• AMHLCA0005498.jpg
    Homenatge a les víctimes del franquisme
    Cartell que anuncia un homenatge a les víctimes del franquisme que va tenir lloc al Fossar de la Pedrera, al Cementiri de Montjuïc, i al Parc de la Ciutadella. Va comptar amb el suport de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat. Al centre hi ha la reproducció d'una obra del pintor Antonio Saura.
    Cultura
    Història
    Memòria Històrica
  • AMHLCA0005500.jpg
    Nicaragua ha votat sobirania i revolució! Celebrem-ho!
    Cartell que anuncia una festa al Born per celebrar el resultat de les eleccions a Nicaragua de 1984. Organitza la Coordinadora Catalana de Solidaritat amb Nicaragua.
    Cultura
    Música
    Rock
    Jazz
    Salsa
  • AMHLCA0005487.jpg
    Nit del foc
    Cartell que anuncia la ""Nit del foc"", durant la revetlla de Sant Joan, a la Plaça de la Barceloneta. Hi van participar els Diables de Bellvitge.
    Festes
    Diables
    Imatgeria popular
    Diables de Bellvitge
    Sant Joan
    Revetlles
    Revetlla de Sant Joan
  • AMHLCA0005491.jpg
    10 anys de lluita del moviment feminista
    Cartell que anuncia unes jornades entorn als ""10 anys de lluita del moviment feminista"" celebrades a Barcelona els dies 1, 2 i 3 de novembre de 1985.
    Feministes i de dones
  • AMHLCA0005488.jpg
    Manifestació dia 8 de març
    Cartell que anuncia una manifestació del dia 8 de març a la Plaça Universitat de Barcelona i una festa de dones a La Paloma el dia 5.
    Feministes i de dones
    Dia internacional de la Dona Treballadora
  • AMHLCA0005484.jpg
    VI Festival de flamenc de Barcelona
    Cartell amb la programació del VI Festival de flamenc de Barcelona de l'any 1985, celebrat els dies 20 i 28 de juny al Centre Cultural de la Caixa de Pensions i a la Plaça Major del Poble Espanyol de Montjuïc.
    Cultura
    Música
    Flamenc
    Festivals
  • AMHLCA0005481.jpg
    Desconcierto General
    Cartell que anuncia un concert amb diversos artistes i varietat d'espectacles a La Maquinista de Barcelona. Hi van participar: ""El hombre de Pekin"", ""Fura dels Baus"", ""Orgullo de España"", ""The Lorry"", ""Al Victor"", ""Pere Bijoux"", ""J. Carles-Mele"", ""Editage de Camuflage"", ""Pep Brosa"" i ""Wom A-2"".
    Cultura
    Música
  • AMHLCA0005477.jpg
    1962-1987 Aniversari de la creació de l'Amical Mathausen
    Cartell que anuncia la celebració del 25è aniversari de la ceació de l'Amical Mathausen al Palau de la Música Catalana. Hi van intervenir Montserrat Roig, Alfred Lucchetti, Marina Rossell i Lluís Llach.
    Història
    Memòria Històrica
  • AMHLCA0005470.jpg
    Agustí Fructuoso. Aquarel·les i olis
    Cartell que anuncia una exposició de l'artista Agustí Fructuoso a la Sala d'exposicions Jacint Laporta, a les Cotxeres de Sants.
    Cultura
    Arts plàstiques
    Pintura
    Dibuix
    Escultura
  • AMHLCA0005456.jpg
    Interacció 84
    Cartell que anuncia el programa ""Inter Acció 84"" organitzat per l'Escola d'Estiu d'Acció sòcio-cultural l'any 1984.
    Educació
    Escoles
    Formació
  • AMHLCA0005412.jpg
    Projecte de llei d'ordenació sanitària de Catalunya
    Cartell que anuncia un col·loqui-debat sobre el projecte de llei d'ordenació sanitària de Catalunya, celebrat als locals del Centre Cívic de les Cotxeres de Sants i organitzat per l'Associació d'integració sanitària de l'usuari. Va comptar amb la participació de divereses personalitats polítiques amb representació al Parlament.
    Política i administració pública
    Sanitat i salut
  • AMHLCA0005363.jpg
    Jornades debat i diada mundial per l'alliberament lesbià i gai 1985
    Cartell que anuncia les Jornades debat i la diada mundial per l'alliberament lesbià i gai, sota el lema ""contra el masclisme dret al propi cos, volem Casal ja!"", celebrades al Centre Cívic de Sants del 8 al 15 de juny de 1985.
    Col·lectiu LGTBI+
  • AMHLCA0005397.jpg
    En Gracia Caliente ¡Orgía visual!
    Cartell que presenta una exposició de les obres dels artistes cubans Nelson Villalobo, Israel León, José Ángel Herrera i Aldo Méndez al Centre Cívic L'Artesà, al barri de Gràcia de Barcelona.
