• AMHLCA0003922.pdf
    Cine-club Can Serra "Las tentaciones de Benedetto" i el curt "Habitat"
    Programa del Cine Club Can Serra, amb el passi de la pel·lícula "Las tentaciones de Benedetto" dirigida i interpretada per Nino Manfredi (1971) i el passi del curtmetratge "Habitat" de Baca i Garriga i que tindrà lloc a la casa de la Reconciliació. A la part superior, dins d'un dibuix d'una cinta de pel·lícula, el nom de qui organitza. A sota, dividit en dos meitats verticals, la banda esquerra conté, els col·laboradors, la data i hora i lloc, títol de la pel·lícula i curt i direcció. A la banda dreta, un periòdic de la plana dels cinemes i a sobre un dibuix que d'abaix cap a dalt hi ha: una persona al llit que dur el cap envenat, d'on surt una vinyeta que conté un escolar amb la mà al front i els ulls tancats i de la que surt una altra vinyeta amb tres nens i les lletres "Viva San Eusebio!". A l'altra cara, una presentació i comentari de la pel·lícula. Sobre fons blanc, tipografia negra
    Arts visuals
    Associacions i entitats
    Cinema
    Cultura
    Culturals i socio culturals
  • AMHLCA0002105.jpg
    Teatro Popular Portatil "El lindo Don Diego"
    Cartell de la representació teatral de l'obra "El lindo Don Diego" dins la "Campaña Teatral de Primavera" del Teatro Popular Portatil (av. de Can Serra). A la part superior hi ha el nom del teatre. Al centre hi ha el títol de la obra amb les dates de representació i els noms dels responsables de l'obra. Tinta marró.
    Cultura
    Arts escèniques
    Festes de la primavera i Sant Jordi
  • AMHLCA0002100.jpg
    Teatro Popular Portatil "Anacleto Morones. El Esclavo. El soldado Fanfarrón"
    Cartell de la representació teatral de les obres "Anacleto Morones", "El esclavo" i "El soldado Fanfarrón" dins la "Campaña Teatral de Primavera" del Teatro Popular Portatil (av. de Can Serra). A la part superior hi ha el nom del teatre. Al centre hi ha els títols de les diverses obres amb les dates de cada una. Tinta marró.
    Cultura
    Arts escèniques
    Festes de la primavera i Sant Jordi
  • AMHLCA0002101.jpg
    Teatro Popular Portatil "Burlas, sueños y alegorias"
    Cartell de la representació teatral de l'obra "Burlas, sueños y alegorias" dins la "Campaña Teatral de Primavera" del Teatro Popular Portatil (av. de Can Serra). A la part superior hi ha el nom del teatre. Al centre hi ha el títol de la obra amb les dates de representació i els noms dels responsables de l'obra. Tinta marró.
    Cultura
    Arts escèniques
    Festes de la primavera i Sant Jordi
  • AMHLCA0002099.jpg
    Teatro Popular Portatil "Pequeños cantores de Viena"
    Cartell de l'actuació del Petits Cantors de Viena al Teatro Popular Portatil (av. de Can Serra). A la part superior hi ha el nom del teatre. Al centre hi ha el nom de la formació, el director i la data. Tinta marró.
    Cultura
    Arts escèniques
    Festes de la primavera i Sant Jordi
  • AMHLCA0002080.jpg
    Teatro Popular Portàtil "El zoo de crustal. Corona de amor i de muerte"
    Cartell de la representació teatral de "El zoo de cristal" i "Corona de amor y muerte" dins la "Campaña Teatral de Primavera" del Teatro Popular Portatil (av. de Can Serra). A la part superior hi ha el nom del teatre i de la temporada. Al centre hi ha el nom de la companyia teatral, el títol de les obres i els dies de representació. Tintes blava i vermella.
