• AMHLCA0005186.jpg
    Acte en defensa de l'escola pública. Contra el decret dels C.E.D.I.P.
    Cartell de convocatòria a un acte en defensa de l'escola pública i contra el decret dels C.E.D.I.P. celebrat a la Sala de Plens de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat. Hi van intervenir Marta Mata (PSC-PSOE) i Eulàlia Vintró (PSUC), diputades al Parlament de Catalunya.
    Educació
    Alumnes
    Escoles
    Partit dels Socialistes de Catalunya - PSC-PSOE
    Partit Socialista Unificat de Catalunya - PSUC
  • AMHLCA0005033.jpg
    Matrícula escolar curs 84-85
    Cartell informatiu sobre la matrícula escolar del curs 1984-1985 als centres públics de la ciutat, prevista entre el 10 i el 29 de febrer de 1984. A la dreta hi ha una il·lustració del dibuixant britànic John Tenniel.
    Educació
    Alumnes
    Escoles
    Formació
  • AMHLCA0004634.jpg
    Ciclo de conferencias
    Cartell amb la programació del cicle de conferències organitzat per la vocalia de cultura de la junta de l'A.P.A de l'escola pública Bernat Desclot. La temàtica de les conferències va ser: ""Las drogas en los colegios. Drogadicción de niños y jóvenes""; ""El fracaso escolar. Causas y soluciones""; ""La enseñanza de la sexualidad en los colegios""; ""Religión y escuela""; ""Cómo pueden colaborar los padres y madres con los professores/as""; ""¿Después de la E.G.B. qué? F.P, B.U.P o paro"".
    Escoles
    Educació
    Alumnes
    Formació
    Xerrades
  • AMHLCA0004250.jpg
    ep! Som l'escola pública de l'Hospitalet
    Cartell que anuncia la preinscripció del curs 00-01 de l'escola pública de l'Hospitalet. Sobre fons blau, a la part de dalt hi ha un cercle abombat de fons negre i dins en lletres blanques ""ep!"" . A baix de tot, dins d'una franja de fons negre, els logotips de l'organitzador, col·laborador i marca institucional ""L'H millor que millor"".
    Educació
    Alumnes
    Escoles
    Formació
  • AMHLCA0004237.jpg
    Plantilla per al Consell Escolar Municipal de l'Hospitalet
    Plantilla en format DIN-A3 que conté l'encapçalament ""Consell Escolar Municipal L'Hospitalet"" per servia per a imprimir i penjar l'ordre del dia dels plens d'aquest òrgan a les escoles de la ciutat.
    Escoles
    Educació
    Alumnes
    Aules
  • AMHLCA0004187.jpg
    15 fira d'hivern de les escoles
    Cartell anunciant la 15a fira d'hivern de les escoles, que va tenir lloc el 10 de desembre de 1998 a la Rambla Just Oliveras. Va comptar amb la participació dels centres educatius i el professorat de la ciutat; El Casalet; el Moviment d'Ensenyants de L'Hospitalet i el Centre de Recursos Pedagògics de L'Hospitalet. El fons és vermell i apareix la silueta d'un gall en color carbassa. A la part superior hi ha els logotips del 50 aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans i ""L'H millor que millor"". A la part inferior apareixen els logotips de les institucions i entitats organitzadores, com l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat; la Diputació de Barcelona; el Consell de la Joventut i l'Esplai de L'Hospitalet; i L'Hospitalet, ciutat educadora.
    Fira d'hivern de les escoles
    Festes
    Educació
    Alumnes
    Escoles
  • AMHLCA0002086.jpg
    Activitats extra escolars
    Cartell realitzat amb collage. L'Ajuntament de l'Hospitalet anuncia diferents activitats d'educació extra escolars: educació física, educació musical escolar, seminaris de pedagogia, concerts per escoles i teatre per escoles. Possiblement forma part d'una exposició sobre el desenvolupament de la ciutat.
    Alumnes
    Arts escèniques
    Campanyes institucionals
    Cultura
    Educació
    Formació
    Música
    Política i administració pública
    Teatre
  • AMHLCA0001480.jpg
    Ban
    Ban municipal que prohibeix que els nens estiguin sols al carrer en hores escolars, e insta als pares a incriure els nens als centres. També estableix sancions de no cumplirse aquesta normativa. Signa el Ban, l'alcalde gestor i president de la Comissió gestora de l'Ajuntament de l'Hospitalet y de la Junta local d'Educació Primària, Enrique Jonama Darnaculleta.
    Alumnes
    Bans i edictes
    Campanyes institucionals
    Educació
    Informació i comunicació
    Política i administració pública
  • AMHLCA0000514.jpg
    Escola per a dones treballadores
    Programa d'un festival, amb motiu de la inauguració de l'Escola nocturna parroquial per a dones treballadores, que te lloc al Centre Catòlic. Inclou les representacions de les obres "Cabecita a pájaros" i "Santa Dorotea", cantada de diverses cançons pel grup de nenes del catecisme parroquial i al piano Montserrat Freixes. La decoració va a càrrec de la casa F. Pou de Barcelona. Hi consta el repartiment d'actors, l'horari i preus.
