• AMHLCA0004285.jpg
    XXè Aniversari CEIP Pau Casals
    Cartell que anuncia el XXè aniversari del Centre d'Eduació Infantil i Primària Pau Casals de l'Hospitalet. Al centre hi ha el logotip commemoratiu i el dibuix d'un violoncel amb un llàpis que fa d'arc.
    Educació
    Escoles
    CEIP Pau Casals
  • AMHLCA0004185.jpg
    L'hora del conte
    Cartell que anuncia l'activitat ""L'Hora del Conte"" promoguda per diferents biblioteques i centres de lectura de L'Hospitalet durant el curs 98/99. Aquests centres apareixen a la part superior dreta, amb les respectives adreces i horaris. Al centre s'anuncia el concert de la companyia de pallassos Titu Cleques a la Biblioteca Can Sumarro, amb motiu de les festes del Barri del Centre. També hi apareixen el dia i l'hora de l'activitat. Al costat esquerre hi ha la il·lustració d'una persona estirada en una gandula. A la part superior hi ha una altra il·lustració, de l'autora Dolors Vime, que representa una cara i molts objectes que li surten de l'orella. Él fons és blanc i les lletres blaves, vermelles i negres.
    Cultura
    Lletres
    Llengües
    Lleure infantil i juvenil
    Festa major del Centre
    Arts escèniques
    Circ
    Equipaments culturals
    Biblioteca Can Sumarro
    Biblioteca Público Escolar Frederic Mistral
    Sala de lectura Ramón Fernández Jurado
    Biblioteca Josep Janés
    Biblioteca Santa Eulàlia
    Biblioteca La Florida
    Biblioteca Bellvitge
  • AMHLCA0004193.jpg
    "una pintura abstracta no tiene porqué parecer abstracta al cabo de 50 años" de coraz(i)ón
    Cartell informatiu de l'exposició "La decoabstracció a Europa, de 1995 a finals del segle XX" a la Sala Molí del Centre Cultural Tecla Sala, en el marc de les Festes de Primavera de l'any 1999. A la part superior hi ha una frase que li dóna el títol, a la part inferior hi ha l'adreça, els horaris i els logotips de les entitats col·laboradores, locals i internacionals.
    Cultura
    Arts plàstiques
    Arts visuals
    Equipaments culturals
    Centres culturals
    Centre Cultural Tecla Sala
    Festes
    Festes de Primavera
  • AMHLCA0004196.jpg
    Festes de primavera L'Hospitalet
    Presentació de les Festes de Primavera de L'Hospitalet de l'any 1999. El fons és un quadre del pintor Perico Pastor i Baldomer que representa una parella ballant. A la part inferior apareix el logotip de l'Ajuntament de L'Hospitalet.
    Cultura
    Festes
    Festes de Primavera
  • AMHLCA0004189.jpg
    El placer de descubrir
    Cartell que anuncia el dia internacional del museu amb l'eslògan ""El placer de descubrir"". El fons és lila i les lletres grogues. Al centre apareix una figura humana destapant la coberta d'un templet d'estil clàssic que emet un feix de llum. A la part inferior hi ha els logotips del Consell Internacional de Museus i del Comité Espanyol de la mateixa entitat.
    Cultura
    Equipaments culturals
    Arts plàstiques
    Arts visuals
    Història
    Patrimoni
    Patrimoni artístic
  • AMHLCA0004160.jpg
    El teu arbre de Nadal és reciclable. Campanya de recollida d'arbres de Nadal
    Campanya de recollida d'arbres de Nadal. Amb la crida "El teu arbre de Nadal és reciclable" s'informa dels dies i dels punts de recollida d'arbres de Nadal als diferents barrris de la ciutat. Ocupa tres quartes parts del cartell una la fotografia d'un avet a la neu. Fons blanc. A la part inferior, el logotip de l'Ajuntament i la marca institucional "L'H millor que millor". Paper reciclat
    Natura i medi ambient
    Actuacions mediambientals
    Festes de Nadal, Reis i d'hivern
  • AMHLCA0004157.jpg
    BAN/BANDO de Celestino Corbacho i chaves, del 15 de desembre de 1999
    Ban de l'Alcalde Celestino Corbacho Chaves referent a les ordres del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya que regulen la utilització d'avets i d'altres espècies forestal amb fins ornamentals per Nadal. Fons blanc i color crema i tipografia blava. Al fons hi ha el diuix d'un avet de color crema. Paper reciclat
    Natura i medi ambient
    Actuacions mediambientals
    Festes de Nadal, Reis i d'hivern
  • AMHLCA0004155.jpg
    Projecció de la pel·lícula "Una historia diferente" a la biblioteca Can Sumarro
    Cartell que anuncia la projecció de la pel·lícula "Una historia diferente" a la bilbioteca Can Sumarro, amb motiu de la presentació del fons sobre cinema. Sobre fons blau cel, tinta negra. Hi ha enganxades, als dos laterals dret i esquerra dues tires blanques i negres imitant els fotogrames de les pel·lícules.
