• AMHLCA0005205.jpg
    Esport per a Joves i Adults
    Cartell que anuncia un programa de manteniment físic i pràctica d'esports per a joves i adults organitzat oel Grup Esportiu i la Comissió d'Esports de Santa Eulàlia.
    Esports
    Competicions
    Agrupació Esportiva Santa Eulàlia
  • AMHLCA0005191.jpg
    ¡empadronaros! Colaborad en el censo
    Cartell de la campanya d'inscripció al cens de 1981. A la part superior hi ha el títol. Al center hi un gràfic de columnes. A la part inferior exposa perquè serveixen les dades del cens. Tipografia en negre i verd.
    Eleccions
    Política i administració pública
  • AMHLCA0005120.jpg
    Espectaculo Picassiano
    Cartell que anuncia un ""Espectaculo Picassiano"" a l'Aula de Cultura de Bellvitge, amb música, mim, dansa i poesia.
    Arts escèniques
    Dansa
    Teatre
    Poesia
    Aula de cultura Bellvitge
  • AMHLCA0005107.jpg
    Exposició Picasso
    Cartell que anuncia l'""Exposició Picasso"" la 2na quinzena d'abril de 1981, en el marc de les festes d'inauguració de grup escolar Josep Janés. Al centre hi ha l'horari de visites. A la part superior hi ha el logotip del centenari i el nom del productor.
    Cultura
    Arts plàstiques
    Col·legi Públic Josep Janés
  • AMHLCA0005111.jpg
    Recital Pere Tàpias
    Cartell que anuncia un recital de l'artista Pere Tàpies, que incloïa la presentació del seu nou disc, sl Centre Joventut Parroquial Sant Isidre, en el marc de la Festa Major. Al peu hi ha una llista d'establiments de venda anticipada d'entrades, així com un anunci de l'empresa Coca-Cola.
    Centro Juventut Parroquial Sant Isidre
    Festes majors
  • AMHLCA0005108.jpg
    III Festival de cante jondo. Así canta La Puebla
    Cartell que anuncia el ""III Festival de cante jondo. Así canta La Puebla"" celebrat al Cine Navarra de l'Hospitalet i organitzat pel ""Centro Cultural Recreativo La Puebla de Cazalla"". Hi van participar José Meneses, Manuel Gerena, Diego Clavel, Miguel Vargas, Manuel Cano, Enrique Melchor, Rafael Cañizares i Miguel Núñez.
    Música
    Cant
    Flamenc
    Centro Cultural Recreativo la Puebla de Cazalla
    Cinema Navarra
  • AMHLCA0005097.jpg
    Comediants
    Cartell de la representació de l'espectacle ""Sarao de gala de Tòtil 1er Tocatdelala"" de Comediants al Poliesportiu de Santa Eulàlia (c.Jacint Verdaguer 15-17).
    Poliesportiu municipal de Santa Eulàlia
    Arts escèniques
  • AMHLCA0005096.jpeg
    Concert de cant coral
    Realitzen el concert la Coral Xalesta, de l'Hospitalet, (director: Joaquim Miranda) i la Coral Lavinia, de Barcelona, (director: M. Saladrigas) a la sala de Plens de l'Ajuntament de l'Hospitalet, un 23 de març (no especifica l'any, però per altres referències ha de ser l'any 1981-1982). La Caixa de Pensions "La Caixa" hi dóna suport.
    Associacions i entitats
    Cant
    Cant Coral
    Coral Xalesta
    Cultura
    Culturals i socio culturals
    Música
  • AMHLCA0005100.jpeg
    Excursió
    Cartell de petit format que anuncia l'excursió programada per l'Aula de Cultura de Sanfeliu a Empúries, Ullastret i Peratalla i comentada per un arqueòleg.
    Arqueologia
    Aula de Cultura Sanfeliu
    Aules de cultura
    Cultura
    Equipaments culturals
    Excursions
    Història
    Lleure
  • AMHLCA0005094.jpeg
    Teatre
    Cartell de petit format que anuncia la representació de teatre "Ninette y un señor de Múrcia", de Miguel Mihura, que realitza el grup "Las caratulas" a l'Aula de Cultura de Sanfeliu.
