• AMHLCA0005482.jpg
    Conferència Internacional sobre la Població i el Futur Urbà
    Cartell que anuncia la Conferència Internacional sobre la Població i el Futur Urbà organitzada amb fons de les Nacions Unides a Barcelona. Al centre hi ha la reproducció d'una obra d'Antoni Tàpies.
    Ecologisme i mediambient
    Culturals i socio culturals
    Cooperació i solidaritat
  • AMHLCA0005476.jpg
    Nord-Sud: un sol futur, una tasca comuna
    Cartell editat per l'entitat Catalunya Solidària amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. A la part superior hi ha la reproducció d'una obra d'Antoni Tàpies. A la part inferior hi ha el lema ""Nord-Sud: un sol futur, una tasca comuna"".
    Cooperació i solidaritat
  • AMHLCA0005472.jpg
    Acte sobre la Constitució de Nicaragua
    Cartell que anuncia un acte sobre la Constitució de Nicaragua al local del A.I.S.S. de Barcelona, organitzat, entre d'altres, per l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat.
    Cooperació i solidaritat
  • AMHLCA0005449.jpg
    Ayuda
    Cartell que sol·licita ajuda per a les comunitats de població en resitència a Guatemala.
    Cooperació i solidaritat
  • AMHLCA0005446.jpg
    Així m'agrada! Nicaragua
    Cartell que presenta una campanya de la Coordinadora Catalana de Solidaritat amb Nicaragua sota el lema ""Així m'agrada! Nicaragua"".
    Cooperació i solidaritat
  • AMHLCA0005362.jpg
    Nuevo Claridad: Solidaridad con los mineros britanicos
    Cartell editat per la revista ""Nuevo Claridad"" que convida a assistir a una xerrada- col·loqui sobre la vaga i la situació dels miners britànics sota el govern de Margaret Thatcher, a l'Aula de Cultura de Bellvitge.
    Aula de cultura Bellvitge
    Premsa
    Polí­tiques
    Xerrades
    Solidaritat
  • AMHLCA0005273.jpg
    Fiesta-Baile
    Cartell que presenta una festa en el marc de la setmana de solidaritat de l'Hospitalet amb Nicaragua, celebrada al Poliesportiu Les Planes. Hi van actuar ""La Salseta del Poble Sec"" i Ricardo Huerta.
    Solidaritat
    Poliesportiu municipal de les Planes
    Festes
    Balls
  • AMHLCA0004789.jpg
    Ven a celebrar el Nobel de la Paz
    Cartell que anuncia la celebració de l'atorgament del Nobel de la Pau de 1992 a Rigoberta Menchú a les Cotxeres de Sants.
    Solidaritat
    Cultura
    Pacifistes
  • AMHLCA0004739.jpg
    Acte de solidaritat amb Nicaragua
    Cartell que anuncia un acte de solidaritat amb Nicaragua al Centre Cívic de Sant Ildefons de Conellà.
    Solidaritat
    Cooperació i solidaritat
  • AMHLCA0004239.jpg
    Digues la teva per la pau
    Cartell amb les bases del concurs de dibuix infantil, organitat per l'entitat Joves per la Igualtat i la Solidaritat l'Hospitalet (JISH), amb motiu de la proclamació de l'any 2000 com a l'Any Internacional de la Cultura de Pau. Al fons, sobre un fons blau cel, es veu un colom blanc volant.
    Solidaritat
    Joves per la Igualtat i la Solidaritat de L'Hospitalet
    Joves
    Pacifistes
  • AMHLCA0004227.jpg
    Akwaba
    Cartell de l'exposició fotogràfica d'Amparo Fernández sobre els projectes de la Fundació Akwaba a L'Hospitalet i a Costa d'Ivori. El fons és blanc i la tipografia negra. Al centre hi ha una fotografia d'una dona transportant una panera amb el cap. Al peu hi ha els logotips de les entitats col·laboradores.
