• AMHLCA0003579.pdf
    L'H.art 88' juliol-setembre
    Cartell que anuncia l'edició de l'any 1988 de L'H.aRT. Conté un plànol molt esquemàtic d'ubicació de les obres dels diferents artistes que hi participen. A la part del darrera del cartell hi ha text de presentació de la mostra, plànol amb números encerclats d'on es localitzen les obres i relació numèrica amb informació sobre l'autor, títol i breu explicació de la instal·lació
    Cultura
    Arts plàstiques
  • AMHL 862 3-3-1-072917-03-11.jpeg
    "Diálogo sobre permanencias" a la Casa de Reconciliació de Can Serra
    Xerrada organitzada pel Grup de Dones de l'Associació de Veïns de Can Serra i de l'Escola d'Adults, amb la participació de mestres, pares i l'assemblea.
    Associació de veïns de Can Serra
    Associacions i entitats
    Casa de la Reconciliació
    Educació
    Escoles
    Escoles d'adults
    Esglésies i ermites
    Feministes i de dones
    Parròquia de Can Serra
    Religió
    Veïnals
  • AMHLCA0011529.pdf
    Asociación de Vecinos de la Florida: Construimos un barrio, hazte socio!
    Cartell de l'Associació de Veïns de la Florida.
    Associació de veïns de La Florida
    Associacions i entitats
    Veïnals
  • AMHL 862 3-3-1-072917-1975-04-20.jpeg
    Convocatòria de l'excursió de l'Escola d'Adults de Can Serra a les Fonts del Llobregat
    Educació
    Escoles
    Escoles d'adults
    Excursions
    Lleure
  • AMHLCA0011892.jpg
    L'Hospitalet pel Referèndum
    Acte pel Sí al Referèndum de l'1 d'octubre de 2017 a l'Auditori Barradas a càrrec de Jaume Botey, Frederic Prieto i Isabel Clara Simó
    Eleccions
    Referèndums
  • AMHLCA0011689.pdf
    Tribunal internacional de l'Iraq. Barcelona, 2005
  • AMHL 862-3-3-1-072917-07-01.pdf
    Cartell de la festa de fi d’obres de la Casa de Reconciliació de Can Serra
  • AMHLCA0011535.pdf
    "Ara ve nadal..." recull de tradicions del solstici d'hivern organitzat per l'Ateneu de Cultura Popular, la ponència d'ensenyament de l'Ajuntament i la Caixa de Barcelona
    Associacions i entitats
    Ateneu de Cultura Popular
    Culturals i socio culturals
  • AMHLCA0011537.pdf
    1a Fira d'hivern a les escoles
    Cartell de presentació de la 1a Fira d’hivern a les escoles, editat per la Ponència d’Ensenyament de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat. Cartell de 43,5 x 34,5 cms. amb text i dibuix, obra de Lluïsa Jover, a color, imprès a Canut.
  • AMHLCA0011539.pdf
    No tengas miedo a aprender: Para aprender a leer y escribir, para sacar el certificado, para el graduado escolar: Escuelas de adultos de l'Hospitalet
    Cartell d’informació de l’oferta educativa de les escoles d’adults dels barris de l’Hospitalet de Llobregat, editat per la Ponència d’Ensenyament de l’Ajuntament. Cartell de 52 x 33 cms., amb text i dibuix, a dues tintes.
  • AMHLCA0011540.pdf
    L'ensenyament. Gratuït?
    Cartell de divulgació de l’ensenyament públic i gratuït, editat per la Conselleria d’Ensenyament de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat. Cartell de 40 x 59, amb text i dibuix, obra de Josep Maria Rius i Ortigosa “Joma”, a color, imprès a Gràfiques Nova Lletra, de Santa Coloma de Gramenet.
  • AMHLCA0011555.pdf
    Conferència de Jaume Botey sobre el pla quadriennal de construccions escolars i la reforma de l'ensenyament mitjà a l'Hospitalet de Llobregat
    Cartell d’anunci de la conferència de Jaume Botey, en la seva condició d’extinent d’alcalde i exponent d’ensenyament de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, sobre el pla quadriennal de construccions escolars i la reforma de l'ensenyament mitjà a la ciutat. Acte organitzat pel PSUC, a l’Aula de Cultura de Sant Josep, el 12 d’abril de 1985, presentat per Teresa Jiménez, del comitè local del partit. Cartell de 44 x 32 cms., amb text i dibuix, a un color.