    Cultura
    Arts visuals
    Cinema
    Lletres
  • AMHLCA0004156.jpg
    Teatre "Dos mujeres" de Darío Fo y Franca Ramos
    Cartell que anuncia l'obra de teatre "Dos mujeres" de Darío Fo y Franca Rame, que la Companyia de teatre "Cínico y la perversa teatre" realizen sota la direcció de Jerónimo Casas i interpretat per Anna Sabaté. Sobre fons blanc, a la part central superior hi ha enganxat el nom de l'aula de cultura de Sanfeliu i la data i hora. Al centre hi ha la reproducció d'un dibuix de dos ulls fets a carbó i a la part inferior, el títol, autor, direcció, intèrpret i nom de la companyia de teatre. Tintes negra i groga.
    Cultura
    Arts escèniques
  • AMHLCA0004154.jpg
    Música Concert Festa dels tallers. Comobo de professors del taller de músics
    Cartell que anuncia música per a la festa dels tallers de l'aula de cultura de Sanfeliu. Actua el Combo de professors del taller de músics. Sobre fons vermells, tintes negra i blanca.
    Cultura
    Música
  • AMHLCA0004150.jpg
    A tota pastilla. Exposició sobre les drogues de síntesi
    Cartell que sota la frase "A tota pastilla" anuncia l'exposició sobre les drogues de síntesi que té lloc a la plaça de Lluís Companys de l'Hospitalet. El fons del cartell és una reproducció en blau i negre d'una fotografia de mig rostre d'un jove amb la boca oberta i ulls clucs. A la part inferior, dins d'una franja ample de fons blanc, el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet i el lloc.
    Sanitat i salut pública
    Activitats formatives i lúdiques de sanitat i salut pública
  • AMHLCA0004143.jpg
    "Jornada placentera en la plaza entera"
    Cartell que anuncia una jornada d'activitats a la plaça Española. El cartell és un dibuix de còmic d'una motocicleta en la que hi caben 6 persones assegudes. El conductor té cap de cocodril i la resta porten pancartes amb les diferents activitats que s'hi faran: conte contes, exposició de tallers, vermut, menjar popular, projecció d'una pel·lícula, jocs i tarda lúdica.
    Cultura
  • AMHLCA0004139.jpg
    Festa major Can Serra
    Cartell que anuncia la festa major de Can Serra. Sobre un fons blau, el dibuix del gegant de Can Serra, que és un timbaler, rodejat de confeti i de serpentines. A la part superior esquerra, dins d'un cercle posa "10è aniversari". A la part inferior, el títol, les dates, l'organitzador i col·laboradors, així com també la marca institucional "L'H millor que millor".
    Festes
    Festes majors
    Revetlles
    Culturals i socioculturals
  • AMHLCA0004140.jpg
    "Festa major Pubilla Casas"
    Cartell que anuncia la festa major de Pubilla Cases. Sobre un fons taronja, el dibuix de la geganta "La Pubilla" del barri de Pubilla Cases, rodejada de confeti i de serpentines. A la part inferior, el títol, les dates, l'organitzador i col·laboradors, així com també la marca institucional "L'H millor que millor".
    Festes
    Festes majors
    Revetlles
    Culturals i socioculturals
  • AMHLCA0004141.jpg
    XI Festival de Fandangos de Huelva
    Cartell que anuncia la celebració del XI Festival de Fandangos de Huelva que té lloc al poliesportiu de Bellvitge "Sergio Manzano". La meitat superior l'ocupa un fotomuntatge on es veu, en primer terme a mà esquerra un arbre i al fons una edificació que podria ser un "cortijo" i l'ermita de Bellvitge. A la part central, el títol, data i hora. A la part inferior degradació del fons fins al blanc i conté el lloc, el repertori i a la banda esquerra els logotips de qui organitza i els qui col·laboren. A l'angle superior esquerra hi surt la marca institucional "L'H millor que millor"
    Festes
    Folklore d'altres comunitats de l'estat
    Festes i celebracions
  • AMHLCA0004142.jpg
    Cursos de formació artística a l'Hospitalet
    Cartell que anuncia l'inici dels cursos de formació artística a l'Hospitalet. En concret, són: de música, de fotografia, de teatre i de cinema. Al costat de cada curs hi ha un dibuix d'una persona que il·lustra el tema i l'entitat o institució que imparteix el curs. A la part central del cartell sobre una franja horitzontal de color blau, el títol, els llocs i telèfons i l'anunci de l'inici dels cursos a l'octubre de 1999. Fons blanc.
    Cultura
  • AMHLCA0004136.jpg
    Festa major Gornal
    Cartell que anuncia la festa major del Gornal. Sobre fons blau amb confeti i serpentines, el dibuix d'una majorette que balla. A la part inferior, el títol, les dates, l'organitzador i col·laboradors, així com també la marca institucional "L'H millor que millor".
