• AMHLCA0004601.jpg
    Viatgeteca'89
    Cartell que anuncia el servei ""Viatgeteca"" de l'any 1989 en que s'ofereix informació per viatjar. Hi participen la Fundació Caixa de Pensions, Ràdio Hospitalet i l'Ajuntament de l'Hospitalet.
    Transports
    Lleure
    Excursions
    Turisme
  • AMHLCA0004289.jpg
    Volem L'Hospitalet sense vies
    Cartell reivindicatiu del Grup Promotor de la Plataforma Ciutadana L'Hospitalet sense vies. A la part inferior, sobre una franja vermella, hi ha els logotips de totes les entitats i organismes de suport a la plataforma.
    Ferroviaris
    Transports
    Associacions i entitats
    Ecologisme i mediambient
    Estacions
    Arquitectura i urbanisme
  • AMHLCA0004275.pdf
    Dia europeu sense cotxes
    Bossa de paper que commemora el 22 de setembre, dia europeu sense cotxes. A una de les cares, a la part superior, hi ha unes cames que caminen. A la part inferior de la mateixa cara hi ha una franja blanca amb els logotips de l'Ajuntament de l'Hospitalet i el del 75 aniversari de la concessió del títol de ciutat. A l'altra cara, hi ha la frase ""a L'Hospitalet sense el meu cotxe"".
    Dia Europeu Sense Cotxes
    Transports
    Cotxes
  • AMHLCA0004226.jpg
    La compra de vehicles de segona mà
    Cartell adreçat a la ciutadania amb instruccions sobre la compra de vehicles de segona mà. Edita l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor. Al centre hi ha el dibuix d'un cotxe i un home. A la part inferior apareixen els logotips de les institucions i les entitats col·laboradores.
    Cotxes
    Transports
    Activitats econòmiques
  • AMHLCA0003761.pdf
    Exposició "100 anys de Carrilet a L'Hospitalet i el Baix Llobregat".
    Programa en format tríptic de gran format de l'exposició "100 anys de Carrilet a L'Hospitalet i el Baix Llobregat" i de les activitats complementàries que té lloc al Museu de l'Hospitalet. La meitat superior de la portada l'ocupa una fotografia antiga de la parada del Carrilet de l'Hospitalet i a sota seu, el títol, les dates i dia i hora de la inauguració. A peu de portada, dins d'una franja de fons negre els logotips del Museu i de l'Ajuntament. Predomina fons marró.
    Transports
    Ferroviaris
  • AMHLCA0003747.pdf
    La bibliceta: bona per a la salut, la circulació i el medi ambient
    Cartell de promoció de la bicicleta a la ciutat per una banda i per l'altra banda explicació dels beneficis amb els següents apartats: 1. la salut i l'exercici físic; 2. No fem prou exercici; 3. anar amb bicicleta, un bon exercici; 4. Estavi energètic; 5. Reducció de la contaminació atmosfèrica; 6. Reducció de la contaminació acústica; 7. Estalvi econòmic; 8. Reducció de la sinistralitat; 9. sempre de bon veure; 10. Doneu-li un lloc a la vostra vida. El cartell té el fons groc i conté el dibuix de dos ciclistes que circulen en direccions oposades. Hi surt la marca institucional "L'H" i "a21 L'Hospitalet".
    Transports
    Bicicletes
    Educació mediambiental
  • AMHLCA0003644.pdf
    Xarxa d'autobusos urbans de l'Hospitalet
    Guia de gran format plegada en 24 parts petites. Desplegada, per una banda que es llegeix en vertical hi ha el títol, un plànol de l'Hospitalet on s'indica les diferents línies d'autobusos que recorren la ciutat i a peu, de pàgina la frase "Perquè L'H està millor comunicada. Veus com si?" i a sota els logotips dels organitzadors i la marca institucional "L'H veus com si?". L'altra cara, que es llegeix de forma horitzontal, s'indica el detall de les parades de cadascuna de les línies i una breu explicació en català i castellà-
    Automòbils
    Transports
  • AMHLCA0003069.jpg
    Ara és l'hora de l'Hospitalet. No perdis el temps. Agafa el metro.
    Ara és l'hora de l'Hospitalet. No perdis el temps. Agafa el metro. Informació sobre les parades de metro de l'Hospitalet i s'informa que hi ha dues línies, dotze estacions. A mode de rellotge i ha detallades totes les parades, al mig L'H* i sortint cap als costats dues línies, una vermella, d'inici de les estacions de l'Hospitalet de la línia vermella i l'altra blava, d'inici de les estacions de la línia blava. Sota de l'eslògan "No perdis el temps. Agafa el metro". Un dibuix d'un bagó de metro vist de front. I a sota mateix, la frase: " Fest-ho per l'Hospitalet. Fes-ho per tu.
