• AMHLCA0002031.jpg
    "V Torneig Bàsquet Juvenil Ciutat de L'Hospitalet"
    Cartell del V torneig de bàsquet juvenil ciutat de L'Hospitalet, que es realitzà del 6 al 8 de gener de 1984, al Pavelló Municipal d'Esports (c. Enric Prat de la Riba, sn). A la part superior hi ha el títol, el lloc i la data. A la part central hi ha un dibuix d'un jugadors de bàsquet. Tipografia de color vermell, blau, verd i negre.
    Esports
    Bàsquet
    Associacions i entitats
    Esportives
  • AMHLCA0002039.jpg
    "52 Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica"
    Cartell del 52 campionat de Catalunya de Marxa Atlètica, que es realitzà el 19 de febrer de 1984. A la part superior hi ha el títol, el lloc i la data. A la part central hi ha la fotografia retocada d'un corredor de marxa, amb taques de color al seu voltant. A la part inferior hi ha el nom dels organitzadors i dels col·laboradors.
    Atletisme
    Esportives
    Esports
  • AMHLCA0011919.jpeg
    Partit de futbol de veterans entre els equips del FC Barcelona i Real Madrid CF
    Camp municipal de futbol l'Hospitalet Centre
    Esports
    Futbol
    Instal·lacions esportives
  • AMHLCA0004496.jpg
    25è aniversari del C.E.L'Hospitalet i Camp Municipal de Futbol
    Cartell del partit que es va disputar entre el C.E.L'Hospitalet i el F. C. Barcelona el 8 de desembre de 1983, en el marc de la celebració del 25è aniversari del club i del camp de futbol municipal.
    Esports
    Futbol
    Instal·lacions esportives
    Camp municipal de futbol
  • AMHLCA0004407.jpg
    II Diada dels escacs
    Cartell que anuncia la IIa Diada d'escacs que es celebrà al poliesportiu Les Planes de l'Hospitalet el 10 de març de 1984. Al centre hi ha la fotografia d'un rei amb la meitat de la cara pintada de blanc i l'altra meitat de negre.
    Esports
    Escacs
    Instal·lacions esportives
    Poliesportiu municipal de les Planes
  • AMHLCA0004267.jpg
    7è Torneig de Futbol Sala
    Cartell que anuncia el 7è Torneig de Futbol Sala ""Ciutat de l'Hospitalet"", celebrat al poliesportiu municipal de Bellvitge ""Sergio Manzano"". El fons és la fotografia d'uns jugadors d'aquest esport disputant un partit.
    Esports
    Futbol sala
    Instal·lacions esportives
    Poliesportiu municipal Sergio Manzano
  • AMHLCA0004274.jpg
    Nou bonus jove!!!
    Cartell de presentació del bonus jove per a realitzar i participar en diverses activitats durant els mesos de juliol i agost. Al centre hi ha el dibuix d'un noi i una noia circulant amb motocicleta. A l'esquerra hi ha els logotips de les instal·lacions participants i dels punts d'inscripció.
    Lleure
    Joves
    Piscines
    Instal·lacions esportives
    Cultura
  • AMHLCA0003937.jpg
    Vine a animar el teu equip! C.E.L'Hospitalet vs. Club Atlético de Madrid
    Cartell que sota el títol "Vine a animar el teu equip! C.E.L'Hospitalet vs. Club Atlético de Madrid" s'anuncia el partit d'anada dels setzens de la final de la Copa del Rey que té lloc a l'estadi municipal de futbol de Feixa Llarga. A la part superior esquerra, l'escut del productor en un fons blanc que s'exten en forma de triangle que acaba a l'angle superior dret. La resta, sobre fons vermell, el títol, data, lloc, web i telèfon d'informació. A peu de cartell el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet
    Esports
    Futbol
    Futbol sala
    Associacions i entitats
    Esportives
  • AMHLCA0003938.jpg
    "¡Ven a anirmar a tu equipo! C.E.L'Hospitalet vs. Club Atlético de Madrid"
    Cartell que sota el títol ""¡Ven a anirmar a tu equipo!! C.E.L'Hospitalet vs. Club Atlético de Madrid" s'anuncia el partit d'anada dels setzens de la final de la Copa del Rey que té lloc a l'estadi municipal de futbol de Feixa Llarga. A la part superior esquerra, l'escut del productor en un fons blanc que s'exten en forma de triangle que acaba a l'angle superior dret. La resta, sobre fons vermell, el títol, data, lloc, web i telèfon d'informació. A peu de cartell el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet
    Esports
    Futbol
    Futbol sala
    Associacions i entitats
    Esportives
  • AMHLCA0003914.jpg
    "I Campeonatol de Cataluña interclus para aficionados"
    Cartell que anuncia el primer campionat de Catalunya de ciclisme interclus per a afeccionats. Trofeu dels senyors Alfonso Márquez y Juan Masmitjà a la memòria de Julián Masmitjà López (e.p.d.). Es detallen els trofeus i la llista de premis, així com el circuit de 90 quilòmetres.