    Serveis socials
    Solidaritat
    Associacions i entitats
    Cooperació i solidaritat
    Fundació Akwaba
  • AMHLCA0004184.jpg
    2a trobada intergeneracional a L'Hospitalet
    Cartell que anuncia la 2a trobada intergeneracional celebrada a l'Hospitalet els dies 1 i 2 d'actubre de 1998 al recinte firal de La Farga. A l'encapçalament apareix la silueta de diversos edificis municipals i els eslògans "la ciutat social" i "L'H millor que millor". A la part inferior hi ha el logotip de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat. El fons és blau i les lletres són blanques, blaves i negres.
    Associacions i entitats
    Cooperació i solidaritat
    Celebracions
    Festes interculturals i solidàries
    La Farga
  • AMHLCA0004195.jpg
    <intro>
    Presentació de la Guia d'activitats i programes educatius de L'Hospitalet. Al centre apareix un diagrama amb les activitats i els serveis d'una banda, i els grups i nivells de l'altra. A la part inferior trobem els logotips de les institucions i entitats organitzadores.
    Cultura
    Educació
    Esports
    Música
    Lletres
    Festes
    Solidaritat
    Sanitat i salut
    Associacions i entitats
  • AMHLCA0004183.jpg
    Nadal de tots colors
    Cartell que anuncia l'activitat ""Nadal de tots colors"", el nadal de Mèxic i Xile, que es va programar pel dimarts 22 de desembre de 1998 a Can Sumarro. El fons és groc i la tipografia de color negre. Al centre apareix una esfera envoltada d'una anella on hi ha escrit el títol. A la part inferior hi ha la informació sobre la data, l'hora i el lloc on es va dur a terme l'activitat.
    Festes
    Festivitats
    Nadal i Reis
    Solidaritat
    Cultura
    Equipaments culturals
    Biblioteca Can Sumarro
  • AMHLCA0004166.jpg
    Declaració universal de drets humans
    Cartell que anuncia la Declaració universal de drets humans. Sota el títol, hi ha el preàmbul i la proclama de l'Assemblea General. A la meitat inferior un dibuix de Mariscal on es veu una nena que té els braços molt llargs i oberts i les lletres "Tots els drets humans per a tots totes". Fons taronja
    Associacions i entitats
    Cooperació
    Solidaritat
  • AMHLCA0004167.jpg
    L'Huracà Mitch ha devastat Centreamèrica. Des de l'Hospitalet pots ajudar les persones damnificades realitzant la teva aportació econòmica
    Cartell que amb el títol "L'Huracà Mitch ha devastat Centreamèrica. Des de l'Hospitalet pots ajudar les persones damnificades realitzant la teva aportació econòmica" es convida a tothom a fer ingressos a diferents comptes bancaris per ajudar als damnificats de l'huracà. El fons és blau cel i conté una reproducció d'una fotografia en tons blaus d'una nena asseguda en una cadira amb un gos a la falda.
    Associacions i entitats
    Cooperació
    Solidaritat
  • AMHLCA0004162.jpg
    Exposició de pintura. Ajuda a Amèrica Central
    Cartell que anuncia una exposició de pintura d'ajuda a Amèrica Central que té lloc a l'antiga aula de cultura de Bellvitge (rambla Marina 232, altell mercat vell)
    Cultura
    Arts plàstiques
    Cooperació, solidaritat
  • AMHLCA0004159.jpg
    Concert solidari. L'Hospitalet amb Centreamèrica
    Cartell que anuncia un concert solidari "L'Hospitalet amb centreamèrica" que té lloc al pavelló municipal Pius X. A la part superior, dins d'una franja ample de fons blanc i tipografia blava, el títol. La resta, fons blau i tipografia blava i blanca conté la data, lloc i activitats previstes, així com informació sobre els abonaments, punts de venda, organització i suport.
    Festes
    Celebracions
    Cooperació, solidaritat
  • AMHLCA0004126.jpg
    Roda d'espectacles al carrer. Festa de la diversitat
    Cartell que anuncia l'espectacle d'animació de Lluís Pinyot "Bla Bla" dins del cicle de la Roda d'Espectacles al carrer, celebrat dins dels actes de la Festa de la Diversitat que té lloc a Collblanc-La Torrassa. A la part superior el títol, a la part inferior, els col·laboradors. La part central, dins d'un requadre de fons blanc, conté la informació del dia, hora, espectacle, lloc i organitzadors. A la part exterior del requadre, sobre fons marró clar, diferents dibuixos relacionats amb la festa i l'animació (un coet, un estel, la lluna, cares de còmic, un saxo, un sol, etc..). L'acte té lloc al nou Parc de la Torrassa-Collblanc.
