Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Download

Oops! Something went wrong! It doesn't appear to have affected your data. Please notify your system administrator if the problem persists. Access denied
Your session was expired. Page will be reloaded.

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

Add assets to album

 • AMHLCA0001481.jpg
  Ban
  Ban municipal del Negociat de Sanitat en el qual s'estableixen les normes per evitar la proliferació de mosques dins el nucli urbà, ja que les considera portadores de perilloses malalties (febre tifoidea, dissenteria, còlera, tuberculosi, etc... A la part superior hi ha el títol hi s'explica el perjudicial que són les mosques per a la salut pública. A la part inferior hi ha 13 punts que l'ajuntament ordena. Signa el ban l'alcalde de l'Hospitalet, Enrique Jonama Darnaculleta.
  Animals
  Bans i edictes
  Campanyes institucionals
  Informació i comunicació
  Insectes
  Mosques
  Natura i medi ambient
  Política i administració pública
  Sanitat i salut
 • AMHLCA0001480.jpg
  Ban
  Ban municipal que prohibeix que els nens estiguin sols al carrer en hores escolars, e insta als pares a incriure els nens als centres. També estableix sancions de no cumplirse aquesta normativa. Signa el Ban, l'alcalde gestor i president de la Comissió gestora de l'Ajuntament de l'Hospitalet y de la Junta local d'Educació Primària, Enrique Jonama Darnaculleta.
  Alumnes
  Bans i edictes
  Campanyes institucionals
  Educació
  Informació i comunicació
  Política i administració pública
 • AMHLCA0001479.jpg
  Ban
  Ban municipal que anuncia la inauguració d'una biblioteca municipal i convida a tots els veïns de l'Hospitalet a visitar-la i usar- la. Signa el Ban, l'alcalde de la ciutat de l'Hospitalet, Josep Muntané Almirall. Aquesta biblioteca va ser inaugurada pel president de la Generalitat, Francesc Macià.
  Alcaldes
  Bans i edictes
  Biblioteca municipal
  Biblioteques
  Cultura
  Equipaments culturals
  Informació i comunicació
  Política i administració pública
 • AMHLCA0004071.pdf
  Apunta't a ballar sardanes. Calendari 2014
  Programa de gran format plegat en quatre parts que informa sobre el calendari de les ballades de sardanes als barris de l'Hospitalet, els aplecs i altres ballades importants. La portada és una reproducció del dibuix del programa del concert extraordinari de sardanes del 8 de desembre de 1966. Inclou el XXIX Memorial Jaume Ventura Tort i el XXI Memorial Jaume Reventós.
  Aplecs
  Aplecs sardanistes
  Associacions i entitats
  Coordinadora Sardanista de l'Hospitalet
  Culturals i socio culturals
  Educació
  Festes
  Folklore
  Sardanes
 • AMHLCA0004115.pdf
  Apunta't a ballar sardanes. Calendari 2013
  Programa de gran format plegat en quatre parts que informa sobre el calendari de les ballades de sardanes als barris de l'Hospitalet, els aplecs i altres ballades importants. La portada és una reproducció del dibuix del programa del concert extraordinari de sardanes del 8 de desembre de 1966. Inclou el XXVIII Memorial Jaume Ventura Tort i el XX Memorial Jaume Reventós.
  Aplecs
  Aplecs sardanistes
  Associacions i entitats
  Coordinadora Sardanista de l'Hospitalet
  Culturals i socio culturals
  Festes
  Folklore
  Sardanes
 • AMHLCA0002232.jpg
  Homenatge al Mestre Ventura Tort
  Cartell de l'Homenatge al mestre Jaume Ventura Tort (1911-1985), organitzat per l'Ajuntament del Prat de Llobregat i que es realitzà el 6 de novembre de 1977. Durant aquest acte s'inaugurà la "Plaça Ventura Tort", i es realitzà una audició de sardanes a càrrec de la cobla La Principal de Collblanc.
