• AMHLCA0005322.jpg
    La Bohèmia Teatre presenta Electro Show
    Cartell que anuncia l'obra ""Electro Show"" al Teatre Joventut de l'Hospitalet, amb Jordi Fàbrega i Antonio Calderón (Willi) sota la direcció de J. A. Ortega.
    Teatre Joventut
    Arts escèniques
  • AMHLCA0005162.jpg
    37è Campionat de Catalunya absolut de natació d'hivern
    Cartell que anuncia el 37è campionat de Catalunya absolut de natació d'hivern, celebrat a les piscines municipals de l'Hopitalet ens dies 16, 17 i 18 de desembre de 1994.
    Esports
    Piscines municipals de l'Hospitalet
  • AMHLCA0004791.jpg
    Festa de la tardor de la Florida 1994
    Cartell que presenta els actes de la Festa Major de la Florida celebrats entre el 8 i el 12 d'octubre de 1994. Hi van haver sardanes, cançó espanyola, balls, el XIX trofeu de ciclisme, gincames, un recital de poesia, havaneres i la presentació del projecte BABEL'H.
    Festes
    Aplecs sardanistes
    Comissió de festes La Florida
  • AMHLCA0004790.jpg
    Centenari Joan Salvat-Papasseit (1894-1994)
    Cartell que anuncia un recital d'homenatge a Joan Salvat-Papasseit en motiu del seu centenari, organitzat per l'Ateneu Enciclopèdic Popular i celebrat al Centre Cívic Blai, al Districte de Sants-Monjuïc. Hi van actuar Antonio Sola, Ovidi Montllor i Toti Soler. Va presentar l'acte Guillem Pizarro.
    Lletres
    Llibres
    Poesia
  • AMHLCA0004606.jpg
    Aula de Cultura Sanfeliu. Festa fi de curs 93-94
    Cartell de presentació de la festa de fi de curs, celebrada a l'aula de cultura Sanfeliu (c. Miralta, 31), el juny de 1994. L'activitat proposada és un espectacle de cabaret dirigit i presentat per ""La Bohèmia"", i celebrat al Baret de l'aula, en horari de vespre. S'informa que hi haurà cava per a tothom.
    Aula de cultura Sanfeliu
    Festes
    Kabaret
  • AMHLCA0004544.jpg
    Aula de Cultura Sanfeliu. Festa de Nadal 1994
    Cartell de presentació de la Festa de Nadal, celebrada a l'aula de cultura Sanfeliu (c. Miralta, 31), el 1994. L'activitat proposada és un espectacle còmic dirigit i presentat per ""La Bohèmia"", i celebrat al Baret de l'aula, en horari de vespre. S'informa que hi haurà cava i torrons per a tothom.
    Aula de cultura Sanfeliu
    Arts escèniques
    Nadal i Reis
  • AMHLCA0004132.jpg
    L'escola va a la ràdio. Pares, mares i escola
    Cartell que anuncia un cicle de sis xerrades sobre l'escola a Ràdio L'Hospitalet, sota el títol "L'escola va a la ràdio". Sobre fons blanc, a la part superior el dibuix de dos escolars (nen i nena) caminant. A sota, el títol i el detall dels dies i temes a parlar. Més avall, un transistor amb la freqüència 92.5 Fm i a sobre les lletres "Ràdio l'Hospitalet" i a la part inferior, dins d'una franja ample de fons vermell, l'horari i la frase "No hi facis tard" i els logotips dels organitzadors
    Mitjans de comunicació i correus
    Ràdio
    Escoles, instituts i universitats
  • AMHLCA0004093.jpg
    Calendari de l'any 1994 de Company fotògraf
    Calendari de paret de l'any 1994 de Company fotògraf. Consta de dues làmines. La primera, hi ha els mesos de gener a juny i la segona de juliol a desembre i, a sota del calendari hi ha una fotografia en blanc i negre diferent a cada làmina del calendari.
    Cultura
    Arts visuals
    Cinema
  • AMHLCA0003778.jpg
    "Entre tots l'alçarem". Coordinadora d'entitats pro Liceu
    Manifest de la Coordinadora d'entitats pro Liceu, amb el lema "Entre tots l'alçarem" per reclamar davant les autoritats la reconstrucció del Teatre del Liceu que ha estat víctima d'un incendi. A dalt, l'anagrama del liceu i vorejant el manifest una sanefa de fulles. A la part inferior, les entitats que formen part de la Coordinadora d'entitats pro Liceu. La part central està encolada. Sobre fons blanc, tipgrafia en marró.
