• AMHLCA0005456.jpg
    Interacció 84
    Cartell que anuncia el programa ""Inter Acció 84"" organitzat per l'Escola d'Estiu d'Acció sòcio-cultural l'any 1984.
    Educació
    Escoles
    Formació
  • AMHLCA0005457.jpg
    Cursets plàstica pintura
    Cartell que anuncia cursets de plàstica i pintura organitzats per ""El Cau"", en conveni amb l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat.
    Formació
    Cursos
    Arts plàstiques
    Pintura
  • AMHLCA0005437.jpg
    Informàtica al Club
    Cartell que anuncia el 2n Curs Pràctic d'Informàtica organitzat pel Club Infantil i Juvenil de Bellvitge.
    Formació
    Cursos
    Tallers
    Inserció laboral
    Club Infantil i Juvenil Bellvitge
  • AMHLCA0005383.jpg
    La Universitat al teu abast
    Programació de 10 cursos d'estiu organitzats per la Universitat Autònoma de Barcelona al Casal de Cultura de Castelldefels. Col·labora l'entitat "Abast. Formació i documentació cultural" de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat.
    Educació
    Formació
    Xerrades
    Universitats
  • AMHLCA0005226.jpg
    Curs de cambrer. Aprèn un ofici
    Cartell que anuncia un curs de cambrer per a joves d'entre 16 i 25 anys organitzat pel Patronat Municipal de Serveis Comunitaris de l'Ajuntament de l'Hopitalet de Llobregat.
    Formació
    Cursos
    Inserció laboral
  • AMHLCA0005101.jpg
    Crónica rural de la Guerrilla Española. Memoria democrática viva
    Cartell que presenta ""Crónica rural de la Guerrilla Española. Memoria democrática viva"" dins de les ""VI Jornadas Maquis en Santa Cruz de Moya"", a Cuenca, Castilla-La Mancha.
    Cultura
    Història
    Xerrades
    Formació
  • AMHLCA0005083.jpeg
    "Curso de dietética"
    Cartell de petit format que anuncia la seva realització a la Regidoria del Districte de Santa Eulàlia i l'organitza l'entitat sense ànim del lucre ASPANISSE (Asociación de Padres con Hijos Subnormales de Santa Eulalia). Aquesta entitat neix de la necessitat de disposar d'un espai per atendre les seves necessitats específiques i promoure el benestar dels seus fills fora del domilici familiar. L'Ajuntament els cedeix la masia L'Escorça. Posteriorment, amb subvencions de l'Ajuntament i de la Generalitat es converteix en centre de dia i més tard en escola. El pas del temps fa que ASPANISSE canvií de nom a ASPANIDSE (Asociación de Padres de Niños Discapacitados de Santa Eulalia).
    Alimentació
    Asociación de Padres de Ñiños Discapacitados de Santa Eulàlia ASPANIDSE/ASPANISSE
    Associacions i entitats
    Atenció social
    Cursos
    Educació
    Formació
    Salut i assistencials
  • AMHLCA0005030.jpg
    "No tengas miedo a aprender"
    Cartell informatiu de les escoles d'adults de l'Hospitalet sota el lema ""No tengas miedo a aprender"".
    Cultura
    Lletres
    Formació
    Cursos
  • AMHLCA0005033.jpg
    Matrícula escolar curs 84-85
    Cartell informatiu sobre la matrícula escolar del curs 1984-1985 als centres públics de la ciutat, prevista entre el 10 i el 29 de febrer de 1984. A la dreta hi ha una il·lustració del dibuixant britànic John Tenniel.
    Educació
    Alumnes
    Escoles
    Formació
  • AMHLCA0004981.jpg
    Cursos de català per a adults
    Cartell que anuncia cursos de català, per a catalanoparlants i no catalanoparlants, a les aules de cultura i als centres culturals dels diferents barris de l'Hospitalet de Llobregat.
