• AMHLCA0004064.pdf
    L'H Confidencial. Butlletí del club de lectura de novel·la negra de la Biblioteca la Bòbila. Núm. Especial. Crim Perfecte.
    Díptic gran format del butlletí del club de lectura de novel·la negra de la Biblioteca la Bòbila, número especial. L'H Confidencial: Crim Perfecte. Monogràfic de l'obra mestre del gènere de suspens "Crim perfecte" de Frederick Knott, amb la direcció de Carles Canut, que es representarà al Teatre Joventut. A l'interior text de Carles Canut, fitxa de l'espectacle i versions cinematogràfiques. A la contraportada, informació relacionada amb el teatre Joventut i la biblioteca la Bòbila
    Cultura
    Arts escèniques
  • AMHLCA0004065.jpg
    Concerts de Nadal: El Misteri d'Elx i Missa de St. Nicolau
    Cartell que anuncia els concerts de Nadal que tenen lloc a l'església Santa Eulàlia de Mèrida. En concret, el 17 de desembre, "El Misteri d'Elx" a càrrec del Cor Montserrat de Terrassa i el 22 de desembre "Missa de St. Nicolau" de Haydn a càrrec de: Cor Maixata, Coral Xalesta i corals convidades. Sobre fons daurat, a la part superior hi ha un gall d'indi que s'aguanta sobre d'una pedra i a sota seu, tota la informació. Surt la marca institucional "L'H millor que millor" a l'angle esquerra superior.
    Cultura
    Música
    Festes de Nadal, Reis i d'hivern
  • AMHLCA0004060.jpg
    Conferència. Fotografia d'autor, a càrrec de Lluís Biosca
    Cartell que anuncia la conferència "Fotografia d'autor", a càrrec de Lluís Biosca i que té lloc al centre cultural Sant Josep. Sobre un fons de topos verds, a la part superior hi ha un cercle gran on hi ha una fotografia d'una amazona que agafa les regnes d'un cavall i en un cercle de fons negre una mica més petit i tocant al de la fotografia, les dades de l'activitat. A peu de cartell els logotips de l'Ajuntament, dels centres culturals i de l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya. Al marge superior dret, la marca institucional "L'H millor que millor".
    Cultura
    Arts visuals
    Cinema
  • AMHLCA0004061.jpg
    Master class de bateria, a càrrec de David Gómez
    Cartell que anuncia la master class de batería, a càrrec de David Gómez i que té lloc al centre cultural Sanfeliu. Sobre un fons de topos grocs, a la part superior hi ha un cercle gran de fons negre on hi ha una fotografia de l'autorl i en un cercle de fons negre una mica més petit i tocant al de l'autor, les dades de l'activitat. A peu de cartell els logotips de l'Ajuntament, dels centres culturals i dels 10 anys del Taller de músics. Al marge superior dret, la marca institucional "L'H millor que millor".
    Cultura
    Música
  • AMHLCA0004062.jpg
    Master class de veu, a càrrec d'Ana Finger
    Cartell que anuncia la master class de veu, a càrrec d'Ana Finger i que té lloc al centre cultural Santa Eulàlia. Sobre un fons de topos grocs, a la part superior hi ha un cercle gran amb una fotografia de la mestra i en un cercle de fons negre una mica més petit i tocant al de la mestra, les dades de l'activitat. A peu de cartell els logotips de l'Ajuntament, dels centres culturals i dels 10 anys del Taller de músics. Al marge superior dret, la marca institucional "L'H millor que millor".
    Cultura
    Música
  • AMHLCA0004063.jpg
    Festival de dansa
    Cartell que anuncia un festival de dansa que té lloc al Teatre Joventut. Sobre un fons taronja, un dibuix puntejat de dues dones dansant agafades de les mans. I, en l'espai que hi ha entre els braços, el títol. A sota del dibuix, el lloc, les dates, el preu de l'entrada, organitzador Raúl Barroso i el col·laborador
    Cultura
    Arts escèniques
  • AMHLCA0004055.jpg
    Conferència. L'Ofici d'actor: teatre, televisió i cinema, a càrrec de Joel Joan
    Cartell que anuncia la conferència "L'Ofici d'actor: teatre, televisió i cinema", a càrrec de Joel Joan i que té lloc al centre cultural Sant Josep. Sobre un fons de topos blaus, A la part superior hi ha un cercle gran de fons blanc on hi ha una fotografia del rostre de Joel Joan i en un cercle de fons negre una mica més petit i tocant al de l'actor, les dades de la conferència. A peu de cartell els logotips de l'Ajuntament, dels centres culturals i de l'institut del teatre.Al marge superior dret, la marca institucional "L'H millor que millor".