    Arts escèniques
    Aula de Cultura Sanfeliu
    Aules de cultura
    Cultura
    Equipaments culturals
    Teatre
  • AMHLCA0005095.jpeg
    Teatre
    Cartell de petit format que anuncia la representació de teatre "La pereza", de R. Talesnik, realitzada pel Grup Tartana Guineueta a l'Aula de Cultura de Santa Eulàlia.
    Arts escèniques
    Aula de Cultura Santa Eulàlia
    Aules de cultura
    Cultura
    Equipaments culturals
    Teatre
  • AMHLCA0005083.jpeg
    "Curso de dietética"
    Cartell de petit format que anuncia la seva realització a la Regidoria del Districte de Santa Eulàlia i l'organitza l'entitat sense ànim del lucre ASPANISSE (Asociación de Padres con Hijos Subnormales de Santa Eulalia). Aquesta entitat neix de la necessitat de disposar d'un espai per atendre les seves necessitats específiques i promoure el benestar dels seus fills fora del domilici familiar. L'Ajuntament els cedeix la masia L'Escorça. Posteriorment, amb subvencions de l'Ajuntament i de la Generalitat es converteix en centre de dia i més tard en escola. El pas del temps fa que ASPANISSE canvií de nom a ASPANIDSE (Asociación de Padres de Niños Discapacitados de Santa Eulalia).
    Alimentació
    Asociación de Padres de Ñiños Discapacitados de Santa Eulàlia ASPANIDSE/ASPANISSE
    Associacions i entitats
    Atenció social
    Cursos
    Educació
    Formació
    Salut i assistencials
  • AMHLCA0005079.jpeg
    Espectacle andalús
    Cartell de petit format que sota el títol "Andalucia Despierta" anuncia un espectacle andalús amb "cante", guitarra i poesia a l'Aula de Cultura de Bellvitge. Col·labora el grup Miguel Hernández.
    Aula de Cultura Bellvitge
    Aules de cultura
    Cant
    Cultura
    Equipaments culturals
    Folklore
    Lletres
    Música
    Poesia
  • AMHLCA0005077.jpeg
    Recital
    Cartell de petit format que anuncia un recital de música Irlandesa a l'Aula de Cultura de Sanfeliu. Actuen Sedo García i Rafael Zaragoza amb banjo, guitarra i violí.
    Aula de Cultura Sanfeliu
    Aules de cultura
    Cultura
    Equipaments culturals
    Música
  • AMHLCA0005022.jpg
    XXIII Concurs Nacional de Castells i Escultures de sorra
    Cartell del ""XXIII Concurs Nacional de Castells i Escultures de sorra"" celebrat el 3 de setembre de 1981 al parc de Can Buxeres, organitzat pel ""El correo catalán"" i els concessionaris de Coca-Cola.
    Lleure
    Escultura
    Arts plàstiques
    Concurs de castells de sorra
  • AMHLCA0005021.jpg
    Estamos en el Ayuntamiento. Llámanos
    Cartell informatiu de l'àrea de disminuïts físics creada per l'Ajuntament de l'Hopitalet.
    Política i administració pública
    Ajuntament de l'Hospitalet
    Atenció social
    Persones
  • AMHLCA0004844.jpg
    ¡Vigilad! Os interesa mucho empadronaros en el censo!
    Cartell de la campanya d'inscripció al cens de 1981. A la part superior hi ha el títol. Al centre hi ha el dibuix d'una dona que obra la porta a un home, el visitant acreditat per l'ajuntament, que porta els formularis del cens. A la part inferior hi ha una llista dels inconvenients de no estar empadronat. Tipografia en negre i verd.
    Eleccions
    Política i administració pública
  • AMHLCA0004807.jpg
    5a Setmana de l'Esplai
    Cartell de la ""5a Setmana de l'esplai"", organitzada per la Coordinadora de Centres d'Esplai i el patronat de Cultura de l'Ajuntament. A la part inferior s'anuncia una festa pel dia 9 de maig a Can Buxeres. Al centre i ha una fotografia antiga d'uns nens pujant sobre un elefant.
