• AMHLCA0002465.jpg
    Mercat de fruites i verdures a l'engròs
    Cartell que anuncia la inauguració del mercat a l'engròs de fruites i verdures al barri de Collblanc. S'explica la millora que suposa l'obertura d'un nou mercat.També inclou un plànol amb la ubicació del nou mercat escrit en francès. L'impresió és en lletres negres sobre un fons sèpia.
    Activitats econòmiques
    Alimentació
    Mercat Central
    Mercats
  • AMHLPM0005364.pdf
    Dues festes d'Art
    Programa de dos actes artístics teatrals i musicals organitzats pel Patronat Femení de la F.J.C. al Teatre Colisseu Pompeia de la Travessera de Gràcia (Barcelona).
    Cultura
    Arts escèniques
    Teatre
    Dansa
    Música
    Cant
    Informació i comunicació
  • AMHLPM0000544.pdf
    Festa major del Centre Catòlic.
    Llibret del programa de la festa major del Centre Catòlic de 1934. El programa inclou: partits de bàsquet; audició de sardanes amb la Cobla La Principal del Llobregat; missa solemne de Sant Roc; tarda infantil; ballada de sardanes; funció teatral amb l'obra "L'Artista"; festival de la dansa popular catalana amb 2 cobles, 2 esbarts i 80 dansaires; ball de gitanes del Vallès; castell de focs d'artifici. Es detallen algunes informacions respecte al comportament i els actes. El llibret té 2 fulls plegats per la meitat. A la pàgina 5, on es detalla el repertori de les sardanes, n'hi ha una "Noies hospitalenques" del compositor Jaume Ventura Tort.
    Associacions i entitats
    Centre Catòlic de l'Hospitalet
    Culturals i socio culturals
    Festes
    Festes majors
    Folklore
    Sardanes