    Cultura
    Música
  • AMHLCA0003745.jpg
    Setmana Santa 1994
    Cartell que anuncia les processons de la Setmana Santa a l'Hospitalet organitzades per la Cofradía 15+1 i l'Asociación Cultural Andaluza, durant els dies 27 de març i 1, 2 i 3 d'abril. El seu recorregut transcòrrer pels barris de La Florida i Pubilla Cases. La il·lustració del cartell és de Horcajo'93.
    Asociación Cultural Andaluza Cofradía 15+1
    Associacions i entitats
    Culturals i socio culturals
    Processons
    Processons de Setmana Santa
    Religió
  • AMHLCA0003455.jpg
    Jove jubilat, tens molt a fer
    Cartell adreçat als jubilats i jubilades oferint-lis activitats. En vertical hi ha quatre fotografies d'activitats que poden fer: acompanyaments, estudis, ceràmica, natació. A la part baixa del cartell hi ha un apartat d'informació per adreçar-se i els logotips de l'Ajuntament i de la marca "1994 any internacional de la família" i la "L'H*". Fons verd.
    Serveis socials
    Activitats formatives i lúdiques de serveis socials
  • AMHLCA0003450.jpg
    Gegants. Taller obert. Construïm els nostres gegants !
    Cartell que anuncia el taller de confecció de gegants amb el títol "Construïm els nostres gegants !". A la part superior, el dibuix de dos gegants de perfil i dos geganters i la paraula "Gegants". A sota del dibuix, el títol i informació d'horaris, lloc i de la pretensió de que a més de fabricar els gegants es vol crear un grup de geganters. Fons taronja. A la part superior dreta hi ha la marca institucional "L'H*"
    Imatgeria popular i tradicional
    Gegants i capgrossos
    Aula de Cultura La Florida
    Aules de cultura
    Equipaments culturals
  • AMHLCA0003394.jpg
    Carnaval 94 / La Florida
    Cartell de l'anunci del carnaval 94 del barri de La Florida. Inclou el programa dels dies 12 i 13 de febrer. El 12 se celebra als mercats de La Florida i el 13 te lloc el gran carnaval amb rua. Organitza la Comissió de festes de La Florida i col·laboren: Ajuntament de l'Hospitalet, Coordinadora de industriales feriantes de l'Hospitalet, Esplugues i del Baix Llobregat, Ràdio l'Hospitalet, Andalucía Chiquita, mercat interior i exterior de La Florida, mercat interior i exterior del Torrent Gornal, Nestlé
    Associacions i entitats
    Carnaval
    Comissió de festes La Florida
    Culturals i socio culturals
    Festes
  • AMHLCA0003395.jpg
    Excursió al llac de Banyoles i Besalú
    Cartell que anuncia l'excursió al llac de Banyoles i Besalú que organitza els Amics de la natura i del medi ambient de l'Hospitalet. Se surt des de l'aula de cultura de La Florida. El preu pels socis és de 900 pessetes i pels no socis 1200 pessetes. La reserva de places es pot fer per telèfon o adreçant-se els dimarts a l'aula. Hi ha dos dibuixos que representen el llac de Banyoles amb un winsurfista i el pont de Besalú amb les cases més properes (la signatura del dibuix no s'enten).
    Campaments, excursions i turisme
    Excursions i turisme de col·lectius diversos
  • AMHLCA0003190.jpg
    Les escoles a la Fira de Nadal
    Anunci de la Fira de Nadal de les escoles que te lloc a la rambla de Just Oliveras. Es veuen dos tires de dibuixos. En la de dalt es veuen edificis, un gall cantant i un pescador fumant en pipa que treu un peix. En la d'abaix, es veuen pastors i grangers caminant cap a l'estel d'orient amb tota classe d'animals de granja.
    Educació
    Escoles
    Festes
    Fira d'hivern de les escoles
    Fires
  • AMHLCA0003085.pdf
    Circuit Zero Baix Llobregat/L'Hospitalet. Programació de setembre a desembre de 1994
    Programa gran format plegat en 6 parts del Circuit Zero Baix Llobregat/Hospitalet de la programació de la segona edició de la temporada 1994. Hi ha una breu explicació, una relació dels locals que hi participen i el programa dels 12 municipis que hi participen, entre els quals hi ha l'Hospitalet. A l'altra cara, hi ha fotografies de tots els conjunts musicals que hi participen amb una breu biografia de cadascun d'ells. Paper ecològic. Colors blanc, negre i taronja.
