• AMHLCA0000505.jpg
    Inauguració de la nova església parroquial de Santa Eulàlia de Mèrida
    Programa d'actes de la inauguració de la nova església de Santa Eulàlia de Mèrida. Inclou: festa infantil, benedicció de campanes, repartiment ajut als pobres, misses, benedicció del nou temple a càrrec de Ramon Baucells, canonge de la Catedral de Barcelona, cants del Cor parroquial, discursos de les autoritats, concert a la plaça de l'Ajuntament per la "Banda de Educación y Descanso" i processó. Els actes es duen a terme els dies 18 i 19 de març.
    Àpats i banquets
    Balls
    Benediccions
    Celebracions
    Ciclisme
    Competicions
    Cultura
    Església Santa Eulàlia de Mèrida
    Esglésies i ermites
    Esports
    Festes
    Misses
    Música
    Processons
    Religió
  • AMHLPM0000789.pdf
    Inauguració de les obres del pas inferior de carretera de Santa Eulàlia i de les instal·lacions esportives municipals
    Llibret del programa d'actes d'inauguració de les obres del pas inferior de la carretera de Santa Eulàlia i de les instal·lacions esportives municipals, organitzades per l'Ajuntament de l'Hospitalet. El programa inclou: missa solemne a Santa Eulàlia de Provençana per part del Bisbe de Barcelona Gregorio Modrego; benedicció i inauguració de les obres de supressió del pas a nivell i del parc Provençana; alliberament de coloms missatgers; traca; benedicció i inauguració de les instal·lacions esportives municipals; audició de sardanes; exhibicions esportives; castell de focs artificials; inauguració de l'enllumenat del conjunt d'obres del sector Provençana. A banda del programa, el document inclou: entrevista amb l'alcalde Ramon Solanich Riera; entrevista amb el tinent d'alcalde Domingo Peiró Ribas; entrevista amb el tinent d'alcalde Cristóbal Herms; ressenya de les obres realitzades per a les instal·lacions esportives municipals; breu informació tècnica de les obres d'urbanització del sector Provençana; relació de les entitats esportives de la ciutat; i fotografies de les instal·lacions.
    Arquitectura i urbanisme
    Benediccions
    Camp d'atletisme
    Camp municipal de futbol
    Celebracions
    Esports
    Festes
    Folklore
    Instal·lacions esportives
    Misses
    Obres
    Pont de la Vanguard o de Prat de la Riba
    Ponts
    Religió
    Sardanes
  • AMHLPM0000554.pdf
    Inauguració de"la Cruz de los Caídos por Dios y por la Patria"
    Díptic d'invitació a l'acte d'inauguració de la "Cruz de los Caídos por Dios y por la Patria" als caiguts, amb l'assistència del General en Cap de la 4a Regió militar, el Bisbe de Cartagena i d'altres autoritats civils i militars. Convoca a l'acte l'alcalde de l'Hospitalet, José W. Marín López. El programa inclou: benedicció i inauguració de la creu, cant de l'himne del Movimiento, colocació i benedicció de la primera pedra de la casa-quarter de la Guàrdia Civil, colocació i benedicció de la primera pedra de l'Església Parroquial, iniciació de les obres de reforma interior de la ciutat i àpat de les autoritats i jerarquies del "Movimiento".
    Acte d'inici d'obres
    Actes oficials
    Alcaldes
    Arquitectura i urbanisme
    Benediccions
    Caserna de la Guàrdia Civil
    Cultura
    Edificis
    Església Santa Eulàlia de Mèrida
    Esglésies i ermites
    Música
    Obres
    Política i administració pública
    Religió
    Visites d'autoritats
  • AMHLPM0000616.pdf
    Inauguració del Temple parroquial de Santa Eulàlia de Mèrida
    Díptic del programa d'actes de benedicció i inauguració del Temple parroquial de Santa Eulàlia de Mèrida, per la festivitat de Crist Rei. En el document hi ha un text de presentació del regent de la parròquia, Luís Reverter i el programa dels actes a celebrar. El programa inclou: missa de comunió general; benedicció solemne del recinte exterior i interior i l'altar major; actuació de folklore popular; repartiment de premis del V Concurs d'Ensenyament de Catecisme i del IV de Cultura Religiosa; concert de l'orfeó de Sant Esteve Sesrovires; castell de focs artificials; missa de rèquiem pels benefactors i difunts de la parròquia. Es prega als feligresos que guarneixin balcons i finestres. Assisteix als actes el Bisbe de Barcelona, Gregorio Modrego. A la portada hi ha un dibuix del temple i a la contraportada, una fotografia de l'orfeó.
    Benediccions
    Catequesi
    Celebracions
    Cultura
    Església Santa Eulàlia de Mèrida
    Esglésies i ermites
    Festes
    Folklore
    Misses
    Música
    Religió