    Arts escèniques
    Cooperació, solidaritat
    Cultura
  • AMHLCA0004121.jpg
    3a. Festa de la diversitat.
    Cartell que anuncia la tercera edició de la Festa de la diversitat que té lloc al parc de la Marquesa en el marc de la festa major del barri de Collblanc-la Torrassa. El dibuix és de la il·lustradora Pepa. A peu de cartell, el logotip de l'organitzador i col·laboradors i el logotip commemoratiu de l'any europeu contra el racisme.
    Associacions i entitats
    Comissió de festes Collblanc-la Torrassa
    Cooperació
    Culturals i socio culturals
    Festa de la Diversitat
    Festa major de Collblanc-la Torrassa
    Festes
    Festes majors
    Solidaritat
  • AMHLCA0004122.jpg
    IV Festa de la diversitat.
    Cartell que anuncia la cuarta edició de la Festa de la diversitat que té lloc al parc de la Marquesa en el marc de la festa major del barri de Collblanc-la Torrassa. El dibuix és de la il·lustradora Pepa. A la part inferior del dibuix, el logotip de l'organitzador i col·laboradors i el logotip commemoratiu del 50 aniversari dels drets humans 1948-1998.
    Associacions i entitats
    Comissió de festes Collblanc-la Torrassa
    Cooperació
    Culturals i socio culturals
    Festa de la Diversitat
    Festes
    Solidaritat
  • AMHLCA0004110.jpg
    Comerç just. Per Nadal i Reis, recoda't d'ells! Regala solidaritat!
    Cartell de la Fundació Akwaba, de comerç just. Sota el lema "Per Nadal i Reis, recoda't d'ells! Regala solidaritat!" l'entitat vol cridar l'atenció sobre un sector de la població desafavorit i demana la compra de productes de Comerç Just per Nadal i Reis.
    Associacions i entitats
    Cooperació
    Solidaritat
    Activitats formatives i de suport al comerç i consum
  • AMHLCA0004075.pdf
    Aquest Nadal trenca el gel. Viu la tradició i sigues solidari/surt de casa i porta'ns aliments. Programació 2013-2014
    Programa de gran format, plegat en cinc parts, sobre les activitats de solidaritat programades al voltant de les festes nadalenques, entre les quals la principal és la recollida d'aliments.
    Festes
    Festes de Nadal, Reis i d' hivern
    Cooperació, solidaritat
  • AMHLCA0003967.pdf
    Viu el Nadal amb caliu. Programació 2014-2015
    Quatríptic gran format del programa d'activitats previst a l'Hospitalet per les festes nadalenques 2014-2015. La portada, conté el títol i sota, un robot abrigat amb una bufanda vermella i a la banda dreta, en vertical, el logotip de l'Ajuntament. A l'interior, el detall de les diferents activitats: encesa de llums de Nadal, exposició fotogràfica i pessebre de sobretaula, XXII Mostra pessebrista, jornades Sol'hidàries, concert de Nadal, cavalcalda de Reis i altres activitats nadalenques. En un dels apartats fa referència al Nadal solidari i en una altra banda el calendari resumit de les activitats, amb dies, hores i llocs.
    Festes
    Festes de Nadal, Reis i d' hivern
    Cooperació, solidaritat
  • AMHLCA0003946.jpg
    "VI Festival benéfico de Villancicos"
    Cartell que anuncia el "VI Festival benéfico de Villancicos" que té lloc a la parròquia Mare de Déu de la Llum i en la què hi participen diferents cors. A meitat superior l'ocupa una fotografia de quatre figuretes de pessebre: Sant Josep, la mare de Déu, el nen Jesús i un ase. La part inferior, l'ocupa el programa d'activitats, amb la data, lloc i hora, relació de cors participants, presentadora, organitzador i col·laboradors. S'informa que durant l'acte es recolliran aliments per a les persones més necessitades de la parròquia. A peu, dins d'una franja verda clara, els logotips dels patrocinadors.
    Festes
    Celebracions
    Cooperació, solidaritat