• AMHLCA0011919.jpeg
    Partit de futbol de veterans entre els equips del FC Barcelona i Real Madrid CF
    Camp municipal de futbol l'Hospitalet Centre
    Esports
    Futbol
    Instal·lacions esportives
  • AMHLCA0004379.jpg
    Esdeveniment teatral
    Cartell que anuncia la representació teatral de l'obra ""Testimoni de càrrec"", d'Agatha Christie, a la sala d'actes de la Parròquia de Sant Isidre. El repartiment, format per membres del Club Pimpinela, va treballar sota la direcció de Manuel Costan.
    Arts escèniques
    Teatre
    Club Pimpinela
    Parròquia de Sant Josep
  • AMHLCA0004184.jpg
    2a trobada intergeneracional a L'Hospitalet
    Cartell que anuncia la 2a trobada intergeneracional celebrada a l'Hospitalet els dies 1 i 2 d'actubre de 1998 al recinte firal de La Farga. A l'encapçalament apareix la silueta de diversos edificis municipals i els eslògans "la ciutat social" i "L'H millor que millor". A la part inferior hi ha el logotip de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat. El fons és blau i les lletres són blanques, blaves i negres.
    Associacions i entitats
    Cooperació i solidaritat
    Celebracions
    Festes interculturals i solidàries
    La Farga
  • AMHLCA0004178.jpg
    L'hora del conte
    Cartell que anuncia l'activitat de narració, lectura i interpretació de cinc contes a l'Aula de Cultura/Biblioteca Popular de La Florida el primer i el tercer dimecres dels mesos de gener, febrer i març de 1998. Els contes que es van narrar van ser ""La ciutat màgica"", a càrrec d'Òscar Zamora; ""La lluna dins un cova"", interpretat per Ana Parreño; ""Contes de dimonis"", per Neus Juvillà; ""El petit cowboy"", a càrrec de Jaume Centelles; ""Nana Bunilda"", interpretat per Ma Ángeles Gaudioso; i ""La flor romanial"", per Jaume Centelles. El fons es taronja i les lletres negres. A l'extrem dret apareixen dibuixos infantils. A la part inferior hi consten els logotips de les institucions i les entitats organitzadores, així com l'adreça del lloc on es van dur a terme.
    Cultura
    Lletres
    Lleure infantil i juvenil
    Aula de cultura La Florida
    Equipaments culturals
    Biblioteques
    Biblioteca La Florida
  • AMHLCA0004187.jpg
    15 fira d'hivern de les escoles
    Cartell anunciant la 15a fira d'hivern de les escoles, que va tenir lloc el 10 de desembre de 1998 a la Rambla Just Oliveras. Va comptar amb la participació dels centres educatius i el professorat de la ciutat; El Casalet; el Moviment d'Ensenyants de L'Hospitalet i el Centre de Recursos Pedagògics de L'Hospitalet. El fons és vermell i apareix la silueta d'un gall en color carbassa. A la part superior hi ha els logotips del 50 aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans i ""L'H millor que millor"". A la part inferior apareixen els logotips de les institucions i entitats organitzadores, com l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat; la Diputació de Barcelona; el Consell de la Joventut i l'Esplai de L'Hospitalet; i L'Hospitalet, ciutat educadora.
    Fira d'hivern de les escoles
    Festes
    Educació
    Alumnes
    Escoles
  • AMHLCA0004190.jpg
    Visions de futur'98
    Cartell anunciant un certàmen temàtic d'exposicions i altres activitats a 28 centres d'art contemporani de Catalunya, que va tenir lloc del 16 de setembre de 1998 al 31 de gener de 1999. El temàtica general va girar entorn a ""Vers una ecologia de la intimitat: L'espai privat davant la tecnificació de la vida i el poder dels media"". Sobre un fons negre apareixen les lletres en blan i groc. A la part inferior hi ha una fotografia i els logotips de les intitucions i les entitats organitzadores.
    Cultura
    Arts plàstiques
    Arts visuals
    Història
    Equipaments culturals
    Tecnologia i ciències
    Centre Cultural Tecla Sala
  • AMHLCA0004186.jpg
    Trobada castellera
    Cartell que anuncia una trobada castellera a la Biblioteca Can Sumarro. Hi apareix un dibuix de l'autora Pilarín Bayés que representa la formació d'un castell, amb castellers i grallers vestits de vermell, davant el balcó d'un ajuntament. A la part inferior hi ha la data, l'hora i el lloc de la trobada en lletres roses, blaves, verdes, grogues i negres. També hi ha els logotips de ""Biblioteques de L'Hospitalet"", de la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat.