    Esports
    Ciclisme
    Associacions i entitats
    Esportives
  • AMHLCA0003915.jpg
    "III Campeonato de Cataluña interclubs para aficionados"
    Cartell que anuncia el tercerr campionat de Catalunya de ciclisme interclus per a afeccionats. El primer trofeu serà a la memòria de Julián Masmitjà, cedit per Juan Masmitjà. Es relaciónen els trofeus, els premis a la classificació, itinerari de 90 quilòmetres i notes de l'organització. A la part inferior esquerra hi ha publicitat del cafè torrefacte i malta "Columba".
    Esports
    Ciclisme
    Associacions i entitats
    Esportives
  • AMHLCA0003916.jpg
    "IV Campeonato de Cataluña interclubs (para amateurs)"
    Cartell que anuncia el tercerr campionat de Catalunya de ciclisme interclus per a amateurs. II Trofeu Julián Masmitjà.. Sota el títol i data, el patrocinador, el circuit, la llista de premis. A la part inferior, dos anuncis publicitaris: Fabrica de dulces La Selecta i Almacén de Coloniales Sugasol. S.A.
    Esports
    Ciclisme
    Associacions i entitats
    Esportives
  • AMHLCA0003890.jpg
    "Gran carrera ciclista de fiesta mayor. 3r. Trofeo Jose Biarnes"
    Fotocòpia del cartell que anuncia una gran carrera ciclista per la festa major de Santa Eulàlia de l'any 1960. Concretament és el tercer trofeu Jose Biarnes. L'Ajuntament de l'Hospitalet col·labora amb el trofeus dels primers premis de la classificació general i dels principiants. A dalt de tot, l'entitat, després la data, el t´tito, la sortida i el recorregut i després la classificació general amb els premis. A la part inferior dins d'un requadre, publicitat de Televisors Iberia.
    Esports
    Ciclisme
    Associacions i entitats
    Esportives
  • AMHLCA0003791.pdf
    Esport=Bona Vida
    Programa gran format, plegat en tres parts, de promoció dels poliesportius municipals de la ciutat. A la portada, contraportada i contraportada central hi ha tres fotografies d'aliments de Nadal i a dalt posa el mateix títol "Esport=Bona Vida". A sota, en un requadre de fons blau posa (a la portada): "Escudella amb carn d'olla = 1 hora de natació"; a la contraportada central: "Polvorons, turrons i neules = 1/2 hora de zumba; i a la contraportada lateral informa d'avantatges fins el 31 de gener per abonar-se als poliesportius amb la matrícula gratuïta, descompte del 50% el primer mes, descompte del 15% en cursets de natació o activitat fora de quota; 1 invitació pàdel, 1 invitació tennis i 3 invitacions. A l'interior, en una part, el plànol d'ubicació dels poliesportius a la ciutat i els seus logotips, i, en les altres dues parts, la relació dels poliesportius, amb web, telèfon, APP i dotacions d'infraestructura.
    Esports
    Instal·lacions esportives i activitats
  • AMHLCA0003776.pdf
    Vine a conèixer el complex municipal Europa-Gornal. Jornada de portes obertes.
    Programa de gran format, plegat en set parts, que anuncia el nou equipament esportiu de referència per al Gornal. Sota el lema "Vine a conèixer el complex municipal Europa-Gornal" s'anuncia una jornada de portes obertes. A la part baixa de cada part, hi ha una fotografia de l'interior del poliesportiu municipal Gornal. Inclou una presentació de l'equipament a càrrec de l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, i els apartats següents: Poliesportiu Municipal Gornal, Centre de formació i dinamització esportiva, Centre de formació Gornal Activa.
    Esports
    Instal·lacions esportives
    Instal·lacions esportives i activitats
    Poliesportiu municipal del Gornal
  • AMHLCA0003686.jpg
    16è Torneig internacional de natació
    Maqueta de prova del cartell que anuncia el 16è Torneig internacional de natació i que te lloc a les picines municipals de l'Hospitalet. El cartell és una foto en blanc i verd del moment en que els nadadors es llencen al començar la competició. A dalt a mà esquerra hi ha un xiulet dalt d'un trampolí i a mà dreta la marca institucional "L'H millor que millor". A la part de baix, dins d'una franja verda, els logotips de l'organitzador i col·laborador.
    Esports
    Natació
    Associacions i entitats
    Esportives
  • AMHLCA0003678.jpg
    "11a copa de España de clubes de natación de división de honor"
    Carpeta per encabir-hi el dossier de la 11 Copa d'Espanya de clubs de natació, divisió d'honor que te lloc a les instal·lacions del Club Natació l'Hospitalet. La portada conté el títol, les dates, els equips participants masculins i femenins i el dibuix d'un xiulet a sobre d'un trampolí, a punt de saltar. La contraportada, amb fons groc pàl·lid, la marca institucional "L'H millor que millor" (en castellà) i els logotips dels organitzadors i col·laboradors. L'interior és blanc.