    Alumnes
    Arts escèniques
    Associacions i entitats
    Centre Catòlic de l'Hospitalet
    Cultura
    Culturals i socio culturals
    Dones
    Educació
    Música
    Religió
    Teatre
  • AMHLCA0000511.jpg
    Concurs de Catecisme
    Presentació de les bases del primer concurs d'ensenyament de religió adreçat a les escoles elementals, que organitza la Parròquia de Santa Eulàlia de Mèrida i que patrocina l'Ajuntament. Està signada per Mossèn Lluís Reverter. Hi consta: qui pot participar, el temari, els nivells, els premis, la composició del tribunal, lloc d'examen i publicació dels nens i nenes premiats.
    Alumnes
    Catequesi
    Educació
    Escoles
    Església Santa Eulàlia de Mèrida
    Esglésies i ermites
    Formació
    Religió
  • AMHLCA0000032.jpg
    Aules d'estudi de l'Hospitalet 2004
    Cartell informant dels horaris d'obertura de les aules d'estudi ubicades al Centre Cultural Barradas (rambla de Just Oliveras, 56), Biblioteca de la Bòbila (plaça de la Bòbila, 1), i Biblioteca Josep Janés (c. Doctor Martí i Julià, 33).
    Alumnes
    Cultura
    Educació
    Equipaments culturals
    Formació
    Història
    Tecnologia i ciències
  • AMHLPM0006383.pdf
    Beques l'Hospitalet
    Fulletó informatiu que presenta les bases per poder sol·licitar les beques de formació en la recerca que ofereix l'Ajuntament de l'Hospitalet amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona, pel curs 2000-2001.
    Ajuntament de l'Hospitalet
    Alumnes
    Cultura
    Educació
    Equipaments culturals
    Formació
    Història
    Informació i comunicació
    Lletres
    Museu de l'Hospitalet
    Política i administració pública
  • AMHLPM0000433.pdf
    Primeres Jornades de l'Ensenyament
    Díptic amb el programa de les Primeres Jornades de l'Ensenyament, celebrades a diferents indrets de la ciutat. El programa està dividit en dues parts: 1) amb les activitats per escolars, i 2) amb activitats per a pares i mestres. El programa d'activitats per a escolars inclou: a) les visites "Descobrint L'Hospitalet" (es visiten diversos equipaments de l'Àrea de Serveis de l'Ajuntament i algunes empreses de la ciutat, es fa un recorregut pel casc antic i el barri de Bellvitge); b) el carnaval escolar. El programa per a pares i mestres inclou passis de films, debats i conferències sobre temes educatius. S'informa que en el marc de les jornades s'inaugurarà l'Institut de Batxillerat Mixt núm. 4.
    Alumnes
    Associacions de mares i pares
    Associacions i entitats
    Carnaval
    Educació
    Escoles
    Festes
    Formació
    Moviment educatiu
  • AMHLPM0004070.pdf
    40è Aniversari CEIP Pau Vila
    Programa de mà informatiu dels actes commemoratius de l'aniversari de l'escola Pau Vila. Convida als antics alumnes a participar-hi.
    Alumnes
    Aniversaris
    Associacions i entitats
    Educació
    Escola Pau Vila
    Escoles
    Moviment educatiu
  • AMHLPM0003574.pdf
    Educació Sexual per a què?
    Fulletó d'invitació al projecte a l'entorn de l'educació afectiu-sexual a l'escola fet pel grup de treball "Sexisme a l'escola". Aquests actes s'emmarquen al voltant del 8 de març, Dia de la Dona. Organitza Rosa Sensat.
    Alumnes
    Arts visuals
    Dia internacional de la Dona Treballadora
    Diades
    Dones
    Educació
    Festes
    Formació
    Joves
    Lletres
    Llibres
    Persones
    Video
    Xerrades
  • AMHLPM0003404.pdf
    Camp de treball a Bòsnia
    Programa de mà que presenta la programació del projecte dels alumnes de la promoció 1997 d'electricitat amb els seus professors del Centre d'Estudis Joan XXIII, i volem fer, com a cloenda de la seva formació , una estada de servei a Bòsnia.
    Alumnes
    Associacions i entitats
    Centre d'Estudis de l'Hospitalet
    Culturals i socio culturals
    Educació
    Formació
    Solidaritat
    Xerrades
  • AMHLPM0003483.pdf
    Fora D'òrbita Planetari mòbil Curs 1997-1998
    Fulletó informatiu de l'activitat d'astronomia adreçada als alumnes d'educació primària i secundària obligatòria i particulars interessats, durant el curs 1997-98, que organitza el Museu de l'Hospitalet.
    Alumnes
    Cultura
    Cursos
    Educació
    Equipaments culturals
    Formació
    Museu
    Tecnologia i ciències
  • AMHLPM0003310.pdf
    Desprès de 6è, a l'institut.
    Fulletó d'informació de l'ensenyament secundari obligatori de 12 a 16 anys dels diferents instituts de la nostra ciutat.
    Alumnes
    Educació
    Escoles
    Informació i comunicació
    Joves
    Persones