• AMHLCA0005083.jpeg
    "Curso de dietética"
    Cartell de petit format que anuncia la seva realització a la Regidoria del Districte de Santa Eulàlia i l'organitza l'entitat sense ànim del lucre ASPANISSE (Asociación de Padres con Hijos Subnormales de Santa Eulalia). Aquesta entitat neix de la necessitat de disposar d'un espai per atendre les seves necessitats específiques i promoure el benestar dels seus fills fora del domilici familiar. L'Ajuntament els cedeix la masia L'Escorça. Posteriorment, amb subvencions de l'Ajuntament i de la Generalitat es converteix en centre de dia i més tard en escola. El pas del temps fa que ASPANISSE canvií de nom a ASPANIDSE (Asociación de Padres de Niños Discapacitados de Santa Eulalia).
    Alimentació
    Asociación de Padres de Ñiños Discapacitados de Santa Eulàlia ASPANIDSE/ASPANISSE
    Associacions i entitats
    Atenció social
    Cursos
    Educació
    Formació
    Salut i assistencials
  • AMHLCA0005021.jpg
    Estamos en el Ayuntamiento. Llámanos
    Cartell informatiu de l'àrea de disminuïts físics creada per l'Ajuntament de l'Hopitalet.
    Política i administració pública
    Ajuntament de l'Hospitalet
    Atenció social
    Persones
  • AMHLCA0004018.pdf
    Fem ocupació per a joves. Programa 2013-2014
    Programa de mà de gran format, plegat en quatre parts sobre l'ocupació per als joves. Actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de la gent jove i atendre les necessitats reals de les empreses. Consta dels apartats següents: Fem ocupació per a Joves; Participació de les empreses en el programa Fem ocupació per al joves; com participar-hi?; Selecció de les emprese col·laboradores; Tipus de contracte; Requisits per a les empreses; Tutoria en empresa, Subvenció a l'empresa.
    Política i administració pública
    Ajuntament
    Corporació
    Funcionaris
    Edificis
    Campanyes municipals i plans d'actuació ciutadana
    Centres d'atenció social i serveis
  • AMHLCA0003775.jpg
    Som a l'Ajuntament. Truca'ns
    Cartell que informa sobre el servei adreçat a les persones amb minusvalies. Sota el lema "Som a l'Ajuntament. Truca'ns", hi ha la reproducció d'una fotografia en blanc i verd on es veu una dona i un home darrera d'una taula d'oficina i amb un telèfon. A sota de la fotografia posa: "Tenim els teus mateixos problemes. Cerquem, les solucions: eliminar barreres arquitectòniques, aparcaments... Et volem conèixer, truca'ns: 3382601". I, a sota, l'horari i els logotips dels organitzadors.
    Serveis socials
    Centres d'atenció social i serveis
  • AMHLCA0003611.jpg
    Eleccions Consell municipal de la gent gran
    Cartell que anuncia les eleccions del Consell municipal de la gent gran. A la part superior central hi ha la marca institucional "L'H millor que millor". Títol, data, però no surt el lloc. A baix, els logotips de l'organitzador i col·laborador. Fons taronja.
    Serveis socials
    Centres d'atenció social i serveis
  • AMHLCA0003479.pdf
    Programa municipal per a la dona
    Programa gran format que desplegat, la banda del títol i informació general té el fons marró i es llegeix de forma horitzontal i, l'altra banda, conté el detall dels quatre apartats que configuren els àmbits d'intervenció i que es llegeixen en vertical. Aquests quatre àmbits són: promoció i prevenció, formació i docència, assistència; suport a la intervenció. Hi surt la marca institucional "L'H millor que millor".
    Serveis socials
    Activitats formatives i lúdiques de serveis socials
    Centres d'atenció social i serveis
  • AMHLCA0003478.pdf
    Espais de dona / Espacios de mujeres
    Programa de gran format, plegat en set parts que conté diferents activitats adreçades a les dones i que organitza el CAID (Centre d'atenció i informació a la dona). Sobre fons blanc, tipografia vermella i negra.
    Activitats formatives i lúdiques de serveis socials
    Centres d'atenció social i serveis
    Serveis socials
  • AMHLCA0003471.jpg
    Centre d'atenció i informació a la dona
    Cartell informatiu de la inauguració del Centre d'atenció i informació a la dona al carrer Riera de la creu número, 34, i telèfon. Sobre fons blau, en un requadre a la meitat superior, el dibuix d'un rostre d'una dona amb una llàgrima que surt de l'ull. A la part inferior, el títol amb l'adreça i telèfon. Es fa referència a les activitats programades amb motiu del dia 8 de març, dia internacional de la dona i que se celebren el dia 4 de març: exposició fotogràfica "Nicaragua debe sobrevivir" d'Hector Zampaglione; Inauguració del centre d'atenció a la dona, al carrer Riera de la Creu 32-34; Cine fòrum amb el tema "La dona a Nicaragua"". Col·laboren en aquests actes les dones solidàries - l'Hospitalet amb Nicaragua.
