• AMHLCA0004096.jpg
    Cine Robert. "Atlantis"
    Cartell que anuncia els passis de la pel·lícula "Atlantis" al Cine Robert (conté una petita sipnosi). Completa el programa la cinta còmica titulada "Policarpo profesor ciclista". A peu de cartell, preus de l'entrada i hores, les de costum.
    Cultura
    Arts visuals
    Cinema
  • AMHLCA0000370.pdf
    Cine Imperial
    Cartell amb la programació del Cine Imperial, ubicat a la rambla de Just Oliveras. La programació inclou: estrena de "La juventud de Rocambole", i, a més, altres cintes: "El mar por tumba", "Cayetano cocinero". S'informa que en un dels intermedis del diumenge a la nit, el mestre concertista sr. Pérez Cabrero, executarà la peça per a piano "La mort d'Isolda". La programació té lloc del 29 d'agost al 30 de setembre.
    Arts visuals
    Cine Imperial
    Cinema
    Cultura
    Equipaments culturals
  • AMHLCA0000364.pdf
    Cinematògraf Robert
    Cartell amb la programació del Cinematògraf Robert (Cafè de Cal Carreter, al c. Major, 109) per al dissabte i diumenge, 10 i 11 d'octubre de 1914. La programació inclou: "Cine Gaceta", estrena de "Combate con los rebeldes", estrena de "Escándalo en la alta sociedad", estrena de "Restablecimiento".A la part superior del cartell, el logo del Cinematògraf Robert, i a la part inferior, s'indica els horaris i els preus (entre 10 i 20 cèntims). Al revers del cartell hi ha un text en català escrit a mà i en rotulador, i que ha traspassat a l'anvers del cartell.
    Arts visuals
    Cinema
    Cinema Doctor Robert "Cal Carreter"
    Cultura
    Equipaments culturals