    Esports
    Natació
    Associacions i entitats
    Esportives
  • AMHLCA0003674.pdf
    EG. Eucagest. complex esportiu l'Hospitalet Nord
    Guia d'informació 2003 del complex esportiu l'Hospitalet Nord gestionat per l'empresa Eucagest. Plegat en quatre parts. Conté informació sobre: abonats, matrícules, quotes especials, serveis especials, serveis inclosos en la quota, serveis no inclosos en la quota, calendari amb horaris, plànol d'ubicació i fotografia aèria d'una sola tinta, del complex amb el logotip de l'Ajuntament, la marca institucional "L'H millor que millor" i l'adreça, telèfon i e.mail d'informació.
    Esports
    Instal·lacions esportives
    Poliesportiu municipal de l'Hospitalet Nord
  • AMHLCA0003655.pdf
    A l'Hospitalet, més esport!
    Programa gran format plegat en 4 parts. La portada conté un dibuix d'un xiulet amb diferents objectes esportius dins d'un cercle ovalat de color verd. La resta, amb el fons blanc, conté el títol, les dates i posa "coneix els esports que es practiquen a la nostra ciutat. Si tens de 10 a 12 anys prova de forma gratuïta els esports que més t'agradin". A l'interior i també en una de les cares de l'altra banda, ordenat per districtes, les diferents entitats esportives que ofereixen el seu servei. A l'altra banda, breu explicació del què s'ofereix i en una de les parts, de fons taronja, l'organitzador i la relació de les entitats col·laboradores. També hi surt la marca institucional "L'H veus com si?".
    Esports
    Activitats de formació esportiva
    Esportives
  • AMHLCA0003643.pdf
    22è Trofeu Ciclista ciutat de L'Hospitalet VI Memorial M. Ortega Yeste
    Carpeta, sense dossier interior, de la 22è Trofeu Ciclista ciutat de L'Hospitalet VI Memorial M. Ortega Yeste que te lloc a la rambla Marina. La portada de fons rosa, té el dibuix d'un xiulet que va en bicicleta i a sota del dibuix en gran, l'any. A sota del dibuix, la data i l'hora, el títol i lloc. A la part de sota, els logotips de qui organitza i qui col·labora. A la part superior dreta la marca institucional "L'H millor que millor". Carpeta sense retallar els laterals. A l'interior, dos anuncis publicitaris en blanc i negra: Joieria Ventura i moda home Escoda.
    Esports
    Ciclisme
    Associacions i entitats
    Esportives
  • AMHLCA0003542.jpg
    "Trofeo de karate infantil. Memorial Eduardo Cifuentes"
    Cartell que anuncia el trofeu de karate infantil, memorial Eduardo Cifuentes. A la part superior el títol, a la part central un dibuix de tres karateques en acció del dibuixant Francisco Javier. A sota, dia, lloc, horari. I, a baix de tot, dins d'un requadre de fons blanc, els logotips dels col·laboradors i organitzador. Fons groguenc cap al centre i difuminat fins a blau cel als extrems
    Esports
    Karate
    Esportives
  • AMHLCA0003232.jpg
    Partit de futbol entre C.E. L'Hospitalet i Cádiz CF
    Anunci del partit de futbol entre el C.E. L'Hospitalet i el Cádiz C.F. que te lloc a l'estadi municipal de futbol de la Feixa Llarga. Posa el lema "¡ arriba Hospi !"
    Esports
    Futbol
    Futbol sala
    Associacions i entitats
    Esportives
  • AMHLCA0003218.jpg
    Amunt Hospi ! Partit de futbol entre C.E. L'Hospitalet i La Hoya Lorca F.C.
    Anunci del partit de futbol entre C.E. L'Hospitalet i La Hoya Lorca F.C., play-off d'ascens a Segona A, que te lloc a l'estadi municipal de futbol de la Feixa Llarga. A la banda esquerra superior, el logotip del C.E.L'H sobre fons blanc en forma de triangle. La resta te el fons vermell. I, el requadre exterior també blanc, conté en la seva part inferior dreta el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet
    Esports
    Futbol
    Futbol sala
    Associacions i entitats
    Esportives
  • AMHLCA0003217.jpg
    Amunt Hospi ! Partit de futbol entre C.E. L'Hospitalet i La Hoya Lorca F.C.
    Anunci del partit de futbol entre C.E. L'Hospitalet i La Hoya Lorca F.C., play-off d'ascens a Segona A, que te lloc a l'estadi municipal de futbol de la Feixa Llarga. A la banda esquerra superior, el logotip del C.E.L'H sobre fons blanc en forma de triangle. La resta te el fons vermell. I, el requadre exterior també blanc, conté en la seva part inferior dreta el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet
    Esports
    Futbol
    Futbol sala
    Associacions i entitats
    Esportives
  • AMHLCA0003137.jpg
    V Torneig de judo ciutat de l'Hospitalet
    V Torneig de judo ciutat de l'Hospitalet que te lloc al poliesportiu municipal de Santa Eulàlia (carrer Jacint Verdaguer 15). Sota el títol, lloc, data i hora una fotografia de dos nens competint en judo. A baix de tot, els logotips de l'organitzador i dels col·laboradors. Predomina de fons el color verd fosc.
    Esports
    Judo
    Esportives