    Festes
    Festes majors
    Revetlles
    Culturals i socioculturals
  • AMHLCA0004137.jpg
    Festa major Bellvitge
    Cartell que anuncia la festa major de Bellvitge. Sobre un fons taronja, el dibuix d'un grup musical tocant sobre un auto de xoc de fira rodejat de serpentines i confeti. A la part inferior, el títol, les dates, l'organitzador i col·laboradors, així com també la marca institucional "L'H millor que millor".
    Festes
    Festes majors
    Revetlles
    Culturals i socioculturals
  • AMHLCA0004138.jpg
    Festa major Campoamor
    Cartell que anuncia la festa major de Campoamor. Sobre un fons lila, el dibuix d'una parella dansant rodejada de confeti i de serpentines. A la part inferior, el títol, les dates, l'organitzador i col·laboradors, així com també la marca institucional "L'H millor que millor".
    Festes
    Festes majors
    Revetlles
    Culturals i socioculturals
  • AMHLCA0004133.jpg
    XV Romería de Ntra. Sra. de Gracia patrona de Carmona
    Cartell que anuncia la XV Romería de Ntra. Sra. de Gracia patrona de Carmona, que té lloc als jardins Antonio Machado. Hi ha una franja ampla vertical al cantó esquerra amb el número romà "XV" , la marca institucional "L'H millor que millor" i els logotips dels col·laboradors. La resta, de fons marró fosc, conté el títol, la fotografia de la mare de Déu de Gràcia i a sota de la fotografia les dates, lloc de l'activitat i nom de l'organitzador
    Edificis religiosos i celebracions de tradició religosa
    Misses, processons i romeries
  • AMHLCA0004135.jpg
    Festa major Collblanc-La Torrassa
    Cartell que anuncia la Festa major de Collblanc-La Torrassa. Sobre fons blau, el dibuix d'un acròbata sobre una bicicleta d'una roda, rodejat de serpentines, confeti i també hi ha tres ampolles de cava. A la part inferior, el títol, les dates, els logotips de l'organitzador i col·laboradors i la marca institucional "L'H millor que millor".
    Festes
    Festes majors
    Revetlles
    Culturals i socioculturals
  • AMHLCA0004131.jpg
    3a Setmana del llibre infantil i juvenil de l'Hospitalet
    Cartell que anuncia la 3a Setmana del llibre infantil i juvenil de l'Hospitalet que té lloc al centre cultural Barradas. A la meitat superior hi ha dibuixat un cor de fons blanc que està ple de llibre de diferents colors. A la meitat inferior, les dates, el títol, el lloc i els logotips dels organitzadors. A la part superior dreta hi ha la marca institucional "L'H millor que millor". La part superior té el fons verd i la inferior groc i al mig hi ha una degradació progressiva cap al canvi de color.
    Cultura
    Lletres
  • AMHLCA0004129.jpg
    Trobada tertúlia mensual. "Un calor tan cercano" de Maruja Torres.
    Cartell que anuncia la trobada-tertúlia mensual, sobre el llibre "Un calor tan cercano" de Maruja Torres que té lloc a la biblioteca popular Santa Eulàlia. Les tres quartes parts superiors del cartell, el convit a participar-hi amb el text " SI t'agraden els llibres, t'agrada llegir-los, t'agrada parlar-ne, t'agrada escoltar, t'agrada conèixer textos d'escriptores VINE a prendre un COMBINAT DE PARAULES" La part inferior conté la informació de l'activitat i els logotips dels organitzadors. Sobre fons lila, tipografia negra.
    Cultura
    Lletres
  • AMHLCA0004130.jpg
    7a Trobada de gegants a Santa Eulàlia
    Cartell que anuncia la 7a trobada de gegants a Santa Eulàlia. Hi ha el dibuix d'una dona que somriu amb els braços aixecats. Al seu darrera les siluetes de tres gegants amb corones i un drac. Hi ha dos vinyetes que anuncien el dia i animen a anar-hi. Sobre fons blanc, tintes vermella i negra. També hi ha una rectificació d'un mot mal escrit cerclat amb un rotulador vermell i a l'interior posa "d'arreu".
    Imatgeria popular
    Gegants i capgrossos
    Festes majors
    Revetlles
  • AMHLCA0004126.jpg
    Roda d'espectacles al carrer. Festa de la diversitat
    Cartell que anuncia l'espectacle d'animació de Lluís Pinyot "Bla Bla" dins del cicle de la Roda d'Espectacles al carrer, celebrat dins dels actes de la Festa de la Diversitat que té lloc a Collblanc-La Torrassa. A la part superior el títol, a la part inferior, els col·laboradors. La part central, dins d'un requadre de fons blanc, conté la informació del dia, hora, espectacle, lloc i organitzadors. A la part exterior del requadre, sobre fons marró clar, diferents dibuixos relacionats amb la festa i l'animació (un coet, un estel, la lluna, cares de còmic, un saxo, un sol, etc..). L'acte té lloc al nou Parc de la Torrassa-Collblanc.
    Arts escèniques
    Cooperació, solidaritat
    Cultura