    Cultura
    Equipaments culturals
    Formació
    Cursos
    Lletres
    Llengües
    Llengua catalana
  • AMHLCA0004746.jpg
    Universitat al Baix Llobregat. VII Jornades d'Estudia sobre el Baix Llobregat
    Cartell que anuncia les VII Jornades d'Estudis sobre el Baix Llobregat a l'Ateneu de la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló.
    Formació
    Xerrades
    Educació
    Universitats
  • AMHLCA0004694.jpg
    Belles arts
    Cartell que anuncia diversos tallers a l'escola municipal de Belles Arts de Molins de Rei.
    Cursos
    Tallers
    Xerrades
    Formació
    Escoles
  • AMHLCA0004634.jpg
    Ciclo de conferencias
    Cartell amb la programació del cicle de conferències organitzat per la vocalia de cultura de la junta de l'A.P.A de l'escola pública Bernat Desclot. La temàtica de les conferències va ser: ""Las drogas en los colegios. Drogadicción de niños y jóvenes""; ""El fracaso escolar. Causas y soluciones""; ""La enseñanza de la sexualidad en los colegios""; ""Religión y escuela""; ""Cómo pueden colaborar los padres y madres con los professores/as""; ""¿Después de la E.G.B. qué? F.P, B.U.P o paro"".
    Escoles
    Educació
    Alumnes
    Formació
    Xerrades
  • AMHLCA0004501.jpg
    Curset de monitor i arbitre d'handbol
    Cartell que anuncia un curset de monitor i àrbitre de handbol i un altre d'animadors i col·laboradors poliesportius. Hi ha informació sobre les inscripcions i dues il·lustracions amb motius esportius.
    Esports
    Handbol
    Inserció laboral
    Formació
    Cursos
  • AMHLCA0004412.jpg
    Curs de pintura
    Cartell que anuncia un curs de pintura organitzat per l'entitat ""El Cau"" en conveni amb el Patronat Municipal de Cultura.
    Cultura
    Arts plàstiques
    Pintura
    Culturals i socio culturals
    Cau, El
    Formació
    Cursos
    Tallers
  • AMHLCA0004279.jpg
    Tenim les teves notes
    Cartell dirigit a estudiants preuniversitaris que dóna informació sobre el servei de consulta de les assignacions als centres universitaris que ofereix el Centre d'Informació i recursos juvenils de l'Hospitalet "HÒSPITA".
    Educació
    Formació
  • AMHLCA0004250.jpg
    ep! Som l'escola pública de l'Hospitalet
    Cartell que anuncia la preinscripció del curs 00-01 de l'escola pública de l'Hospitalet. Sobre fons blau, a la part de dalt hi ha un cercle abombat de fons negre i dins en lletres blanques ""ep!"" . A baix de tot, dins d'una franja de fons negre, els logotips de l'organitzador, col·laborador i marca institucional ""L'H millor que millor"".
    Educació
    Alumnes
    Escoles
    Formació
  • AMHLCA0004182.jpg
    Tècnic/a comercial immobiliari
    Cartell anunciant un curs de formació ocupacional de tècnic/a comercial immobiliari per a aturats de qualsevol edat, de 300 hores. A l'encapçalament hi consten els logotips de les entitats públiques que el promocionen. A la part inferior apareix informació sobre l'adreça i el lloc on inscriure's, així com la data d'inici del curs. El fons és verd i les lletres negres.
    Joves
    Formació
    Cursos
    Tallers
    Inserció laboral
  • AMHLCA0004180.jpg
    Curs d'ajudant de cambrer/a
    Cartell anunciant un curs de formació ocupacional d'ajudant de cambrer/a per a joves menors de 20 anys. A l'encapçalament hi consten els logotips de les entitats públiques que el promocionen. A la part inferior apareix informació sobre l'adreça i el lloc on inscriure's, així com la data d'inici del curs. També apareix el logotip de l'entitat Iniciativa Comunitària Youthstart i Xarxa Local. El fons del cartell és gris i les lletres negres.