    Transports
    Ferroviaris
  • AMHLCA0002218.jpg
    1a Gymkana motociclista
    Cartell de la Primera Gymkana motociclista de l'Hospitalet que se celebrà amb sortida i arribada a la Tavessera Industrial.
    Esports
    Motociclisme
    Motos
    Transports
  • AMHLCA0001987.jpg
    "Desviament de trànsit al pas inferior de Riera Blanca per obres"
    Cartell informatiu sobre el desviament del trànsit en alguns carrers a causa de les obres al pas inferior de la Riera Blanca, on es realitzaren els treballs per conectar la xarxa ferroviària d'alta velocitat. Tant el títol com els texts estan en català i castellà. A la part superior hi ha el títol. Al centre hi ha varies notes sobre les dates, el lloc i especificacions de les modificacions. A la part inferior hi ha un plànol amb les desviacions assenyalades. Al peu hi ha els logotips i els noms del orgnismes col·laboradors. Tintes negre, groga i verda.
    Transports
    Ferroviaris
    Carrers, places i obres d'urbanització
  • AMHLCA0001754.pdf
    Per pagar l'Impost de Circulació, segueixi aquesta fletxa.
    Cartell que informa on poder pagar l'Impost de circulació que han d'abonar tots els vehicles. El cartell fa un joc de paraules entre "seguir la fletxa" i la fletxa del símbol de Caixa de Barcelona. A l'anvers hi ha la versió catalana, al revers la versió castellana.
    Campanyes
    Política i administració pública
    Transports
  • AMHLCA0001313.jpg
    "Temps de carros"
    Cartell de l'exposició "Temps de carros" que es realitzà a la Sala Alexandre Cirici del Museu de L'Hospitalet (c. de la Riera de l'Escorxador, s/n) del 21 d'abril de 1993 al 15 de gener de 1994. A la part superior hi ha el lloc de l'exposició i el títol. Al centre hi ha el dibuix d'un cavall (realista) i d'un carro (minimalista) en siluetes negres. A la part inferior hi ha les dates i el nom i logotip de l'organitzador. Fons marró, tipografia en blanc.
    Transports
    Carros i carruatges
    Tecnologia, ciències, història i societat
  • AMHLCA0001171.jpg
    "Trobada autos radio control"
    Cartell d'una trobada de cotxes dirigits per radio control, organitzada per la Comissió de festes de Sant Josep durant la Festa Major de Sant Josep. Al centre hi ha el títol i l'horari, a la part inferior, el noms dels col·laboradors. Al marge esquerra hi ha el dibuix d'un pallasso de cames llargues que té un radio control a les mans, amb el que dirigeix un petit cotxe que està als seus peus. Tipografia amb combinació de negre i vermell.
    Transports
    Automòbils
    Festes
    Festes majors i revetlles
  • AMHLCA0001166.jpg
    "No al impuesto del transporte urbano"
    Cartell contra un nou impost del transport urbà. A la capçalera hi ha el títol, acompanyat per les imatges d'un tren i un autobús. Al centre hi ha els diferents punts que els veïns reclamen. Fons vermell amb tipografia i marges negres. Marges blancs de la fotocòpia.
    Moviments socials
    Associacions i entitats
    Veïnals
    Transports
  • AMHLCA0001102.jpg
    Acte informatiu i debat
    Cartell que anuncia un debat sobre la problemàtica dels barris de Bellvitge i Gornal, organitzada per l'Ateneo Libertario a l'àtic del Mercat de Bellvitge (Rambla de la Marina núm. 232).
    Actes reivindicatius
    Arquitectura i urbanisme
    Assemblees
    Associacions i entitats
    Conflictes
    Cultura
    Educació
    Escoles
    Història
    Parcs
    Sanitat i salut
    Societat
    Tecnologia
    Transports
    Veïnals
  • AMHLPM0006808.pdf
    Enganxina
    Adhesiu de propaganda electoral de la secció de conductors d'autobús del sindicat Comissions Obreres.
    Associacions i entitats
    Sindicals
    Comissions Obreres de l'Hospitalet i Catalunya - CCOO
    Eleccions
    Eleccions sindicals
    Transports
    Autobusos
    Projecte l'Hospitalet Antifranquista
  • AMHLPM0008045.pdf
    El Metro arriba a l'Hospitalet.