    Serveis socials
    Centres d'atenció social i serveis
    Diades autonòmiques, estatals i internacionals
  • AMHLCA0003367.jpg
    Centre d'atenció i informació a la dona
    Cartell informatiu del Centre d'atenció i informació a la dona ubicat al carrer Primavera sense número, 1r A, edifici SEPU i telèfon. Sobre fons blau gris, en un requadre a la meitat superior, el dibuix d'un rostre d'una dona amb una llàgrima que surt de l'ull. A la part inferior, el títol amb l'adreça i telèfon i el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet
    Serveis socials
    Centres d'atenció social i serveis
  • AMHLCA0003342.jpg
    "Els maltractes a les dones continuen a L'Hospitalet. Dones, denunciem-los!"
    Amb la crida "Els maltractes a les dones continuen a L'Hospitalet. Dones, denunciem-los!", l'entitat Dones de l'Hospitalet informa de l'assessoria jurídica que ofereix els dimecres i dijous als locals de l'Associació de veïns de Sant Josep. En un requadre hi ha un dibuix d'una casa amb planta baixa i primer pis del qual surt un rostre d'una dona amb les dues mans enganxades a una xarxa que l'envolta
    Serveis socials
    Centres d'atenció social i serveis
    Feministes i de dones
  • AMHLCA0003128.jpg
    Youthstart. Jove! I tu què vols fer? Vine i prepara el teu futur
    Anunci adreçat als joves perquè encarrilin el seu futur professional. Sobre un fons groc que representa un diari on es llegeixen tota una relació llarga de professions, el títol i la crida en gran i, a la part baixa, relació dels centres d'informació de diferents poblacions, amb les adreces i telèfons. Entre aquestes hi figura el Centre Municipal de Formació Ocupacional i d'Orientació per al Treball (CEMFO) de l'Hospitalet. També, al mig, a la part baixa, un mapa de Catalunya amb els punts d'informació assenyalats.
    Serveis socials
    Centres d'atenció social i serveis
  • AMHLCA0003127.pdf
    10 aniversari Centre d'atenció i informació a la dona. CAID. 1986 - 1996.
    Fulletó plegat en 5 parts del 10 aniversari Centre d'atenció i informació a la dona. CAID. 1986 - 1996. La portada conté a la part de dalt la marca L'H millor que millor, després el títol i a baix de tot el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet. A l'interior hi ha una carta de pressentació del servei signada per l'alcalde Celestino Corbacho, amb una fotografia petita seva a dalt. Després hi ha diferents apartats: serveis d'assistència, serveis de promoció i prevenció i el logotip del CAID amb l'adreça i telèfon. L'altra banda conté la mateixa informació però en castellà.
    Serveis socials
    Centres d'atenció social i serveis
  • AMHLCA0003114.jpg
    Tarda Jove
    Tarda Jove. Cada dilluns planning d'informa. Punt d'informació i assistència. Servei Municipal de Planificació Familiar. Hòspita centre d'informació i recursos juvenils de l'Hospitalet. Sota cadascun d'aquests serveis posa que l'horari d'atenció són els dilluns de 15 a 19h. I a sota l'adreça i telèfon. La quarta part de dalt del cartell és blanca amb les lletres Tarda Jove i la marca L'H millor que millor i hi ha el dibuix d'un condó. Les tres quartes parts restants són de color taronja i a baix de tot els logotips de l'Ajuntament de l'Hospitalet i de l'Hòspita.
    Serveis socials
    Centres d'atenció social i serveis
  • AMHLCA0002845.jpg
    " 4º Trofeo de Petanca " " Integracion"
    Quart trofeu de petanca per disminuïts físics, al parc de Can Buxeres. Sota el lema de "¡Tpdos Iguales!". A la part de sota un dibuix en el que es veu gent gran jugant a petanca i una persona amb cadira de rodes jugant també. Sota el logo de la Caixa de Penedès, en el seu 75è aniversari.
    Esports
    Petanca
    Centres d'atenció social i serveis
  • AMHLCA0002132.jpg
    X Congrès Internacional de Centres Socials
    Cartell del "X Congreso Internacional de Centros Sociales", organitzat pel IFSNC, a l'Hospitalet, del 28 de setembre al 4 d'octubre de 1969.
    Atenció social
    Serveis socials
  • AMHLCA0002134.jpg
    Cartell de promoció del telèfon d'atenció social de l'ajuntament.
    Campanya adreçada als disminuïts físics en la que es facilita un telèfon i s'incentiva a que s'hi truqui per explicar els problemes que les persones amb disminucions físiques es troben a la ciutat i trobar-hi solució.
    Atenció social
    Campanyes institucionals
    Política i administració pública
    Serveis socials
  • AMHLCA0001413.jpg
    "1979 - 1989, 10 anys de política social"
    Cartell dels "10 anys de política social" a L'Hospitalet. A la capçalera hi ha eltítol i al peu hi ha el nom i logotip del productor. Al centre hi ha dibuixats els límits del terme municipal, y per tot l'espai interior diverses escenes de gent que realitza accions varies, corresponents als diferents serveis creats per la política social (p.es. centres d'atenció primària, casals d'avis, estació meteorològica, centre de joves, aules-taller…).