    Cultura
    Arts escèniques
  • AMHLCA0004057.jpg
    Master class de guitarra rock, a càrrec de Gustavo Rocha
    Cartell que anuncia la master class de guitarra rock, a càrrec de Gustavo Rocha i que té lloc al centre cultural Sanfeliu. Sobre un fons de topos grocs, a la part superior hi ha un cercle gran de fons negre on hi ha una fotografia del guitarrista Gustavo Roche i en un cercle de fons negre una mica més petit i tocant al de l'artista, les dades de l'activitat. A peu de cartell els logotips de l'Ajuntament, dels centres culturals i de 10 anys del aller de músics. Al marge superior dret, la marca institucional "L'H millor que millor".
    Cultura
    Música
  • AMHLCA0004058.jpg
    Master class El piano vers la música moderna, a càrrec de Martí Ventura
    Cartell que anuncia la master class El piano vers la música moderna, a càrrec de Martí Ventura i que té lloc al centre cultural Santa Eulàlia. Sobre un fons de topos grocs, a la part superior hi ha un cercle gran on hi ha una fotografia d'una mà tocant el piano i en un cercle de fons negre una mica més petit i tocant al del piano, les dades de l'activitat. A peu de cartell els logotips de l'Ajuntament, dels centres culturals i de 10 anys del aller de músics. Al marge superior dret, la marca institucional "L'H millor que millor".
    Cultura
    Música
  • AMHLCA0004050.jpg
    Dia de la música a l'Hospitalet
    Cartell que anuncia les activitats previstes a l'Hospitalet amb motiu del dia de la música. En vertical, a la banda esquerra hi ha el dibuix de diferents artistes musicals: un canta i dansa, un altre toca la bateria, l'altra el saxofon i l'altra la trompeta. A la banda dreta, el títol, dia, horari i llocs on hi hauran actuacions musicals. A l'angle superior dret hi ha la marca institucional "L'H millor que millor". Fons groc.
    Cultura
    Música
    Diades autonòmiques, estatals i internacionals
  • AMHLCA0004048.jpg
    Concerts a la lluna. L'Hospitalet 2001. Tecla Sala
    Cartell que sota el títol "Concerts a la lluna" detalla la programació de concerts que tenen lloc als jardins del centre cultural Tecla Sala a la nit, durant el mes de juliol. La imatge de fons és una reproducció d'una fotografia on es veu un astronauta sortint de la nau a l'espai. A la part superior hi ha el títol, el lloc i la marca institucional "L'H millor que millor". A la banda dreta, la programació i a l'esquerra informa del servei de bar, zona merch i preus de les entrades. A la part inferior del cartell dins d'una franja de fons negre, els logotips de l'organitzador, producctors, col·laboradors i emissora oficial.
    Cultura
    Música
    Festes i celebracions
  • AMHLCA0004005.pdf
    Tepekas i quinderekes. L'art contemporani a l'escola 2000/2001
    Programa i catàleg de la quarta l'exposició "Tepekas i quinderekes. L'art contemporani a l'escola 2000/2001" que té lloc al centre cultural Barradas. Portada i contraportada blau turquesa. A la portada el títol i una fotografia petita de dos escolars en classe d'art. La contraportada conté a la part superior la marca institucional "L'H millor que millor" i a la part inferior, dins d'una franja blanca els logotips de l'organitzador i col·laborador. Llibretó que consta de 6 fulls interiors.
    Cultura
    Arts plàstiques
    Escoles, instituts i universitats
  • AMHLCA0003993.pdf
    Exposició. El retaule de Sant Roc de l'Hospitalet.
    Programa de gran format, plegat en quatre parts, de l'exposició i activitats complementàries tals com conferències i música "El retaule de Sant Roc de l'Hospitalet". Obra del segle XVI restaurada al Museu. A l'interior, una part hi ha la reproducció de quatre detalls del retaule. La resta de parts interiors l'ocupa una relació de Serveis i activitats vinculades a l'exposició i Publicacions. La portada conté un detall de Sant Jaume del retaule de Sant Roc de l'Hospitalet. La contraportada conté un plànol d'ubicació del Museu, amb informació i horari. Les dues parts restants les ocupen textos de l'alcalde Celestino Corbacho i Chaves i del tinent d'alcalde de l'Àrea d'Educació i Cultura, Joan Francesc Marco i Conchillo.