    Fulletó informatiu de la prolongació del metro de Barcelona. Es parla concretament de les noves estacions de Santa Eulàlia (que substitueix l'antiga estació de La Bordeta) i de la Torrassa.
    Arquitectura i urbanisme
    Estació del Metro Santa Eulàlia
    Estació del metro Torrassa
    Estacions
    Ferroviaris
    Metro
    Transports
  • AMHLPM0003859.pdf
    Obres d'urbanització de la Plaça Cerdà com a nova àrea de centralitat.
    Programa de mà informatiu de la circulació i mobilitat en el transport públic que afectaran els ciutadans i les ciutadanes de l'Hospitalet. També inclou mapes dels trams afectats. En aquesta remodelació estaven implicats l'Ajuntament de l'Hospitalet i el colindant de Barcelona.
    Arquitectura i urbanisme
    Carrers
    Cartografia
    Obres
    Places
    Plànols
    Projectes urbanístics
    Transports
  • AMHLPM0004336.pdf
    L'Hospitalet amb xifres: 1990
    Llibret que recull les dades bàsiques, sòcio-econòmiques, demogràfiques, d'ensenyament, de transports, de recursos sanitaris i de finances de la ciutat.
    Ajuntament de l'Hospitalet
    Educació
    Finances municipals
    Població
    Política i administració pública
    Sanitat i salut
    Transports
  • AMHLPM0006569.pdf
    Volem l'Hospitalet sense vies
    Adhesiu de promoció de la campanya contra les vies de ferrocarril que travessen la ciutat promoguda per la Plataforma Ciutadana de L'Hospitalet, impulsada per un grup promotor que inclou moltes entitats (culturals, veïnals, esportives, sindicals i comercials).
    Arquitectura i urbanisme
    Ferroviaris
    Obres
    Soterraments
    Transports
    Vies
  • AMHLPM0006570.pdf
    L'Hospitalet sense vies
    Fulletó informatiu que presenta el manifest favor del soterrament de les vies de tren que creuen l'Hospitalet. La campanya està promoguda per la Plataforma Ciutadana de l'Hospitalet, impulsada per un grup promotor que inclou moltes entitats (culturals, veïnals, esportives, sindicals i comercials). S'hi inclou una butlleta d'adhesió.
    Arquitectura i urbanisme
    Associacions i entitats
    Ferroviaris
    Obres
    Soterraments
    Transports
    Tren
    Vies
  • AMHLPM0006550.pdf
    A l'Hospitalet sense el meu cotxe
    Carta d'adhesió (amb el formulari en blanc) a una participació activa en la jornada "A ciutat, sense el meu cotxe", que tindrà lloc arreu d'Europa.
    Actes oficials
    Ajuntament de l'Hospitalet
    Cotxes
    Dia Europeu Sense Cotxes
    Diades
    Festes
    Política i administració pública
    Transports
  • AMHLPM0006551.pdf
    Per un L'H per a les persones
    Fulletó informatiu d'Esquerra Unida i Alternativa i els Verds que, aprofitant la celebració del Dia Sense Cotxes, promou una política municipal que aposti per les persones i la sostenibilitat.
    Associacions i entitats
    Cotxes
    Dia Europeu Sense Cotxes
    Diades
    Esquerra Unida i Alternativa
    Festes
    Natura i medi ambient
    Polítiques
    Sanitat i salut
    Transports
  • AMHLPM0006547.pdf
    A l'Hospitalet sense el meu cotxe
    Invitació de l'Alcalde Celestino Corbacho a l'acte central del Dia Europeu Sense Cotxes, se celebrarà a la rambla Just Oliveras sota el lema "a l'Hospitalet sense el meu cotxe".
    Actes oficials
    Ajuntament de l'Hospitalet
    Cotxes
    Dia Europeu Sense Cotxes
    Diades
    Festes
    Política i administració pública
    Transports
  • AMHLPM0006548.pdf
    22 de setembre: Dia Europeu Sense Cotxes
    Fulletó informatiu que presenta el Dia Europeu Sense Cotxes i anuncia les activitats que es realitzaran als barris del Centre i la Florida per celebrar-lo. Inclou un plànol de situació. Ho organitza l'Ajuntament de l'Hospitalet.
    Actes oficials
    Ajuntament de l'Hospitalet
    Cotxes
    Dia Europeu Sense Cotxes
    Diades
    Festes
    Natura i medi ambient
    Política i administració pública
    Sanitat i salut
    Transports