    Cultura
    Música
  • AMHLCA0003072.pdf
    Circuit Zero Baix Llobregat/Hospitalet. Febrer-maig 1994.
    Programa gran format plegat en 6 parts del Circuit Zero Baix Llobregat/Hospitalet. La presentació i roda de premsa de la primera edició de l'any 1994 te lloc a la discoteca El Jardi de Sant Boi el dia 17 de febrer. Hi ha una breu explicació, una relació dels locals que hi participen i el programa dels 12 municipis que hi participen, entre els quals hi ha l'Hospitalet. A l'altra cara, hi ha fotografies de tots els conjunts musicals que hi participen amb una breu biografia de cadascun d'ells. Paper ecològic.
    Cultura
    Música
  • AMHLCA0003023.pdf
    Jove jubilat tens molt a fer. Joven Jubilado, tienes mucho por hacer
    Tríptic gran format sobre l'oferta municipal que s'ofereix als jubilats, tant de serveis socials, ensenyament, cultura i esports. En una de les parts hi ha un qüestionari adreçat a saber quines són les activitats que li agradarien fer. La portada i contraportada conté diverses fotografies de possibles activitats que es poden fer. Hi ha la marca L'H* i el logotip "1994 any internacional de la família".
    Serveis socials
    Activitats formatives i lúdiques de serveis socials
  • AMHLCA0002991.jpg
    Eleccions consells escolars 1994.
    Cartell de promoció de la participació en les eleccions del Consell Escolar de 1994. El lema central del cartell és "No et desentenguis de l'educació dels teus fills i filles. Participa-hi", i la imatge principal és una fotografia vermellosa de nens i nenes estudiant en un aula. Hi ha la marca L'H* i el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet
    Educació
    Escoles, instituts i universitats
  • AMHLCA0002986.pdf
    Festes de Primavera
    Programa de butxaca dels actes previsots per les Festes de Primavera, durant els dies 14 al 24 d'abril. Desplegable tipus acordió amb 8 parts. A la contraportada hi ha els logotips de Ràdio l'Hospitalet, Voluntaris de l'Hospitalet i BBV.
    Festes
    Festes de Primavera
  • AMHLCA0002987.jpg
    Exposició "Imagen y Círculo" de Xaro Castillo
    Exposició de pintura "Imagen y círculo" de Xaro del Castillo a l'espai Molí del centre cultural Tecla Sala. Sobre fons negre, anunci de l'exposició amb un dibuix rodó de l'artista, el lloc on es realitza, dates, logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet i la marca L'H*
    Cultura
    Arts plàstiques
  • AMHLCA0002989.jpg
    1er Mercat d'art a Sta. Eulàlia
    Primer mercat d'art a Santa Eulàlia que te lloc al carrer Pareto. Sobre fons blau, títol, data, hora, lloc, organitzador i col·laborador. També hi ha el dibix de 3 flors
    Cultura
    Arts plàstiques
  • AMHLCA0002981.jpg
    BAN/BANDO
    Ban, bilingüe, advertint de la necessitat del cumpliment del que estableixen les ordres del Departament d'Agricultura, ramaderia i pesca de la Generalitat pel que fa al comerç d'avets i altres espècies forestals per Nadal amb finalitats ornamentals.
    Festes
    Festes de Nadal, Reis i d'hivern
    Educació mediambiental
  • AMHLCA0002980.pdf
    Festa major La Florida
    Programa gran format de la festa major de La Florida de 1994, tipus llibretó amb 36 fulls interiors (72 pàgines interiors). La imatge principal de la portada és un dibuix on es veu un drac amb serpentines inserit en una fotografia d'un públic mirant un espectacle. A la contraportada hi ha els logotips de l'organitzador i dels col·laboradors
    Festes
    Festes majors
    Revetlles
    Associacions i entitats
    Culturals i socioculturals
    Aula de Cultura La Florida
    Aules de cultura
    Equipaments culturals
  • AMHLCA0002977.jpg
    Rèquiem de W.A.Mozart
    Concert de cant coral "Rèquiem" de W.A.Mozart, direcció Carles Coll. Hi participa: Orquestra de cambra de l'Empordà, Grup coral Horta i Coral Xalesta de l'Hospitalet a l'església Santa Eulàlia de Mèrida. Sota les lletres la silueta del cap del Mozart. Hi ha la marca L'H* i el logotip de l'Ajuntament.
    Cultura
    Música