    Cultura
    Equipaments culturals
    Història
    Museu
    Patrimoni
    Patrimoni artístic
    Tecnologia
  • AMHLCA0003982.pdf
    IX Mostra pessebrista
    Cartell per una banda i per l'altra el programa de la IX Mostra pessebrista, exposició multicultural, que té lloc al centre cultural Barradas. S'informa que el dia 16 de desembre hi haurà un recital poètic "El Nadal i els poetes", a càrrec del Grup Verba. La part del cartell, sobre un cel blau, a l'angle superior dret, la marca institucional "L'H millor que millor", després el títol, les dates, el lloc, l'anuci del recital poètic i el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet. A la part inferior, figuretes d'un pessebre d'altra cultura. A la banda del programa, hi ha tres apartats: XI Mostra pessebrista, exposició muticultural, presentació a càrrec de Joan Francesc Marco i Conchillo, tinent d'alcalde de l'Àrea d'Educació i cultura; El Nadal multicultural i Expositors participants.
    Festes
    Festes de Nadal, Reis i d' hivern
  • AMHLCA0003629.pdf
    El Grec 2001
    Quatríptic gran format del programa d'activitats previst pel Grec 2001. A l'interior venen detallats els apartats de teatre, música i dansa i a l'altra cara, els apartats de Buenos Aires, Informació, patrocinadors i la caràtula del cartell del Grec 2001 que té el fons negra, i les lletres "Grec" en vertical i en vermell i la "C" són les banyes d'un rostre.
    Cultura
  • AMHLCA0003624.pdf
    Calendari d'activitats del Grec 2001
    Calendari d'activitats del Grec 2001. Distribuït per El Periódico. L'Hospitalet participa en el programa del Grec 2001 mitjançant una obra de teatre "campingpong" al Teatre Joventut. Al darrera del calendari, sobre fons negra, en una de les parts hi ha la paraula Grec en vertical i en vermell i la "C" són les banyes d'un rostre.
    Cultura
  • AMHLCA0003622.pdf
    Grec. Festival d'estiu de Barcelona 2001
    Programa gran format,llibretó DINA4 del Grec 2001. Distribuït per El Periódico, el seu interior, el conformen els apartats següents: Grec 25 anys, teatre, Buenos Aires al Grec, dansa, música, venda de localitats, informació general, com arribar als espais i patrocinadors. L'Hospitalet participa en el programa del Grec 2001 mitjançant una obra de teatre "campingpong" al Teatre Joventut i es troba la informació a la pàgina 24. La portada i contraportada tenen el fons negra. A la portada, la part central l'ocupen les lletres del Grec en vertical i la "C" són les banyes d'un rostre.
    Cultura
  • AMHLCA0003400.pdf
    Felicitació de Nadal del Tinent d'alcalde de Política Social José Vicente Muñoz Gómez
    Díptic gran format de felicitació de Nadal del Tinent d'alcalde de Política Social José Vicente Muñoz Gómez. A la portada, un dibuix d'un cel amb estels d'entre els que en destaca un, la part central del qual està retallat amb la forma d'un apostrof i permet veure l'interior del targetó que també és blau fosc. A l'interior sobre fons platejat una frase que diu "La comunidad es el terreno de juego donde podemos avanzar en la danza de la vidat". L'altra banda repeteix el dibuix del cel amb estels i l'estel que destaca però sense retallar i, a sota del dibuix, en una franja blanca, el nom i càrrec del tinent d'alcalde. A la contraportada hi ha la marca institucional L'H millor que millor i el logotip de l'Ajuntament
    Festes
    Festes de Nadal, Reis i d' hivern
  • AMHLCA0003397.pdf
    Felicitació de Nadal de la regidora d'Hisenda i Serveis Centralitzats Núria Marín Martínez
    Díptic gran format de felicitació de Nadal de la regidora d'Hisenda i Serveis Centralitzats Nuria Marín Martínez. A la portada, un dibuix d'un cel amb estels d'entre els que en destaca un, la part central del qual està retallat amb la forma d'un apostrof i permet veure l'interior del targetó que també és blau fosc. A l'interior una frase que diu "Regirem la nostre ciutat seguint la llum que hi a L'Horitzó, plena de pau i de solidaritat". La L'H d'horitzó està senyalitzada amb l'apostrof de color. L'altra banda repeteix el dibuix del cel amb estels i l'estel que destaca però sense retallar i, a sota del dibuix, en una franja blanca, el nom i càrrec de la regidora. A la contraportada hi ha la marca 75 anys de ciutat, també hi ha la marca institucional L'H millor que millor i el logotip de l'Ajuntament
    Festes
    Festes de Nadal, Reis i d' hivern
  • AMHLCA0003197.pdf
    18a. Fira d'hivern dels centres educatius de la ciutat
    Cartell que anuncia la divuitena Fira d'hivern de les escoles que te lloc a la rambla de la Marina. (entre el carrer Provença i l'avinguda del Carrilet). Al dors, programa detallat de les activitats que s'hi faran i els logotips de l'organitzador, dels col·laboradors i el de l'Hospitalet Ciutat Educadora.