  Festes
  Folklore
  Homenatges
  Homes
  Persones
  Sardanes
 • AMHLCA0000666.jpg
  Teatre al Club Pimpinela
  Cartell que anuncia les representacions teatrals del quadre escènic de l'entitat. Representa les obres de teatre "El carro del vi" de R. R. Vidalés i "la del manojo de rosas" de F. Ramos de Castro i A. G. Carreñoa, música de Pablo Sorozábal, sota la direcció de Vicente Costán i direcció musical de Jaume Ventura Tort (1911-1985). L'acte té lloc al local del Club, a la plaça Espanyola número 6. Hi consta el repartiment d'actors i dels cantants Rosa Parts, Fernando Sedó i Juan Ocaña. S'anuncia que properament es representarà l'obra "Mariquilla terremoto" en homenatge a Nico Ruíz. Hi ha una nota referent al sorteig d'invitacions.
  Arts escèniques
  Associacions i entitats
  Club Pimpinela
  Cultura
  Culturals i socio culturals
  Sarsuela
  Teatre
 • AMHLCA0000324.jpg
  Festes de Sant Jordi
  Presentació de les activitats programades per Sant Jordi de l'aula de cultura Sanfeliu. Els actes inclosos en la celebració són: una parada de llibres i roses (a la plaça dels Veïns), una actuació de castellers amb els Minyons de Terrassa, una ballada de sardanes amb la Cobla Rambles, i una sessió de cinema, amb el passi de "Companys, procés a Catalunya".
  Arts visuals
  Aula de Cultura Sanfeliu
  Aules de Cultura
  Castellers
  Cinema
  Cultura
  Equipaments culturals
  Festes
  Festes de Primavera
  Festivitats
  Folklore
  Sant Jordi
  Sardanes
 • AMHLCA0002428_02.pdf
  La col·lecció d'art de l'Hospitalet. Obra sobre paper (IV)
  Cartell de la exposició "La col·lecció d'art de l'Hospitalet. Obra sobre paper (IV)" que es realitzà al Museu de L'Hospitalet del 24 de gener al 30 de març de 2008, a dues cares. A l'anvers es reprodueix la litografia "Mallorca" de Josep Guinovart. Al revers hi ha la reproducció de varies de les obres exposades i textos explicatius sobre la col·lecció, la obra sobre paper i les adquisicions de l'ajuntament.
  Arts plàstiques
  Cultura
  Equipaments culturals
  Museu
 • AMHLCA0002428_01.pdf
  La col·lecció d'art de l'Hospitalet. Obra sobre paper (IV)
  Cartell de la exposició "La col·lecció d'art de l'Hospitalet. Obra sobre paper (IV)" que es realitzà al Museu de L'Hospitalet del 24 de gener al 30 de març de 2008, a dues cares. A l'anvers es reprodueix la litografia "Mallorca" de Josep Guinovart. Al revers hi ha la reproducció de varies de les obres exposades i textos explicatius sobre la col·lecció, la obra sobre paper i les adquisicions de l'Ajuntament.
  Arts plàstiques
  Cultura
  Equipaments culturals
  Museu
 • AMHLCA0004040.pdf
  Carnaball
  Cartell que anuncia el carnaval de l'Hospitalet.
  Carnaval
  Festes
 • AMHLCA0001995.jpg
  Fabulari
  Cartell de la trobada de comparses urbanes i bèsties fantàstiques a l'Hospitalet. Activitat programada en el marc de les Festes de Primavera de la ciutat. Assistiren el Calçot de Valls, la Mulassa del Pi, les Xemeneies del Poble Sec, les Fil·loxeretes de Sant Sadurní, la Comparsa de Caps de Nou Barris, els Grallers Colla Xivarri, la Garsa de Sant Feliu, el Drac, Galimatas i Titota de Canet, gegants i nans de Castellterçol, Sol i Lluna de Vilobí d'Onyar, la Pàjara de Terrassa, la Mosca de l'Hospitalet, el Drac de Bellvitge i Lo Corral. Es realitzà una concentració de tots els grups a la plaça de l'ajuntament i es feu un cercavila fins al parc de Can Boixeres on s'acabà la festa amb un castell de focs.