  • AMHLCA0011622.pdf
    Acte electoral de la candidatura d'Esquerra Unida i Alternativa-Els Verds per l'Hospitalet de Llobregat a les eleccions municipals de 1999
    Cartell d’anunci d’un acte electoral de la candidatura d'Esquerra Unida i Alternativa-Els Verds, com a referent català d’Izquierda Unida, per l'Hospitalet de Llobregat a les eleccions municipals del 13 de juny de 1999, a la Casa de Reconciliació de Can Serra, el 9 de juny, amb participació del cap de llista, Ramón Luque i altres candidats. Inclou una fotografia de grup dels membres de la candidatura, amb els seus noms, entre ells Jaume Botey i M. Pilar Massana. Cartell de 40,5 x 28,5 cms., de text i fotografia, a color.
  • AMHLCA0011891.pdf
    Tribunal internacional de l'Iraq. Barcelona, 2005
  • AMHLPM0003935.pdf
    Festes de Primavera L'Hospitalet 1994
    Programa de mà que presenta la programació dels actes de les festes. Inclou el 5è. Concurs de colles sardanistes Jaume Ventura Tort.
    Arts escèniques
    Arts visuals
    Balls
    Cant coral
    Castellers
    Cinema
    Concurs de cocteleria
    Concurs d'ocellaires
    Cultura
    Esbarts
    Escacs
    Esports
    Festes
    Festes de Primavera
    Fira de Sant Jordi
    Flamenc
    Folklore
    Fotografia
    Jazz
    Llibres
    Mostra floral
    Música
    Rock
    Sardanes
    Teatre
  • AMHLPM0003944.pdf
    Festes de Primavera 1993
    Programa de mà que presenta els actes de les festes. Inclou el 4t. Concurs de colles sardanistes Jaume Ventura Tort.
    Ajuntament de l'Hospitalet
    Artesania
    Artistes
    Arts escèniques
    Arts visuals
    Bestiari
    Cant coral
    Ciclisme
    Clàssica
    Competicions
    Concurs de cocteleria
    Concurs d'ocellaires
    Esbarts
    Escacs
    Esports
    Festa del drac
    Festes
    Festes de primavera
    Festes infantils
    Fira de Sant Jordi
    Folklore
    Fotografia
    Imatgeria popular
    Jazz
    Lletres
    Llibres
    Mostra de puntaires
    Mostra floral
    Musica
    Músics
    Patinatge
    Població
    Sardanes
    Teatre
  • AMHLCA0011717.pdf
    És possible un altre món: globalitzem els drets socials, xerrada-tertúlia
    Cartell d’anunci de la xerrada-tertúlia "És possible un altre món: globalitzem els drets socials", amb intervenció de Jaume Botey, en la seva condició d’assistent al fòrum social de Porto Alegre i de president d’Esquerra Unida i Alternativa. Acte organitzat per EUiA al Centre Cívic de Santa Eulàlia, de l’Hospitalet de Llobregat, el 17 de maig de 2001. Cartell de 42 x 29,5 cms., amb text i dibuix, a color.
  • AMHLCA0011671.pdf
    No esperem més... a l'Hospitalet fem el referèndum: OTAN no! Bases fora! Neutrals en una Europa sense blocs ni míssils
    Cartell de convocatòria del referèndum popular de l'Hospitalet de Llobregat sobre la permanència de l’estat espanyol a l’OTAN i la retirada de les bases militars nord-americanes, organitzat pel Col·lectiu per la Pau i el Desarmament de l’Hospitalet i entitats, partits polítics i sindicats de la ciutat, el 25 de novembre de 1984 (un any i mig abans que el referèndum oficial). Cartell obra de Carlos Vila, de 89 x 41 cms., amb text i dibuix, a dues tintes.
  • AMHLCA0011629.pdf
    Acte de presentació del cap de llista d'Iniciativa per Catalunya per l'Hospitalet de Llobregat a les eleccions municipals de 1995
    Cartell de presentació de Jaume Botey com a cap de llista de la la candidatura d’Iniciativa per Catalunya per l’Hospitalet de Llobregat a les eleccions municipals de 28 de maig de 1995, en un acte fet al Centre Catòlic l’ocubre de 1994. En la part posterior inclou una anotació manuscrita de datació de M. Pilar Massana. Cartell de 98,5 x 68 cms., amb només text, a dues tintes.
  • AMHLCA0011835.pdf
    Acte públic de solidaritat amb la lluita saharaui
    Cartell d’anunci de l’acte públic de solidaritat amb el poble saharaui, amb les intervencions de Pilar Massana, del comitè central del PSUC Viu, Jaume Botey, del comitè central del PSUC Viu i president d’Esquerra Unida i Alternativa, i Marian Hmada, ministra de cultura de la República Àrab Saharaui Democràtica. Acte organitzat pel PSUC Viu, en la seva seu central de Barcelona, el 5 de març de 2001. Cartell de 42 x 29,5 cms., amb tex i dibuix, a una tinta.