    Cultura
    Festes
    Castellers
    Folklore
    Equipaments culturals
    Biblioteca Can Sumarro
  • AMHLCA0004195.jpg
    <intro>
    Presentació de la Guia d'activitats i programes educatius de L'Hospitalet. Al centre apareix un diagrama amb les activitats i els serveis d'una banda, i els grups i nivells de l'altra. A la part inferior trobem els logotips de les institucions i entitats organitzadores.
    Cultura
    Educació
    Esports
    Música
    Lletres
    Festes
    Solidaritat
    Sanitat i salut
    Associacions i entitats
  • AMHLCA0004176.pdf
    García
    Cartell que anuncia un espectacle de poemes de García Lorca il·lustrats per titelles, a càrrec de David Laín, i acompanyats pels acords de la guitarra de Manuel Hernández. Va tenir lloc el 29 d'octubre de 1998 a Can Sumarro. A la part inferior apareix un dibuix abstracte. El fons és taronja en un dels exemplars i blau clar en l'altre, la tipografia és negra en ambdós exemplars.
    Cultura
    Poesia
    Lletres
  • AMHLCA0004183.jpg
    Nadal de tots colors
    Cartell que anuncia l'activitat ""Nadal de tots colors"", el nadal de Mèxic i Xile, que es va programar pel dimarts 22 de desembre de 1998 a Can Sumarro. El fons és groc i la tipografia de color negre. Al centre apareix una esfera envoltada d'una anella on hi ha escrit el títol. A la part inferior hi ha la informació sobre la data, l'hora i el lloc on es va dur a terme l'activitat.
    Festes
    Festivitats
    Nadal i Reis
    Solidaritat
    Cultura
    Equipaments culturals
    Biblioteca Can Sumarro
  • AMHLCA0004181.jpg
    Curs d'electricitat i electrònica de l'automobil
    Cartell anunciant un curs de formació ocupacional d'electricitat i electrònica de l'automòbil per a joves menors de 25 anys, amb 500 hores de pràctiques en empreses. A l'encapçalament hi consten els logotips de les entitats públiques que el promocionen. A la part inferior apareix informació sobre l'adreça i el lloc on inscriure's, així com la data d'inici del curs. El fons és blau i les lletres negres.
    Cursos
    Tallers
    Joves
    Inserció laboral
  • AMHLCA0004182.jpg
    Tècnic/a comercial immobiliari
    Cartell anunciant un curs de formació ocupacional de tècnic/a comercial immobiliari per a aturats de qualsevol edat, de 300 hores. A l'encapçalament hi consten els logotips de les entitats públiques que el promocionen. A la part inferior apareix informació sobre l'adreça i el lloc on inscriure's, així com la data d'inici del curs. El fons és verd i les lletres negres.
    Joves
    Formació
    Cursos
    Tallers
    Inserció laboral
  • AMHLCA0004180.jpg
    Curs d'ajudant de cambrer/a
    Cartell anunciant un curs de formació ocupacional d'ajudant de cambrer/a per a joves menors de 20 anys. A l'encapçalament hi consten els logotips de les entitats públiques que el promocionen. A la part inferior apareix informació sobre l'adreça i el lloc on inscriure's, així com la data d'inici del curs. També apareix el logotip de l'entitat Iniciativa Comunitària Youthstart i Xarxa Local. El fons del cartell és gris i les lletres negres.
    Alimentació
    Cocteleria
    Restauració
    Cursos
    Tallers
    Formació
    Inserció laboral
  • AMHLCA0004172.jpg
    Exposició. El primat humà.
    Cartell que anuncia l'exposició "El primat humà" que té lloc a la sala Alexandre Cirici del Museu. El fons és un foto-muntatge d'una fotografia de la selva i dibuixos de tres primats en diferents fases d'evolució.
    Cultura
    Tecnologia
    Ciències
    Història
    Societat
  • AMHLCA0004171.jpg
    Exposició. El primat humà.
    Cartell que anuncia l'exposició "El primat humà" que té lloc a la sala Alexandre Cirici del Museu. El fons és un foto-muntatge d'una fotografia de la selva i dibuixos de tres primats en diferents fases d'evolució.
    Cultura
    Tecnologia
    Ciències
    Història
    Societat
  • AMHLCA0004169.pdf
    Calendari 1998. Les pinedes del delta del Llobregat
    Calendari 1998 que conté fotografies de Les pinedes del delta del Llobregat. En una banda hi ha 6 mesos i una fotografia al costat de cada mes i en l'altra banda hi ha els sis mesos restants i també tenen una fotografia al costat de cada mes.