    Serveis socials
    Centres d'atenció social i serveis
    Campanyes municipals i plans d'actuació ciutadana
  • AMHLCA0001374.jpg
    "Cada dilluns planning informa"
    Cartell informatiu dels nous centres d'informació per a la gent jove: el Punt d'informació i assistència Servei Municipal de Planificació Familiar, i Hòspita - Centre d'informació i recursos juvenils de L'Hospitalet. Títol a la part superior. A sota hi ha el nom i l'adreça dels dos centres. A la part inferior hi ha el nom i logotip de l'Ajuntament i de Hòspita, Fons taronja i blanc, tipografia en blau i blanc.
    Serveis socials
    Centres d'atenció social i serveis
  • AMHLCA0001262.jpg
    "Dona, si tens projectes empresarials, no t'aturis! programa N.O.W. per a 'dones emprenedores' "
    Cartell per promocionar el "programa N.O.W.", destinat a ajudar a dones emprenedores segons el pla d'ajudes de la Unió Europea. Al centre hi ha el títol i a sota hi ha la informació de contacte per informar-se millor del programa. El fons está dividit en dues franjes verticals, la esquerra blanca i la dreta blau clar. Al centre i per darrera del títol hi ha un cercle d'estrelles grogues. Al peu hi el logotip i el nom dels organitzadors. Tipografia en blau i negre.
    Serveis socials
    Centres d'atenció social i serveis
    Feministes i de dones
  • AMHLCA0001168.jpg
    Espai Jove. Oficina de recursos per a l'emancipació
    Cartell d'"Espai Jove", una oficina d'atenció als joves que volen emancipar-se, ubicada al Centre Cultural Tecla Sala. Superficie distribuïda en 8 requadres (2x4). En els dos superiors hi ha el títol i el lema del servei. Als centrals hi ha els serveis que ofereix la oficina i els horaris d'atenció. Als dos inferiors hi ha l'adreça i telèfon, i el plànol amb la seva localització.
    Atenció social
    Joves
    Persones
    Serveis socials
  • AMHLCA0000210.jpg
    "1979 - 1989, 10 anys de política social"
    Cartell de promoció dins de l'àmbit de les polítiques socials. El cartell recull els equipaments que s'han consolidat en els 10 anys compresos entre 1979 i 1989. La imatge central del cartell és un plànol de L'Hospitalet que mostra els equipaments de tipus social i sanitari que hi ha en cadascun dels barris de la ciutat, acompanyats de dibuixos on es veuen persones de diferents edats i condició fent activitats diverses. Els equipaments que hi surten són: casals d'avis, serveis socials d'atenció primària, aules-tallers, centres per col·lectius específics (disminuïts psíquics, etc.), centres per a joves i infants, etc.
    Serveis socials
    Centres d'atenció social i serveis
    Campanyes municipals i plans d'actuació ciutadana
  • AMHLPM0003869.pdf
    Què és el CAID ?
    Tríptic informatiu del Centre d'Atenció i Informació a la Dona CAID. Consta dels apartats següents: Què és el CAID?, què fa?, com ho fa?, a qui va dirigit?, On estem?, i horari d'atenció. Probablement es tracti del fulletó editat en els seus inicis l'any 1986.
    Atenció social
    CAID Centre d'Atenció i informació a la Dona
    Dones
    Persones
    Serveis socials
  • AMHLPM0004407.pdf
    Maltractaments
    Fulletó informatiu de com actuar, que és el maltracte físic i psíquic i a quins llocs cal acudir. Document realitzat pel Centre d'Atenció a la Dona (CAID).
    Atenció social
    CAID Centre d'Atenció i Informació a la Dona
    Dones
    Educació
    Formació
    Persones
    Serveis socials
    Xerrades
  • AMHLPM0001800.pdf
    X Congreso Internacional de centros sociales
    Quadríptic del X Congrès Internacional de centres socials, organitzada pel Centre mèdic-social de la Immaculada i que es realitzà del 28 de setembre al 4 de d'octubre de1969 i que inclou el programa d'actes previstos. La seu de l'Asociación Española de Centros Sociales estava al carrer Campoamor 62-64 de l'Hospitalet
    Atenció social
    Serveis socials
  • AMHLPM0000027.pdf
    Modalitats jurídiques d'empresa. Principals característiques
    Full plegat en 4 parts sobre els 8 tipus d'empresa o societat: mercantil, comanditària, de responsabilitat limitada, anònima, anònima laboral, cooperativa, empresari individual i societat civil. A la part posterior consta on informen: Oficina de Desenvolupament Econòmic Local, carrer del Príncep de Bergara, 13, principal.
    Activitats econòmiques
    Atenció social
    Educació
    Formació