Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Download

Oops! Something went wrong! It doesn't appear to have affected your data. Please notify your system administrator if the problem persists. Access denied
Your session was expired. Page will be reloaded.

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

Add assets to album

 • AMHLPM0000533.pdf
  Festa Major
  Tríptic del programa de la festa major de 1931, celebrada al Centre Autonomista Republicà - Casino del Centre. El programa inclou: sarsuela "Los de Aragón" i "Cançó d'amor i de guerra", balls de gala i balls de societat amb els Escolans de Sant Sadurní d'Anoia. Tots els actes se celebren a l'envelat. Es destaca l'extraordinària il·luminació elèctrica, les magnífiques toies i l'esmerat servei de cafè-restaurant a càrrec de Josep Pedrerol. Es detallen algunes informacions respecte al comportament i els actes.
  Arts escèniques
  Associacions i entitats
  Balls
  Centre Autonomista Republicà
  Cultura
  Culturals i socio culturals
  Festes
  Festes majors
  Música
  Teatre
 • AMHLPM0001049.pdf
  Miting d'Esquerra Republicana de Catalunya
  Full de propaganda d'un miting d'Esquerra Republicana de Catalunya, organitzat per la Unió Republicana d'Hospitalet i el periòdic Llibertat al Cinema Oliveras ubicat al carrer del Baró de Maldà. A la part inferior hi ha la llista de les persones que parlarán (Joan Casanovas, Joan Lluhi Vallescà, Antoni Vilalta Vidal, Ernest Ventós i Roc Boronat).
  Actes reivindicatius
  Associacions i entitats
  Mítings
  Polítiques
  Unió Republicana d'Hospitalet
 • AMHLPM0001046.pdf
  Els cercles d'estudis de la Palestra
  Tríptic de promoció dels cercles d'estudis de la Palestra a l'Hospitalet. Era una entitat catalanista de caire cultural, formatiu i esportiu adreçada principalment al jovent i fundada a Barcelona l’any 1930 per Josep Maria Batista i Roca i presidida per Pompeu Fabra i Poch. La delegació territorial de L’Hospitalet es va crear el 20 de novembre de 1930, amb sèu al barri Centre, al carrer Jardinets, avui carrer Mossèn Lluís Pañella. En van ser presidents locals, el doctor Jaume Isern i Hombravella i l’escultor Rafael Solanich i Balius.
  Associacions i entitats
  Cultura
  Culturals i socio culturals
  Educació
  Formació
  Història
  Palestra
  Societat
 • AMHLCA0000721.jpg
  Assemblea
  Cartell de la convocatòria a l'assemblea del Sindicato Único de Trabajadores de Hospitalet, de la branca de la construcció amb motiu del canvi de règim. L'acte té lloc al Cinema Oliveras. Hi figura l'ordre del dia: donar compte dels treballs fets per la comissió; nomenament de les comissions tècniques de Seccions, nomenament de càrrecs per a la Junta Administrativa i assumptes generals. Consta la data del text, 23 d'abril de 1931.
  Assemblees
  Associacions i entitats
  Sindicals
  Sindicato único de trabajadores de l'Hospitalet - CNT
 • AMHLCA0000722.jpg
  Assemblea general
  Cartell de la convocatòria a l'assemblea general del Sindicato Único de Trabajadores de Hospitalet (CNT). L'acte té lloc al Cinema Oliveras. Hi figura l'ordre del dia: lectura de l'acta anterior, presentació de l'estat de comptes, nomenament d'una comissió per revisar estat de comptes, renovació de la junta administrativa, reconstrucció del comitè comarcal, adquisició o no de local propi i assumptes propis. Consta la data del text, 7 de maig de 1931.
  Assemblees
  Associacions i entitats
  Sindicals
  Sindicato único de trabajadores de Hospitalet - CNT
 • AMHLCA0000724.jpg
  Assemblea
  Cartell de la convocatòria a l'assemblea general extraordinaria de la Junta del Sindicato Único de Trabajadores de Hospitalet (CNT i AIT). L'acte té lloc al Cinema Oliveras. Hi figura l'ordre del dia: nomenament de la mesa de discussió, lectura de l'acta anterior, discussió de l'ordre del dia del Ple Regional, acords que s'han de presentar en el ple sobre la vaga general passada, dimissió i nomenament d'alguns membres de la Junta, discussió sobre la quota setmanal de cotització i assumptes generals. Consta la data del text, 22 de setembre de 1931.
  Assemblees
  Associacions i entitats
  Sindicals
  Sindicato único de trabajadores de Hospitalet - CNT
 • AMHLCA0000723.jpg
  Assemblea general
  Cartell de la convocatòria a l'assemblea general del Sindicato Único de Trabajadores de Hospitalet,(CNT i AIT). L'acte té lloc al Cinema Oliveras. Hi figura l'ordre del dia: lectura de l'acta anterior, nomenament de la mesa de discussió, dimissió del president i nomenar substitut, donar compte a l'Assemblea del conflicte de la Ceràmica, i precs i preguntes. Consta la data del text, 15 de setembre de 1931.
  Assemblees
  Associacions i entitats
  Conflictes
  Seguretat i defensa
  Sindicals
  Sindicato único de trabajadores de Hospitalet - CNT
 • AMHLCA0000725.jpg
  Asamblea General
  Cartell de la convocatòria a l'assemblea general del Sindicato Único de Trabajadores de Hospitalet a tots els adherits a la CNT de l'Hospitalet, Torrassa i Santa Eulàlia. L'acte té lloc al Cinema Oliveras. Hi figura l'ordre del dia: nomenament de la Mesa de discussió, lectura de l'acta anterior, nomenament del delegat al Ple de Sindicats de Catalunya i precs i preguntes. Consta la data del text, 2 de novembre de 1931.
  Assemblees
  Associacions i entitats
  Sindicals
  Sindicato único de trabajadores de Hospitalet - CNT
 • AMHLCA0000731.jpg
  Míting
  Cartell de la convocatòria al míting per a la llibertat i la justícia organitzat la Comisió CNT i AIT. L'acte té lloc al Cinema Oliveras, el dia 27, no especifica mes ni any. Participen J. Alcodori, Enrique Playan, Manuel Arbona, Libertad Ródenas, Francisco Tomás i José Roigé.
  Associacions i entitats
  Mitings
  Sindicals
  Sindicato único de trabajadores de Hospitalet - CNT