    Cultura
    Arts escèniques
  • AMHLCA0002079.jpg
    Teatro Popular Portàtil "La Tienda"
    Cartell de la representació teatral "La Tienda" dins la "Campaña Teatral de Primavera" del Teatro Popular Portatil (av. de Can Serra). A la part superior hi ha el nom del teatre. Al centre hi ha el títol de l'obra i les dates. Tinta marró.
    Cultura
    Arts escèniques
    Festivals d'estiu
    Celebracions
  • AMHLCA0002000.jpg
    "Festivales Populares de Verano"
    Cartell amb la programació dels "Festivales Populares de Verano" de 1971. A la part superior hi ha el títol. Al centre hi ha un dibuix de F. Marcé, una vista de la ciutat. Tintes negre, vermell, blau, groc i verd.
    Festes
    Festivals d'estiu i altres celebracions
    Cultura
  • AMHLCA0001999.jpg
    "V Semana Cultural y Jornadas del Libro"
    Cartell de la "V Semana Cultural y Jornadas del Libro". A la part superior i central hi ha el títol amb tipografia molt gran i el d'ubuix d'un llibre fet amb el plànol de L'Hospitalet. A la part inferior hi ha la data i el nom de la població. Tipografia en negre i vermell.
    Festes
    Festes de la primavera i Sant Jordi
  • AMHLCA0001761.jpg
    "V Semana Cultural y Jornadas del Libro"
    Cartell de la "V Semana Cultural y Jornadas del Libro" amb la programació de l'Agrupació dels Amics de la Música (AAM). En els actes hi ha programat un concert de piano de Josep Ma Colom, un recital de cant de Marta Morera i Maria Canela, una exposició de l'artista Joan Soler Jové i un cine-forum amb la projeció de "Al final de la Escapada" de Godard. Els actes es realitzaren al saló de plens de l'Ajuntament i al local dels AAM. A la part superior hi ha el títol i el nom de l'organitzador i col·laborador. Al centre i a la part inferior hi ha la programació detallada. A l'angle inferior esquerra hi ha reproduït un dibuix de Soler Jové, un home tocant la flauta. Tipografia en negre i vermell.
    Cultura
    Música
    Arts plàstiques i artesania
  • AMHLCA0001723.jpg
    "Novelas Malhumoradas" Conferència
    Cartell de la conferència "Novelas Malhumoradas", que realitzà Alvaro de Laiglesia a la Biblioteca pOpular de Santa Eulàlia (c. Pareto, 22) el 22 d'abril de1971. Aquesta conferència es realitzà dins dels actes de la "V Semana Cultural y Jornadas del Libro". A la part superior hi ha el nom de la "Semana cultural" i l'escut de la vila. Al centre hi ha una explicació amb el dia, l'hora, el lloc i el conferenciant. A la part inferior hi ha el títol de la conferència. Tipografia en negre i vermell.
    Cultura
    Lletres
    Festes de la primavera i Sant Jordi
  • AMHLCA0001715.jpg
    "Curs de llengua catalana"
    Cartell d'un curs de català, organitzat des de l'ajuntament i que es realitzà a diverses biblioteques de la vila, a partir de "primers de novembre" (no especifica dies). A la capçalera hi ha el nom dels organitzadors, amb els escuts de Barcelona i de L'Hospitalet. A la part superior hi ha el títol i l'any. Al centre hi ha el llistat de les biblioteques amb les adreçes. A la part inferior hi ha informació sobre horaris i la inscripció. Tipografia en negre, escuts en marró.
    Educació
    Acadèmies i similars de formació extraescolar
  • AMHLCA0001708.jpg
    "7 Premio de Pintura Ciudad de Hospitalet"
    Cartell de la exposició amb les obres presentades al "7 Premio de Pintura", que es realitzà del 24 de desembre de 1971 al 9 de gener de 1972. A la part superior hi ha el nom del productor i col·laborador, l'escut de la vila i el logotip de l'AAM. Al centre hi ha el títol. A la part inferior hi ha el lloc, les dates i els horaris. Tipografia en negre i taronja.
