical a l'esquerra, el nom del Consell Municipal del comerç de l'Hospitalet. La resta, començant per la marca institucional "L'H millor que millor", continua amb el títol, ponent i moderador. A baix de tot els logotips dels organitzadors. No hi surt la data ni el lloc. Sobre fons color crema, tipografia negra i blanca.
    Activitats econòmiques
    Comerç
    Oficis
    Fiinances
    Activitats formatives i de suport al comerç i consum
  • AMHLCA0003390.jpg
    "L'Hospitalet. Juego de la Kopa"
    Cartell per promocionar diferents comerços de la ciutat: discoteques, disco-bar, bars musicals, pubs, restaurants, moda, discs, gimnàs, autoescola, instruments musicals... Es tracta d'un joc de l'oca, en el què cada casella és l'anunci d'un establiment comercial. A la banda dreta inferior hi ha les regles del joc i els establiments comercials que hi participen. A la banda dreta superior, hi ha l'anunci de l'activitat, amb el dibuix de tres joves que ballen.
    Activitats econòmiques
    Finances
    Establiments comercials
    Petit comerç
  • AMHLCA0003354.jpg
    6a edició. Les botigues sortim al carrer. La Florida
    Cartell de la sisena edició "les botigues sortim al carrer" de Pubilla Cases. El cartell l'ocupa la fotografia enmarcada sobre un fons blanc, del rostre d'un home somrient. A dalt el títol , el barri i la data i a la part baixa, la resta de barris i dates en què les botigues surten al carrer. També hi ha una APP per descarregar-se la informació. A peu, els col·laboradors i a la banda dreta en vertical, el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet
    Activitats econòmiques
    Finances
    Establiments comercials
    Petit comerç
  • AMHLCA0003353.jpg
    6a edició. Les botigues sortim al carrer. Pubilla Cases
    Cartell de la sisena edició "les botigues sortim al carrer" de Pubilla Cases. El cartell l'ocupa la fotografia enmarcada sobre un fons blanc, del rostre d'una dona morena amb ulleres somrient. A dalt el títol , el barri i la data i a la part baixa, la resta de barris i dates en què les botigues surten al carrer. També hi ha una APP per descarregar-se la informació. A peu, els col·laboradors i a la banda dreta en vertical, el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet
    Activitats econòmiques
    Finances
    Establiments comercials
    Petit comerç
  • AMHLCA0003352.jpg
    6a edició. Les botigues sortim al carrer. Sant Josep
    Cartell de la sisena edició "les botigues sortim al carrer" de Sant Josep. El cartell l'ocupa la fotografia enmarcada sobre un fons blanc, del rostre d'una dona rossa amb ulleres somrient. A dalt el títol , el barri i la data i a la part baixa, la resta de barris i dates en què les botigues surten al carrer. També hi ha una APP per descarregar-se la informació. A peu, els col·laboradors i a la banda dreta en vertical, el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet
    Activitats econòmiques
    Finances
    Establiments comercials
    Petit comerç
  • AMHLCA0003344.jpg
    La Florida de tapes 2014. Ruta gastronòmica
    Anunci de la ruta gastronòmica "La Florida de tapes 2014". Tres quartes parts del cartell té el fons vermellós amb el títol, dates, web d'informació i el dibuix d'una mà que agafa un escuradents llarg de fusta. La part inferior mostra una fotografia d'una taula on s'exposen setze tapes diferents. A la banda inferior, franja de fons negre on hi ha els logotips de l'organitzador i col·laboradors.
    Activitats econòmiques
    Finances
    Establiments comercials
    Petit comerç
  • AMHLCA0003338.jpg
    Sant Josep de tapes 2014. Ruta gastronòmica
    Anunci de la ruta gastronòmica "Sant Josep de tapes 2014". Tres quartes parts del cartell té el fons taronja amb el títol, dates, web d'informació i el dibuix d'una mà que agafa un escuradents llarg de fusta. La part inferior mostra una fotografia d'una taula on s'exposen deu tapes diferents. A la banda inferior, franja de fons negre on hi ha els logotips de l'organitzador i col·laboradors.
    Activitats econòmiques
    Finances
    Establiments comercials
    Petit comerç
  • AMHLCA0002814.jpg
    " L'Hospitalet de Moda"
    Desfilada de moda Primavera/ Estiu a l'any 1988, organitzat pel Centre de Formació Ocupacional ( CFO) de L'Hospitalet. Es veu un dibuix del tipus figurín dels dibuixos de moda. A sota una imatges del Centre de Formació Ocupacional ( Cobalto 25)
    Activitats econòmiques
    Comerç
    Oficis
    Finances
    Petit comerç
    Hostaleria
    Acadèmies i similars de formació extraescolarr
  • AMHLCA0002771.jpg
    " II Mercat d'artesans Collblanc- La Torrassa"
    II Mercat d'artesans al barri de Collblanc - La Torrassa . Es veu una imatge en blanc i negre d'un artesà treballant el ferro, amb yunque i martell. Tipografia en blanc i negre.
