• AMHLCA0004253.pdf
    Acta del partit Tribu Navajos contra Fanal Roig
    Acta del partit de futbol que van disputar els equips Tribu Navajos i Fanal Roig l'any 1935 al camp de futbol de Can Nyac. El resultat va ser 3-0 a favor de Tribu Navajos. L'acta està signada per l'àrbitre i els jugadors i l'entrenador de l'equip guanyador. Lluís Piera va fer donació d'una copa com a trofeu. El document conté dues il·lustracions i un retall de premsa amb la crònica del partit.
    Esports
    Futbol
  • AMHLPM0000547.pdf
    Centre Catòlic. Festa Major 1935.
    Llibret del programa de la festa major de 1935, celebrada al Centre Catòlic. El programa inclou: veredicte del jurat de l'exposició fotogràfica del 1r. Concurs organitzat per l'Esguard; partits de bàsquet; ballada de sardanes amb la Cobla La Principal del Llobregat; missa solemne de Sant Roc; tarda infantil; audició de sardanes; festival de la dansa popular catalana amb 2 cobles, 2 esbarts i 70 dansaires; ball de gitanes del Vallès; castell de focs d'artifici. Es detallen algunes informacions respecte al comportament i els actes. El llibret té 3 fulls plegats per la meitat. A la pàgina 5 s'anuncia dins de l'audició de sardanes, la composició "Les noies hospitalenques" de Jaume Ventura Tort.
    Associacions i entitats
    Centre Catòlic de l'Hospitalet
    Culturals i socio culturals
    Festes
    Festes majors
    Folklore
    Sardanes
  • AMHLPM0001243.pdf
    Conferència "Los partidos políticos y la República"
    Full amb la convocatòria a la conferència "Los partidos políticos y la república" de José Ma Seseras y de Batlle, que es realitzà al local del Centro Republicano Radical ubicat al carrer Fermín Galán, 2,(actual carrer de Pareto).
    Associacions i entitats
    Centro Republicano Radical
    Política i administració pública
    Polítiques
  • AMHLPM0001242.pdf
    Conferència El partit radical és l'amo de la República
    Full amb la convocatòria a la conferència "El partido radical es el amo de la República" de Francisco Anart Arrú, que es realitzà al local del Centro Republicano Radical de l'Hospitalet, situat al carrer Fermín Galán 2 (actual carrer de Pareto).
    Associacions i entitats
    Centro Republicano Radical
    Polítiques