    Educació
    Escoles
    Festes
    Fira d'hivern de les escoles
    Fires
  • AMHLCA0003088.pdf
    Jornades L'Hospitalet, 75 anys de ciutat
    Programa gran format plegat en 5 parts, sobre les Jornades L'Hospitalet, 75 anys de ciutat. El segle XX, a debat, que te lloc els dies 24, 25 i 26 de gener al centre cultural Barradas. A la portada hi ha el logotip commemoratiu dels 75 anys ciutat L'H, i les altres parts contenen els tres àmbits temàtics de les Jornades, tallers d'audiovisuals, seminaris, el programa detallat, la butlleta d'inscripció, informació sobre les Jornades, text de presentació de Joan Francesc Marco i Conchillo, tinent d'alcalde d'Educació i un altre text a càrrec de Carles Santacana i Torres, President del Centre d'Estudis de l'Hospitalet. També hi ha un plànol d'ubicació del centre cultural Barradas, amb l'adreça, telèfon i un apartat d'Espais i serveis durant les Jornades.
    Cultura
    Tecnologia
    Ciències
    Història
    Societat
  • AMHLCA0000769.jpg
    "XIII Certamen Nacional de guitarra flamenca ciutat de L'Hospitalet"
    Cartell del XIII certamen nacional de guitarra flamenca Ciutat de L'Hospitalet. L'acte té lloc al Teatre Joventut (c. De la Joventut, 4). Participa com a convidat d'honor Daniel Casares (primer premi del certamen anterior) també participarà el grup de flamenc de la Tertulia Flamenca de L'Hospitalet. La imtage principal és la silueta d'un home sentat que està tocant la guitarra. A la part superior sobre un fons verd, consta el títol, data i lloc de l'acte. A la part inferior sobre un fons negra i amb lletres blanques el programa de l'acte i els logos de l'organitzador, el de l'Ajuntament de L'Hospitalet
    Cultura
    Música
    Associacions i entitats
    Culturals i socioculturals
  • AMHLCA0000770.jpg
    "Festa Major La Florida"
    Cartell de la presentació de la Festa Major del barri de La Florida. La imatge principal està dividida en quadre parts. El rectangle de la part superior esquerra, de fons taronge i lletres blanques, consta el títol; el de la dreta un dibuix d'un drac amb un dimoni, un nen i un pastor dibuixats. A la part inferior esquerra un dibuix d'uns ballant i portant el correfoc; el de la dreta, de fons taronge i caracters de color blanc, els dies de la durada de la festa. A sota de la imatge hi conat els logos dels participants.
    Festes
    Festes majors
    Revetlles
    Associacions i entitats
    Culturals i socioculturals
  • AMHLCA0000765.jpg
    "Aventura jove 2001. Alt Urgell - Berguedà"
    Cartell de presentació de les activitats "aventura jove 2001. Alt Urgell - Bergurdà" Consta els dies de sortida, el preu (13.900 pessetes), les activitats i els serveis i assegurança que s'inclou en el preu. També hi consta l'activitat opcional: salt de pont, mínim de 8 persones i el preu (2.500 pessetes). A la part inferior els llocs d'informació: Club Muntanyenc de L'Hospitalet (c. Del Centre, 10 baixos) i l'Espai Jove (Av. Josep Tarradellas, 44) amb el telèfon i horari. Com també els llocs d'inscripció: Associació Esportiva Bellsport (Av. De la Mare de Déu de Bellvitge, s/n), Associació d'Estudiants de L'Hospitalet (c. De Josep Prats, 62-64) i Poliesportiu Municipal Fum d'Estampa (c. De Rosich, 12). La imatge principal és la silueta d'un esportiste baixant per una roca. La roca, el terra i l'esportista són de color negra que destaca amb un fons taronge i blau que representa una posta de sol. A la part de fons negra hi consta el text del cartell. En el marge esquerra inferior hi ha els logos de les entitats organitzadores i col·laboradores.
    Campaments, excursions i turisme
    Excursions i turisme de col·lectius diversos
    Estudiantils i lleure infantil i juvenil
  • AMHLCA0000767.jpg
    "El bibliojardí"
    Cartell de les activitats que organitza la Biblioteca Can Sumarro amb motiu de la Festa Major. L'acte, "El bibliojardí" té lloc als jardins de Can Sumarro (Riera de l'Escorxador, s/n). Es presentaran les novetats per a llegir, escoltar i veure; sopa de contes amb Cesc Serrat; hi haurà coca i refresc per a tothom. A la part inferior del cartell, consta la data i horari, el lloc, l'adreça, el correu-e i els logos dels participants.
    Cultura
    Lletres
    Festes majors i revetlles