  Bestiari
  Fabulari
  Festes
  Festes de Primavera
  Imatgeria popular
 • AMHLCA0004052.jpg
  Exposició. L'Hospitalet, 75 anys de ciutat (1925-2000).
  Cartell que anuncia l'exposició "L'Hospitalet, 75 anys de ciutat (1925-2000)" que té lloc a la sala Alexandre Cirici del Museu, dins dels molts actes programats a la ciutat per a aquesta commemoració.
  Ciències
  Cultura
  Història
  Societat
  Tecnologia
 • AMHLCA0003993.pdf
  Exposició. El retaule de Sant Roc de l'Hospitalet.
  Programa de gran format, plegat en quatre parts, de l'exposició i activitats complementàries tals com conferències i música "El retaule de Sant Roc de l'Hospitalet". Obra del segle XVI restaurada al Museu. A l'interior, una part hi ha la reproducció de quatre detalls del retaule. La resta de parts interiors l'ocupa una relació de Serveis i activitats vinculades a l'exposició i Publicacions. La portada conté un detall de Sant Jaume del retaule de Sant Roc de l'Hospitalet. La contraportada conté un plànol d'ubicació del Museu, amb informació i horari. Les dues parts restants les ocupen textos de l'alcalde Celestino Corbacho i Chaves i del tinent d'alcalde de l'Àrea d'Educació i Cultura, Joan Francesc Marco i Conchillo.
  Cultura
  Equipaments culturals
  Història
  Museu
  Patrimoni
  Patrimoni artístic
  Tecnologia
 • AMHLCA0003025.pdf
  AC Aules de Cultura
  Díptic gran format, plastificat, sobre les activitats i espectacles que s'hi programen. A l'interior, els apartats: una mica d'història, les aules es mouen, tot es pot aprendre, l'aula ens porta de festa, avui, espectacle, ens veiem a l'aula!. A la contraportada hi ha un plànol d'ubicació de les sis aules i a sota informació de les mateixes (adreça, telèfon, horaris, com arribar-hi).
  Aules de Cultura
  Cultura
  Equipaments culturals
 • AMHLCA0002641.jpg
  Aula de Cultura de Sant Josep, Dissabtes.
  Programació de l'Aula de Cultura de Sant Josep els dissabtes. La part superior del cartell en un fons verd apareix el logo de les Aules de Cultura en blanc. La part de sota apareix la programació de teatre i música. "Invents a dues veus" i un recital d'Albert Pla en tipografia verda sobre un fons blanc.
  Arts escèniques
  Aula de Cultura Sant Josep
  Aules de Cultura
  Cultura
  Equipaments culturals
  Música
  Teatre
 • AMHLCA0001969.jpg
  Aula de cultura Sant Josep - Maig 1989
  Cartell amb la programació de l'Aula de Cultura de Sant Josep del mes de maig de 1989. Inclou la programació detallada i dividida en els àmbits de música, exposició, debat i teatre.
  Arts escèniques
  Arts plàstiques
  Aula de Cultura Sant Josep
  Aules de Cultura
  Cultura
  Educació
  Equipaments culturals
  Formació
  Música
  Tallers
  Xerrades
 • AMHLCA0001169.jpg
  Galeria d'art de l'espai.
  Cartell publicitari de la nova galeria d'art de "Espai Jove". A la meitat superior hi ha una captura de pantalla amb la web de "Espai Jove" on es pot veure la pàgina de presentació de la galeria virtual.
  Informació i comunicació
  Internet
  Joves
  Persones