    Cultura
    Arts plàstiques
    Arts visuals
    Artesania
    Àpats i banquets
    Celebracions
  • AMHLCA0005368.pdf
    Avortament lliure i gratuït. Manifestació
    Cartell reivindicatiu que convida a assistir a una manifestació en favor de l'avortament lliure i gratuït, sota els lemes ""La constitució no recull els drets de les dones"" i ""Les dones parim, les dones decidim"". Inclou un manifest sobre el dret a l'avortament editat pel col·lectiu de Dones de l'Hospitalet, en DIN-A4.
    Feministes i de dones
    Dones de l'Hospitalet
  • AMHLCA0005355.jpg
    Txernòbil. Vandellòs. Mai més
    Cartell reivindicatiu antinuclear que commemora el 5è aniversari de l'accident de Txernòbil i anuncia una recollida de signatures i una jornada antinuclear. A la part inferior hi ha el logotip del Grup Ecologista de Bellvitge.
    Associacions i entitats
    Ecologisme i mediambient
    Grup Ecologista Bellvitge
  • AMHLCA0005143.jpg
    No a la intervenció dels EE.UU
    Cartell que convida a participar en una cadena per la pau a Centreamèrica, a Barcelona, sota el lema ""No a la intervenció dels EE.UU"". Hi van participar l'Ajuntament de l'Hospitalet i el Centre d'Estudis de l'Hospitalet. Es tracta d'una reproducció d'una obra de Josep Niebla.
    Associacions i entitats
    Pacifistes
    Col·lectiu per la Pau i i el Desarmament
    Centre d'Estudis de l'Hospitalet
  • AMHLCA0004777.jpg
    Recital poético. 60 minutos de poesía
    Cartell que anuncia un reciatal poetico-musical a les Cotxeres de Sants organitzat per l'Associació de Poetes i Escriptors de Catalunya. Actua Carmina López i Juan José Rey. Presenta Guillermo Pizarro.
    Cultura
    Música
    Lletres
    Llibres
    Poesia
  • AMHLCA0004790.jpg
    Centenari Joan Salvat-Papasseit (1894-1994)
    Cartell que anuncia un recital d'homenatge a Joan Salvat-Papasseit en motiu del seu centenari, organitzat per l'Ateneu Enciclopèdic Popular i celebrat al Centre Cívic Blai, al Districte de Sants-Monjuïc. Hi van actuar Antonio Sola, Ovidi Montllor i Toti Soler. Va presentar l'acte Guillem Pizarro.
    Lletres
    Llibres
    Poesia
  • AMHLCA0004787.jpg
    Asociación de poetas y escritores de Catalunya
    Cartell que presenta un acte poètic cultural, organitzat per l'Associació de poetes i escriptors de Catalunya, al Centre Artístic i Cultural del carrer Font Honrada de Barcelona.
    Lletres
    Poesia
    Balls
    Flamenc
  • AMHLCA0004788.jpg
    Ateneu Enciclopèdic popular
    Cartell que commemora el noranta aniversari de l'Ateneu Enciclopèdic Popular de Barcelona
    Cultura
    Història
    Lletres
  • AMHLCA0004789.jpg
    Ven a celebrar el Nobel de la Paz
    Cartell que anuncia la celebració de l'atorgament del Nobel de la Pau de 1992 a Rigoberta Menchú a les Cotxeres de Sants.
    Solidaritat
    Cultura
    Pacifistes
  • AMHLCA0004780.jpg
    Recital poético. 60 minutos de poesía
    Cartell que anuncia un reciatal poetico-musical a les Cotxeres de Sants organitzat per l'Associació de Poetes i Escriptors de Catalunya. Actua Maria Dolores Arcas i Manuel Segura. Presenta Guillermo Pizarro.
    Lletres
    Llibres
    Poesia
  • AMHLCA0004783.jpg
    Gran festival de hermanamiento cultural
    Cartell que anuncia un festival d'agermanament cultural de música, dansa, ball i poesia en commemoració del dia dels enamorats, al Centre Cívic d'Hostafrancs. Hi van participar diveresos membres de l'Associació de poetes i escriptors de Catalunya.
    Música
    Poesia
    Balls
  • AMHLCA0004778.jpg
    Recital poético. 60 minutos de poesía
    Cartell que anuncia un reciatal poetico-musical a les Cotxeres de Sants organitzat per l'Associació de Poetes i Escriptors de Catalunya. Actua Cesárea Manzano i José Morano. Presenta Rafael Fuster.
    Música
    Lletres
    Poesia
    Llibres
  • AMHLCA0004779.jpg
    Homenaje a Miguel Hernández
    Cartell que anuncia un homenatge al poeta Miguel Hernández a la regidoria del districte Sants-Montjuïc, organitzat per l'Associació de poetes i escriptors de Catalunya. Presenta Guillermo Pizarro.
    Cultura
    Lletres
    Llibres
    Poesia