    Cultura
    Arts plàstiques
  • AMHLCA0001695.jpg
    Teatro Popular Portátil "La doma de la Furia"
    Cartell que anuncia "La doma de la Furia" (Taming of the Shrew) de William Shakespeare, a càrrec de la Companyía Folch i Torres, que es realitzà al Teatro popular Portátil (av. Can Serra) el 1 i 2 de maig de 1971. A la part superior hi ha el nom del teatre i l'adreça. Al centre hi ha les dates i el nom de la companyia teatral a la part inferior hi ha el títol, el nom de l'autor i el preu de l'entrada. Tipografia en marró.
    Cultura
    Arts escèniques
  • AMHLCA0001697.jpg
    "Cursillos de Verano"
    Cartell que anuncia els cursos d'estiu de 1971, organitzats per l'ajuntament, i que es realitzaren a diferents llocs de la ciutat. A l'angle superior dret hi ha un requadre amb el títol i la fotografia d'una piscina. A l'angle superior esquerra hi ha la llista dels cursets (manualitats, jocs, cançó, esports, dansa…). A la part inferior hi ha informació sobre la preinscripció, les dates dels cursets i els llocs one s realitzarán. Tipografia en marró.
    Cultura59. Més de dos esports
  • AMHLCA0001680.jpg
    Teatro Popular Portátil "El Lindo Don Diego"
    Cartell de la representació de "El Lindo Don Diego" al Teatro Popular Portatil (Av. Can Serra) el 15 i 16 de maig de 1971. Interpretació per la companyia teatral de Josep Ma Folch i Torres. A la part superior hi hel nom dels productors i el lloc. Al centre hi ha el nom de la companyía, les dates i el títol. A la part inferior hi ha el preu. Tipografia en marró.
    Cultura
    Arts escèniques
  • AMHLCA0001676.jpg
    "Festivales Populares de Verano. Centenario de Amadeo Vives (1871-1971)"
    Cartell amb la programació dels "Festivales Populares de Verano" de 1971, dedicats aquell any a commemorar el centenari del naixement de Amadeu Vives (1871-1971). A la part superior hi ha el títol. A l'angle superior dret hi ha un dibuix de F. Marcé, una vista de la ciutat. La resta del cartell té diversos requadres, cada un d'una Aula de Cultura i cada una amb la programació detallada de les representacions (dia, lloc, nom de l'obra, etc).
    Festes
    Festivals d'estiu i altres celebracions
    Cultura
  • AMHLCA0001671.jpg
    "Pequeños Cantores de Viena"
    Cartell del concert que els "Pequeños Cantores de Viena" van realitzar al Teatro Popular Portatil (Av. Can Serra), el 11 de març de 1971. A la part superior hi ha el lloc del concert i el lema "extraordinario concierto en sesión única". Al centre hi ha el títol i diverses fotografies del cor infantil amb diferentes personalitats (el Papa Pau VI, el president Kennedy, Walt Disney), a Montserrat i a la seva residencia austríaca. A la part inferior hi ha la data i el nom del productor. Tinta negre sobre paper crema.
    Cultura
    Música
    Acadèmies i similars de formació extraescolar
  • AMHLCA0001674.jpg
    Teatre popular portàtil
    Cartell que anuncia un col·loqui sobre el Teatre popular després de la representació de teatre de la companyía "Corral de Comedias de Valladolid" . En el col·loqui intervenen diferents personalitats del món teatral: María Asquerino, José Martín, Alberto González Vergel, Claudio Guerín, Ricardo López Aranda i Ricard Salvat, entre d'altres.
