• AMHLCA0004289.jpg
    Volem L'Hospitalet sense vies
    Cartell reivindicatiu del Grup Promotor de la Plataforma Ciutadana L'Hospitalet sense vies. A la part inferior, sobre una franja vermella, hi ha els logotips de totes les entitats i organismes de suport a la plataforma.
    Ferroviaris
    Transports
    Associacions i entitats
    Ecologisme i mediambient
    Estacions
    Arquitectura i urbanisme
  • AMHLCA0003761.pdf
    Exposició "100 anys de Carrilet a L'Hospitalet i el Baix Llobregat".
    Programa en format tríptic de gran format de l'exposició "100 anys de Carrilet a L'Hospitalet i el Baix Llobregat" i de les activitats complementàries que té lloc al Museu de l'Hospitalet. La meitat superior de la portada l'ocupa una fotografia antiga de la parada del Carrilet de l'Hospitalet i a sota seu, el títol, les dates i dia i hora de la inauguració. A peu de portada, dins d'una franja de fons negre els logotips del Museu i de l'Ajuntament. Predomina fons marró.
    Transports
    Ferroviaris
  • AMHLCA0003069.jpg
    Ara és l'hora de l'Hospitalet. No perdis el temps. Agafa el metro.
    Ara és l'hora de l'Hospitalet. No perdis el temps. Agafa el metro. Informació sobre les parades de metro de l'Hospitalet i s'informa que hi ha dues línies, dotze estacions. A mode de rellotge i ha detallades totes les parades, al mig L'H* i sortint cap als costats dues línies, una vermella, d'inici de les estacions de l'Hospitalet de la línia vermella i l'altra blava, d'inici de les estacions de la línia blava. Sota de l'eslògan "No perdis el temps. Agafa el metro". Un dibuix d'un bagó de metro vist de front. I a sota mateix, la frase: " Fest-ho per l'Hospitalet. Fes-ho per tu.
    Transports
    Ferroviaris
  • AMHLCA0002971.jpg
    Tren especial a Núria
    Tren especial a Núria (L'Hospitalet-Ribes de Fresser-Núria). Cremallera especial amb parades pel camí per fer fotos i visita als tallers de Ribes. Sobre fons groc pàl·lid, el dibuix d'un paisatge per on passa el cremallera de la vall de Núria. Després la data, el títol, preus i llocs de venda de bitllets a l'Hospitalet, Cornellà i Esplugues. A baix de tot hi ha els logotips dels organitzadors. També hi ha una fotografia del cremallera al cantó dret, de 10x8,5 cm.
    Campaments, excursions i turisme
    Excursions i turisme de col·lectius diversos
    Ferroviaris
  • AMHLCA0001987.jpg
    "Desviament de trànsit al pas inferior de Riera Blanca per obres"
    Cartell informatiu sobre el desviament del trànsit en alguns carrers a causa de les obres al pas inferior de la Riera Blanca, on es realitzaren els treballs per conectar la xarxa ferroviària d'alta velocitat. Tant el títol com els texts estan en català i castellà. A la part superior hi ha el títol. Al centre hi ha varies notes sobre les dates, el lloc i especificacions de les modificacions. A la part inferior hi ha un plànol amb les desviacions assenyalades. Al peu hi ha els logotips i els noms del orgnismes col·laboradors. Tintes negre, groga i verda.
    Transports
    Ferroviaris
    Carrers, places i obres d'urbanització
  • AMHLCA0001244.jpg
    "Excursió en tren a vapor a Igualada"
    Cartell que anunciava una "excursió en tren de vapor a Igualada" el dia 23 de maig de 1993, en motiu de la commemoració del centenari de la línia de tren Martorell - Igualada. A la capçalera hi ha el títol. A sota hi ha la fotografia d'una locomotora a vapor i informació dels preus. A la part inferior hi ha informació de la inscripció a l'activitat i el nom i logotip dels organitzadors. Tipografia en negre i vermell sobre paper groc.
    Campaments, excursions i turisme
    Excursions i turisme de col·lectius diversos
    Ferroviaris
  • AMHLPM0008045.pdf
    El Metro arriba a l'Hospitalet.
    Fulletó informatiu de la prolongació del metro de Barcelona. Es parla concretament de les noves estacions de Santa Eulàlia (que substitueix l'antiga estació de La Bordeta) i de la Torrassa.
    Arquitectura i urbanisme
    Estació del Metro Santa Eulàlia
    Estació del metro Torrassa
    Estacions
    Ferroviaris
    Metro
    Transports
  • AMHLPM0006569.pdf
    Volem l'Hospitalet sense vies
    Adhesiu de promoció de la campanya contra les vies de ferrocarril que travessen la ciutat promoguda per la Plataforma Ciutadana de L'Hospitalet, impulsada per un grup promotor que inclou moltes entitats (culturals, veïnals, esportives, sindicals i comercials).
    Arquitectura i urbanisme
    Ferroviaris
    Obres
    Soterraments
    Transports
    Vies
  • AMHLPM0006570.pdf
    L'Hospitalet sense vies
    Fulletó informatiu que presenta el manifest favor del soterrament de les vies de tren que creuen l'Hospitalet. La campanya està promoguda per la Plataforma Ciutadana de l'Hospitalet, impulsada per un grup promotor que inclou moltes entitats (culturals, veïnals, esportives, sindicals i comercials). S'hi inclou una butlleta d'adhesió.
    Arquitectura i urbanisme
    Associacions i entitats
    Ferroviaris
    Obres
    Soterraments
    Transports
    Tren
    Vies