    Educació mediambiental
    Fauna i flora
    Natura i medi ambient
  • AMHLCA0004165.jpg
    Rebaixes. Solament han d'abaixar els preus
    Cartell que sota el títol "Rebaixes. Solament han d'abaixar els preus" informa sobre què fer en cas d'anomalies. Conté 5 cilindres verticals de diferents colors i al seu interior una paraula diferent: =garantia, =serveis, =qualitat, =drets, -preu. El cilindre del preu és més petit que la resta. A la part inferior hi ha els logotips de l'organitzador i la marca institucional "L'H millor que millor"
    Activitats econòmiques
    Comerç
    Oficis
    Finances
    Petit comerç
    Hostaleria
  • AMHLCA0004166.jpg
    Declaració universal de drets humans
    Cartell que anuncia la Declaració universal de drets humans. Sota el títol, hi ha el preàmbul i la proclama de l'Assemblea General. A la meitat inferior un dibuix de Mariscal on es veu una nena que té els braços molt llargs i oberts i les lletres "Tots els drets humans per a tots totes". Fons taronja
    Associacions i entitats
    Cooperació
    Solidaritat
  • AMHLCA0004167.jpg
    L'Huracà Mitch ha devastat Centreamèrica. Des de l'Hospitalet pots ajudar les persones damnificades realitzant la teva aportació econòmica
    Cartell que amb el títol "L'Huracà Mitch ha devastat Centreamèrica. Des de l'Hospitalet pots ajudar les persones damnificades realitzant la teva aportació econòmica" es convida a tothom a fer ingressos a diferents comptes bancaris per ajudar als damnificats de l'huracà. El fons és blau cel i conté una reproducció d'una fotografia en tons blaus d'una nena asseguda en una cadira amb un gos a la falda.
    Associacions i entitats
    Cooperació
    Solidaritat
  • AMHLCA0004168.jpg
    Compres nadalenques. Informa't
    Cartell que convida a anar alerta amb les compres nadalenques. Sobre un fons blanc hi ha el dibuix d'un avet i dins de l'avet hi ha diversos objectes de regal. A la part inferior, el logotip de l'OMIC, les lletres "Informa't" , el logotip de l'Ajuntament i la marca institucional "L'H millor que millor"
    Comerç, oficis, finances
    Activitats formatives i de suport al comerç i consum
    Festes de Nadal, Reis i d'hivern
  • AMHLCA0004164.jpg
    Els pastorets. Nadal 98.
    Cartell que anuncia la representació teatral "Els pastorets" de Josep M. Folch i Torres i la direcció de Jordi Tejedor al teatre del Centre Catòlic. De fons, el dibuix a color d'un paisatge rural i d'un pastoret que s'espanta del dimoni. No posa les dates de les representacions, només "Nadal 98". A la part superior esquerra hi ha la marca institucional "L'H millor que millor"
    Cultura
    Arts escèniques
    Festes de Nadal, Reis i d'hivern
  • AMHLCA0004161.jpg
    Per Nadal i Reis regala l'Hospitalet
    Cartell que encoratja a comprar materials didàctics del Centre d'Estudis de l'Hospitalet, per Nadal i Reis. Sota el títol s'anuncien tres articles: un conte infantil, amb la reproducció de la portada, un joc de taula per a petits i grans, també amb la reproducció de la tapa del joc i música per a tots i totes i s'hi troba una reproducció de la caràtula de la música. Al costat de cada article hi ha el preu i a la part inferior del cartell hi surt el logotip del Centre d'Estudis de l'Hospitalet i un telèfon d'informació.
    Associacions i entitats
    Culturals i socioculturals
    Festes de Nadal, Reis i d'hivern
  • AMHLCA0004162.jpg
    Exposició de pintura. Ajuda a Amèrica Central
    Cartell que anuncia una exposició de pintura d'ajuda a Amèrica Central que té lloc a l'antiga aula de cultura de Bellvitge (rambla Marina 232, altell mercat vell)
    Cultura
    Arts plàstiques
    Cooperació, solidaritat
  • AMHLCA0004158.jpg
    I Mostra d'entitats del Centre i Sant Josep
    Cartell que anuncia la I Mostra d'entitats del Centre i Sant Josep, que té lloc a la rambla de Just Oliveras. El fons és color crema i conté un dibuix de punters tant a la part superior com inferior del cartell i al mig, dins d'un dibuix cubista el títol. A la part superior dreta, hi surt la marca institucional "L'H millor que millor"
    Associacions i entitats
    Culturals i socioculturals
    Altres col·lectius organitzats
  • AMHLCA0004159.jpg
    Concert solidari. L'Hospitalet amb Centreamèrica
    Cartell que anuncia un concert solidari "L'Hospitalet amb centreamèrica" que té lloc al pavelló municipal Pius X. A la part superior, dins d'una franja ample de fons blanc i tipografia blava, el títol. La resta, fons blau i tipografia blava i blanca conté la data, lloc i activitats previstes, així com informació sobre els abonaments, punts de venda, organització i suport.
    Festes
    Celebracions
    Cooperació, solidaritat