• AMHLCA0004260.pdf
    Campaña antirrabica
    Ban signat per l'alcalde Ramón Solanich, dirigit als ciutadans propietaris de gossos, en què disposa l'obligatorietat de vacunar contra la ràbia a tots els gossos de més de sis mesos que es trobin a la ciutat. El revers del document conté una diligència signada per l'encarregat de la brigada municipal.
    Sanitat i salut
    Vacunacions
    Animals
    Gossos
  • AMHLCA0003563.jpg
    Teatre "Crim i silenci"
    Còpia làser reduïda del cartell de la representació teatral "Crim i silenci" pel quadre escènic del Club Pimpinela. A la part superior, i separat de la resta per una línia gruixuda, el nom de l'entitat, logotip i adreça. A sota, a l'esquerra, el dibuix d'un dietari amb la data i hora de la representació i, al centre, el títol. Més avall, el repartiment d'actors i actrius i altres participants. I, separat de la resta amb dues línies horitzontal, l'avançament de la propera activitat de zarzuela "Bohemios y molinos de viento". A baix de tot, l'anunci publicitari de Hidalgo Radio. Sobre fons color crema, lletres negres i vermelles
    Cultura
    Arts escèniques
    Culturals i socioculturals
  • AMHLCA0003564.jpg
    Teatre "Molinos de viento" i "Bohemios"
    Còpia làser reduïda del cartell de la representació teatral "Molinos de viento" pel quadre escènic del Club Pimpinela. A la part superior, i envoltat horitzontalment per dues línies, el nom de l'entitat, logotip i adreça. A sota, el dibuix de dos dietaris, un a la banda esquerra i un altre a la banda dreta amb les dues dates i horaris de representació i, al centre, l'anunci de l'aconteixement escènic. Més avall, el títol de l'obra amb el repartiment d'actors i actrius i altres participants. I, separat de la resta amb una línia horitzontal, un anunci publicitari de Electrica Tormo. Sobre fons color crema, lletres marrons i vermelles.
    Cultura
    Arts escèniques
    Culturals i socioculturals
  • AMHLCA0003515.jpg
    Teatre "Jo seré el seu gendre"
    cartell anunciant l'obra de teatre "Jo seré el seu gendre" que organitza el centre parroquial de Collblanc amb el seu quadre escènic. A dalt, la data i l'organitzador després l'anunci de l'obra de teatre i a sota, el repartiment. A baix de tot, l'anunci publicitari d'almacenes Santa Elena. Fons color marró, lletres blaves.
    Cultura
    Arts escèniques
  • AMHLCA0002844.jpg
    " Los blancos dientes del perro".
    Representació de la comedia d'Eduardo Criado " Los blancos dientes del perro", a càrrec del quadre escènic del Club Pimpinela i sota la direcció de Manuel Costan. El títol en tipografia vermella sobre fons blanc, la data apareix dintra d'una mena de fulla de calendari. A dalt el logo del club Pimpinela. A sota s'anuncia proximanet " Gran programa de Zarzuela".
    Cultura
    Arts escèniques
    Associacions i entitats
  • AMHLCA0002843.jpg
    " La santa virreina"
    Inauguració de la Temporada Teatral del Club Pimpinela amb la representació del poema de José Mª de Peman " La Santa Virreina". A la part de sota anunci del " Gran Baile" d'aniversari amb l'orquestra " Candilejas".
    Cultura
    Arts escèniques
    Associacions i entitats
  • AMHLCA0000843.jpg
    Camp Municipal d'Esports
    Cartell que anuncia la inauguració del Camp Municipal d'Esports de l'Hospitalet.
    Actes oficials
    Camp municipal de futbol
    Esports
    Instal·lacions esportives
    Política i administració pública
  • AMHLCA0000689.jpg
    Sarsuela "La Reina Mora" i "Agua, azucarillos y aguardiente"
    Cartell que anuncia la programació de sarsuela del Club Pimpinela al seu local. El quadre escènic de l'entitat representa les obres de teatre "La reina mora" dels germans Álvarez Quintero, música de José Serrano, i "Agua, azucarillos y aguardiente" de Miguel Ramos Carrión, música de Chueca, sota la direcció de Manuel Costán.
    Arts escèniques
    Associacions i entitats
    Club Pimpinela
    Cultura
    Culturals i socio culturals
    Sarsuela
    Teatre
  • AMHLPM0003283.pdf
    Teatre
    Programa de mà de anuncia la presentació de la comèdia dramàtica "Crim i Silenci" realitzada pel Quadre Escènic del Club Pimpinela. L'actuació té lloc a l'Ateneu Colon, de Barcelona
    Arts escèniques
    Associacions i entitats
    Club Pimpinela
    Cultura
    Culturals i socio culturals
    Teatre