    Arts escèniques
    Cultura
    Equipaments culturals
    Informació i comunicació
    Premsa
    Retalls de premsa
    Teatre
    Teatre popular portàtil
  • AMHLCA0000845.jpg
    "Gran Torneo de Futbol Bajo Llobregat" "Trofeo Caja de Ahorros Provincial"
    Cartell d'un torneig de futbol celebrat l'any 1971 i on participen diveros equips de tota la comarca. A la part superior hi ha els títols. Al centre hi ha una fotografia del trofeu, envoltat de la programació dels diversos partits. Al peu hi ha la informació per adquirir entrades. Tipografia en blau i vermell de manera alterna. Fotografia de la copa en b/n.
    Esports
    Futbol
    Futbol sala
    Associacions i entitats
    Esportives
  • AMHLCA0000842.jpg
    "1a Semana de Ajedrez. Conmemoración del 40 Aniversario" Club Ajedrez Hospitalet (1931-1971)
    Cartell de la 1a Setmana d'escacs en commemoració del 40è Aniversari del Club Ajedrez Hospitalet, a realitzar-se del 4 al 10 de Juliol de 1971. A la meitat superior hi ha el títol amb les dates. A la meitat inferior hi ha el programa de cada un dels dies i els col·laboradors. Tipografia en tinta negra.
    Esports
    Escacs
    Associacions i entitats
    Esportives
  • AMHLPM0004984.pdf
    Festivals populars d'estiu
    Programa de mà que presenta totes les activitats que es faran durant el mes de juliol en els diferents barris.
    Cultura
    Esbarts
    Festes
    Festivales Populares de verano
    Festivals
    Flamenc
    Folklore
    Música
    Sarsuela
    Teatre
  • AMHLPM0003365.pdf
    Festa Major de Bellvitge
    Programa de mà que presenta la programació d'actes de les festes. Inclou, entre d'altres, Inauguració del "IV Salón Nacional de Fotografia artística", ball, ofrena de flors i missa, actuació de l'Esbart Sant Isidre, sardanes, futbol, elecció de la Pubilla de Bellvitge 1971, cinema, festival infantil, teatre pel Quadre Escènic Joan XXIII, Gymkana automobilística, etc.. També inclou diferents anuncis de comerciants.
    Arts escèniques
    Arts visuals
    Associacions i entitats
    Balls
    Cinema
    Comissió de festes Bellvitge
    Cultura
    Culturals i socio culturals
    Esbarts
    Festa Major de Bellvitge
    Festes
    Festes infantils
    Festes Majors
    Folklore
    Fotografia
    Miss Pubilla
    Música
    Sardanes
    Teatre
  • AMHLPM0003366.pdf
    Festa Major de Sanfeliu
    Programa de mà que presenta la programació d'actes de les festes. Inclou, entre d'altres, Gymkana automobilista, futbol, cercavila, balls, tir al plat, cinema, jocs infantils, misses, elecció Miss Pubilla Sanfeliu 1971, etc.. També inclou diferents anuncis de comerciants.
    Arts visuals
    Associacions i entitats
    Balls
    Cercaviles
    Cinema
    Comissió de festes Sanfeliu
    Cultura
    Culturals i socio culturals
    Esports
    Festa major de Sanfeliu
    Festes
    Festes infantils
    Festes majors
    Futbol
    Miss Pubilla
    Música
    Rues
    Tir
  • AMHLPM0003367.pdf
    Festa major de Can Pi
    Programa de mà que presenta la programació d'actes de les festes. Inclou, entre d'altres, concurs de fotografies, concurs de pintura i dibuix, taller de manualitats, tir al plat, futbol, teatre amb el Quadre Escènic de Can Pi, festival infantil i jocs infantils, balls, elecció de la Miss Pubilla de Can Pi 1971, sardanes, concurs de coloms, etc... També inclou diferents anuncis de comerciants. Les festes van del 17 al 25 però no especifica el mes.
    Artesania
    Arts escèniques
    Arts plàstiques
    Balls
    Cultura
    Dibuix
    Esports
    Festa major de Can Pi
    Festes
    Festes infantils
    Festes majors
    Folklore
    Futbol
    Miss Pubilla
    Música
    Pintura
    Sardanes
    Teatre
    Tir