Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Download

Oops! Something went wrong! It doesn't appear to have affected your data. Please notify your system administrator if the problem persists. Access denied
Your session was expired. Page will be reloaded.

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

Add assets to album

 • AMHLCA0004052.jpg
  Exposició. L'Hospitalet, 75 anys de ciutat (1925-2000).
  Cartell que anuncia l'exposició "L'Hospitalet, 75 anys de ciutat (1925-2000)" que té lloc a la sala Alexandre Cirici del Museu, dins dels molts actes programats a la ciutat per a aquesta commemoració.
  Ciències
  Cultura
  Història
  Societat
  Tecnologia
 • AMHLCA0003993.pdf
  Exposició. El retaule de Sant Roc de l'Hospitalet.
  Programa de gran format, plegat en quatre parts, de l'exposició i activitats complementàries tals com conferències i música "El retaule de Sant Roc de l'Hospitalet". Obra del segle XVI restaurada al Museu. A l'interior, una part hi ha la reproducció de quatre detalls del retaule. La resta de parts interiors l'ocupa una relació de Serveis i activitats vinculades a l'exposició i Publicacions. La portada conté un detall de Sant Jaume del retaule de Sant Roc de l'Hospitalet. La contraportada conté un plànol d'ubicació del Museu, amb informació i horari. Les dues parts restants les ocupen textos de l'alcalde Celestino Corbacho i Chaves i del tinent d'alcalde de l'Àrea d'Educació i Cultura, Joan Francesc Marco i Conchillo.
  Cultura
  Equipaments culturals
  Història
  Museu
  Patrimoni
  Patrimoni artístic
  Tecnologia
 • AMHLCA0003025.pdf
  AC Aules de Cultura
  Díptic gran format, plastificat, sobre les activitats i espectacles que s'hi programen. A l'interior, els apartats: una mica d'història, les aules es mouen, tot es pot aprendre, l'aula ens porta de festa, avui, espectacle, ens veiem a l'aula!. A la contraportada hi ha un plànol d'ubicació de les sis aules i a sota informació de les mateixes (adreça, telèfon, horaris, com arribar-hi).
  Aules de Cultura
  Cultura
  Equipaments culturals
 • AMHLCA0002641.jpg
  Aula de Cultura de Sant Josep, Dissabtes.
  Programació de l'Aula de Cultura de Sant Josep els dissabtes. La part superior del cartell en un fons verd apareix el logo de les Aules de Cultura en blanc. La part de sota apareix la programació de teatre i música. "Invents a dues veus" i un recital d'Albert Pla en tipografia verda sobre un fons blanc.
  Arts escèniques
  Aula de Cultura Sant Josep
  Aules de Cultura
  Cultura
  Equipaments culturals
  Música
  Teatre
 • AMHLCA0001969.jpg
  Aula de cultura Sant Josep - Maig 1989
  Cartell amb la programació de l'Aula de Cultura de Sant Josep del mes de maig de 1989. Inclou la programació detallada i dividida en els àmbits de música, exposició, debat i teatre.
  Arts escèniques
  Arts plàstiques
  Aula de Cultura Sant Josep
  Aules de Cultura
  Cultura
  Educació
  Equipaments culturals
  Formació
  Música
  Tallers
  Xerrades
 • AMHLCA0001169.jpg
  Galeria d'art de l'espai.
  Cartell publicitari de la nova galeria d'art de "Espai Jove". A la meitat superior hi ha una captura de pantalla amb la web de "Espai Jove" on es pot veure la pàgina de presentació de la galeria virtual.
  Informació i comunicació
  Internet
  Joves
  Persones
 • AMHLCA0000703.jpg
  L'avinguda del circ.
  Presentació de les activitats "L'avinguda del circ" durant els dies 13 al 27 de juliol al barri de Sant Josep. Organitza l'Aula de Cultura Sant Josep.
  Arts escèniques
  Circ
  Cultura
 • AMHLCA0003995.pdf
  Exposició. Estampa popular de Barcelona.
  Programa-catàleg, tipus llibretó, de gran format, de l'exposició "Estampa popular de Barcelona" que té lloc al Museu de l'Hospitalet. Conté 25 fulls. La segona meitat del llibretó l'ocupen les obres de l'exposició.
  Ciències
  Cultura
  Història
  Societat
  Tecnologia
 • AMHLCA0000389.jpg
  Club Pimpinela -1a etapa- (1945-1963). Exposició
  Cartell que anuncia l'exposició sobre l'entitat Club Pimpinela a l'Aula de Cultura de Collblanc-La Torrassa i que organitza l'Aula conjuntament amb l'Arxiu de L'Hospitalet, amb materials recollits per l'investigador local Inocencio Salmerón, a partir del fons documental dels socis i sòcies de l'entitat. S'indica els dies i el lloc. La imatge principal del cartell és una fotografia en B/N dels anys cinquanta on es veu un grup de joves d'excursió i, darrera seu, un autocar amb una pancarta del Club Pimpinela.
  Associacions i entitats
  Ciències
  Club Pimpinela
  Cultura
  Culturals i socio culturals
  Història
  Societat
 • AMHLCA0000549.jpg
  Vine, mira i recorda. Imatges del barri 1920-1960
  Cartell de l'exposició d'imatges de Collblanc-La Torrassa. Fotografies recollides pel Taller d'Història de l'Aula de Cultura de Collblanc-La Torrassa. Hi consta els dies, l'horari i el dia d'inauguració. A la part superior hi ha una fotografia dels veïns i veïnes del Passatge Buenavista berenant l'any 1955.
  Arts visuals
  Associacions i entitats
  Aula de Cultura Collblanc-Torrassa
  Aules de Cultura
  Cultura
  Equipaments culturals
  Fotografia
 • AMHLCA0000689.jpg
  Sarsuela "La Reina Mora" i "Agua, azucarillos y aguardiente"
  Cartell que anuncia la programació de sarsuela del Club Pimpinela al seu local. El quadre escènic de l'entitat representa les obres de teatre "La reina mora" dels germans Álvarez Quintero, música de José Serrano, i "Agua, azucarillos y aguardiente" de Miguel Ramos Carrión, música de Chueca, sota la direcció de Manuel Costán.
  Arts escèniques
  Associacions i entitats
  Club Pimpinela
  Cultura
  Culturals i socio culturals
  Sarsuela
  Teatre