    Activitats econòmiques
    Comerç
    Oficis
    Finances
    Petit comerç
    Hostaleria
  • AMHLCA0002473.jpg
    "Gran fiesta a Sildavia"
    Cartell per anunciar la festa que tindrà lloc a la plaça de la Llibertat, en la que es gaudirà de desfilada de models i un ball amb el grup Sahara.El cartell està imprès amb lletres marrons sobre fons blanc. A la part de sota en un requadre apareixen les entitats i comerços que hi participen.
    Activitats econòmiques
    Comerç
    Oficis
    Finances
    Petit comerç
    Hostaleria
    Música
  • AMHLCA0002465.jpg
    Mercat de fruites i verdures a l'engròs
    Cartell que anuncia la inauguració del mercat a l'engròs de fruites i verdures al barri de Collblanc. S'explica la millora que suposa l'obertura d'un nou mercat.També inclou un plànol amb la ubicació del nou mercat escrit en francès. L'impresió és en lletres negres sobre un fons sèpia.
    Activitats econòmiques
    Alimentació
    Mercat Central
    Mercats
  • AMHLCA0002375.jpg
    "El Gran Festival" Aniversari de Juliámotor
    Cartell de "El gran Festival" organitzat per Juliàmotors (c. Santa Eulalia, 176), per celebrar el seu 16è aniversari. La festa es realitzà a la sala-discoteca "Kizás" (c. Enric Prat de la Riba,88). A la capçalera hi ha el nom de l'organitzador. A la meitat superior hi ha el títol, el motiu de la festa, el dia i el lloc. A la meitat inferior hi ha el programa e informació sobre les entrades. Tipografia en gris.
    Activitats econòmiques
    Comerç
    Oficis
    Finances
    Petit comerç
    Hostaleria
    Automòbils
  • AMHLCA0002199.jpg
    "Os trabalhadores da nova banca abrem ao povo a porta do futuro"
    Cartell de publicitat d'un banc popular de la MFA. A la part superior hi ha el dibuix d'un grup de gent que entra dins una porta molt gruixuda com les de les caixes fortes, que un altre personatge està obrint. A la part inferior hi ha el títol i el nom del productor i col·laborador. Tipografia en negre, dibuix amb tons de grisos, blau clar i rosa.
    Activitats econòmiques
    Comerç
    Oficis
    Finances
    Banca
    Asseguradores i serveis jurídics
    Polítiques
  • AMHLCA0002144.jpg
    "Bingo kizas No"
    Fotocòpia d'un cartell. Al centre hi ha el títol amb la "o" de "No" atravessada per una línia quebrada. A la part inferior hi ha el nom del responsable. Tipografia en negre i fons rosa.
    Activitats econòmiques
    Comerç
    Oficis
    Finances
    Petit comerç
    Hostaleria
    Veïnals
  • AMHLCA0001397.jpg
    "5 Firaciutat, demostració de vitalitat"
    Cartell del "5 Firaciutat, demostració de vitalitat" que es realitzà a La Farga de L'Hospitalet (c. Barcelona / av. Isabel la Catòlica), del 5 al 9 de maig de 1989. Al centre hi ha el títol, amb un "5" molt gran. Al peu hi ha informació del lloc i els dies, i el nom dels col·laboradors. A l'angle superior esquerra, amb tipografia molt petita, hi ha el nom del productor.
    Activitats econòmiques
    Comerç
    Oficis
    Finances
    Centres comercials
    Fires
    Recintes firals
  • AMHLCA0000967.pdf
    Assamblea de veïns
    Cartell d'una assamblea organitzada per l'Associació de veïns de Santa Eulàlia reivindicant un mercat al barri i que té lloc al col·legi Santa Juana de Chantal al carrer de Jansana 50. Només s'anuncia que l'acte tindrà lloc el dia 13, però no especifica ni mes ni any.
    Actes reivindicatius
    Activitats econòmiques
    Assemblees
    Associació de veïns de Santa Eulàlia
    Associacions i entitats
    Conflictes
    Mercat de Santa Eulàlia
    Mercats
    Seguretat i defensa
    Veïnals