    Alimentació
    Cocteleria
    Restauració
    Cursos
    Tallers
    Formació
    Inserció laboral
  • AMHLCA0004007.jpg
    Curs-taller. Carnestoltes picassià
    Cartell que anuncia el curs-taller que impartirà J.J. Guillen a l'institut Torras i Bages de Can Serra i que s'adreça als mestres, com a cloenda de les activitats commemoratives del centenari Picasso a l'Hospitalet. Aquest curs té lloc entre els dies 23 i 30 de gener. Inclou una breu biografia de J.J. Guillem, el programa i les dades del curs. A la part inferior, el logotip de l'ajuntament de l'Hospitalet i el segell commemoratiu del centenari Picasso. I, sota, curs 1991-82.
    Carnaval
    Educació
    Festes
    Formació
    Mestres
    Oficis i ocupacions
    Tallers
  • AMHLCA0003669.pdf
    La tapa i el còctel. Seminari d'experimentació per a joves cuiners i bàrmans
    Programa plegat en quatre parts que sota el títol "La tapa i el còctel" anuncia el seminari d'experimentació per a joves cuiners i bàrmans. En una cara hi ha el títol, el programa, com participar-hi, full d'inscripció i els logotips de l'organitzador i col·laobradors. L'altra cara conté informació general del seminari i breus currículums dels professors participants. Predomina el fons groc.
    Cultura, arts i ciències
    Arts culinàries i vinícoles
    Acadèmies i similars de formació extraescolar
  • AMHLCA0003655.pdf
    A l'Hospitalet, més esport!
    Programa gran format plegat en 4 parts. La portada conté un dibuix d'un xiulet amb diferents objectes esportius dins d'un cercle ovalat de color verd. La resta, amb el fons blanc, conté el títol, les dates i posa "coneix els esports que es practiquen a la nostra ciutat. Si tens de 10 a 12 anys prova de forma gratuïta els esports que més t'agradin". A l'interior i també en una de les cares de l'altra banda, ordenat per districtes, les diferents entitats esportives que ofereixen el seu servei. A l'altra banda, breu explicació del què s'ofereix i en una de les parts, de fons taronja, l'organitzador i la relació de les entitats col·laboradores. També hi surt la marca institucional "L'H veus com si?".
    Esports
    Activitats de formació esportiva
    Esportives
  • AMHLCA0003652.jpg
    Consell esportiu L'Hospitalet Barcelonès Sud
    Carpeta per incloure un dossier, que no hi és, del Consell Esportiu L'Hospitalet Barcelonès Sud. La portada, sobre fons blanc, a la part superior dreta hi ha la marca institucional "L'H veus com si?", al centre, el dibuix d'un paveter encès i el títol i, aquesta mateixa imatge en gran però en un color marró claret ocupa tota la portada. A sota, a la dreta, el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet. La contraportada és completament negra, l'interior de la carpeta és blanc i té una solapa per encabir-hi els papers.
    Esports
    Activitats de formació esportiva
  • AMHLCA0003654.jpg
    Cursos, cursetts, xerrades, seminaris, conferències, taules rodones ...
    Carpeta per incloure un dossier d'esports, que no hi és. La portada, sobre fons blanc, a la part superior dreta hi ha la marca institucional "L'H veus com si?", al centre, al centre, el títol i a sota, a la dreta, el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet. La contraportada és completament taronja i hi ha una senefa, a la part inferior, feta de xiulets fent diferents esports que va de la portada a la contraportada, l'interior de la carpeta és blanc i té una solapa per encabir-hi els papers.
    Esports
    Activitats de formació esportiva
  • AMHLCA0003637.jpg
    La celebració del dia del campus. Programa.
    Cartell que anuncia la celebració del dia del campus de Bellvitge. El fons és una fotografia retocada d'estudiants de Bellvitge amb els colors blanc i rosa i a sobre l'anunci de la celebració encerclant cada lletra del títol amb un rectangle de fons negre i, a sota, la programació detallada de la diada. A la part superior dreta hi ha la marca institucional "L'H millor que millor" i a baix de tot els organitzadors i el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet
    Educació
    Acadèmies i similars de formació extraescolar
    Festes i celebracions