    Lleure
    Lleure infantil i juvenil
    Esplais
    Colònies
    Campaments
  • AMHLCA0004617.jpg
    Festa d'hivern 1981
    Cartell amb la programació de la festa d'hivern de 1981 al barri de Sanfeliu, celebrada els dies 19 i 20 de desembre. D'entre les activitats que s'hi van realitzar hi ha l'actuació del grup ""Amanida de cançons"", ballada de sardanes, i caga-tio infantil.
    Festes
    Nadal i Reis
    Festivitats
  • AMHLCA0004583.jpg
    Centenario de Picasso 1881-1981
    Programació de la celebració ""Centenario de Picasso"" a l'Hopitalet. Per al divendres 20 de novembre, la projecció de la pel·lícula ""Picasso a Catalunya"". Per al divendres 27 de novembre, l'exposició de l'obra plàstica d'Aguilar, Oller, Bresme, Pedret, Escribano, Sanjuan, Fuentes i Soler, i exposició de fotografia del grup de l'aula. També la xerrada-col·loqui titulada La obra evolutiva de Picasso, amb projecció de diapositives.Tots els actes tindran lloc a l'Aula de Cultura Sanfeliu, carrer de Miralta, 31.
    Patrimoni artístic
    Arts plàstiques
    Aula de cultura Sanfeliu
  • AMHLCA0004579.jpg
    Teatro. Los títeres de cachiporra, tragicomedia de Don Cristóbal y la Seña Rosita
    Cartell que anuncia la representació de l'obra de Federico García Lorca ""Los títeres de cachiporra, tragicomedia de Don Cristóbal y la Seña Rosita"", de la mà del grup Tunda que tunda, a l'Aula de Cultura de Sanfeliu.
    Arts escèniques
    Teatre
    Aula de cultura Sanfeliu
  • AMHLCA0004220.jpg
    Festa major Sant Josep
    Cartell que anuncia la festa major de Sant Josep. Al centre hi ha un dibuix d'estil grecoromà que representa tres persones. Al peu trobem el títol, les dates i les entitats col·laboradores. També apareix el logotip del Centenari Picasso.
    Festes
    Festa major de Sant Josep
    Festivitats
    Celebracions
  • AMHLCA0004089.jpg
    Jornades d'estudi de la problemàtica cultural
    Cartell que anuncia les jornades d'estudi de la problemàtica cultural organitzades pel Servei de promoció cultural de la Generalitat de Catalunya i adreçades als ajuntaments. El cartell l'ocupa una il·lustració de Cesc que representa un mur amb una porta tancada i al seu darrera surten uns braços agafant una màscara de teatre, uns llibres, un càntir i un fragment de columna.
    Cultura
    Tecnologia
    Ciències
    Història
    Societat
  • AMHLCA0004088.jpg
    Congrés de cultura tradicional i popular
    Cartell que anuncia el congrés de cultura tradicional i popular, no diu el lloc. El cartell l'ocupa una il·lustració molt colorista de Pilarín, on hi ha diferents personatges de la imatgeria popular i tradicional catalana (gegants, capgrossos, pastorets, castellers, etc..) A peu de cartell, sobre una franja horitzontal de fons negre, el logotip de l'organitzador.
    Cultura
    Tecnologia
    Ciències
    Història
    Societat
    Imatgeria popular i tradicional
  • AMHLCA0004086.jpg
    Cicle de concerts. Llibre per a piano
    Cartell que anuncia un cicle de concerts a diferents poblacions de Catalunya sota el títol "Llibre per a piano" amb els músics: Eulàlia Solé, Liliana Mafiotte, Josep Ma. Escribano, Albert Giménez Atenelle, Antoni Besses i Carlos Santos. La meitat superior conté una reproducció d'una obra de l'autor Ràfols Casamades i a la part inferior hi ha tota la informació general del cicle de concerts. Fons blanc i tipografia negra
    Cultura
    Música