• AMHLCA0005456.jpg
    Interacció 84
    Cartell que anuncia el programa ""Inter Acció 84"" organitzat per l'Escola d'Estiu d'Acció sòcio-cultural l'any 1984.
    Educació
    Escoles
    Formació
  • AMHLCA0005186.jpg
    Acte en defensa de l'escola pública. Contra el decret dels C.E.D.I.P.
    Cartell de convocatòria a un acte en defensa de l'escola pública i contra el decret dels C.E.D.I.P. celebrat a la Sala de Plens de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat. Hi van intervenir Marta Mata (PSC-PSOE) i Eulàlia Vintró (PSUC), diputades al Parlament de Catalunya.
    Educació
    Alumnes
    Escoles
    Partit dels Socialistes de Catalunya - PSC-PSOE
    Partit Socialista Unificat de Catalunya - PSUC
  • AMHLCA0005126.jpg
    Patufet Sant Jordi vol ser Escola Pública
    Cartell que commemora el 10è aniversari de l'Escola Patufet Sant Jordi i reivindica la voluntat de ser escola pública. Al centre hi ha un dibuix d'un nen i una nena que sostenen una pancarta amb el lema ""1968/69-1978/79 i seguim lluitant"".
    Educació
    Escoles
    Escola Patufet Sant Jordi
  • AMHLCA0005033.jpg
    Matrícula escolar curs 84-85
    Cartell informatiu sobre la matrícula escolar del curs 1984-1985 als centres públics de la ciutat, prevista entre el 10 i el 29 de febrer de 1984. A la dreta hi ha una il·lustració del dibuixant britànic John Tenniel.
    Educació
    Alumnes
    Escoles
    Formació
  • AMHLCA0004870.jpg
    L'escola, pública
    Cartell informatiu sobre la matriculació a les escoles públiques de l'Hospitalet pel curs 1990-1991.
    Educació
    Escoles
  • AMHLCA0004694.jpg
    Belles arts
    Cartell que anuncia diversos tallers a l'escola municipal de Belles Arts de Molins de Rei.
    Cursos
    Tallers
    Xerrades
    Formació
    Escoles
  • AMHLCA0004634.jpg
    Ciclo de conferencias
    Cartell amb la programació del cicle de conferències organitzat per la vocalia de cultura de la junta de l'A.P.A de l'escola pública Bernat Desclot. La temàtica de les conferències va ser: ""Las drogas en los colegios. Drogadicción de niños y jóvenes""; ""El fracaso escolar. Causas y soluciones""; ""La enseñanza de la sexualidad en los colegios""; ""Religión y escuela""; ""Cómo pueden colaborar los padres y madres con los professores/as""; ""¿Después de la E.G.B. qué? F.P, B.U.P o paro"".
    Escoles
    Educació
    Alumnes
    Formació
    Xerrades
  • AMHLCA0004493.jpg
    Escola d'Estiu de l'Hospitalet
    Cartell de la ""Escola d'Estiu"" que es realitzà a L'Hospitalet (no especifica lloc) del 25 de juny al 6 de juliol de 1984. Al centre hi ha un dibuix de R. Carreras. A la part inferior hi ha el títol i les dates. A la capçalera i al peu hi ha els noms dels organitzadors i col·laboradors.
    Lleure
    Escoles
    Educació
    Moviment educatiu
  • AMHLCA0004385.jpg
    "Ni un niño sin escuela, ni un maestro sin trabajo"
    Cartell reivindicatiu amb diferents lemes a favor de l'escolarització dels infants, la creació de més centres educatius als barris i la contratació de professors i mestres.
    Associacions i entitats
    Educació
    Escoles
  • AMHLCA0004285.jpg
    XXè Aniversari CEIP Pau Casals
    Cartell que anuncia el XXè aniversari del Centre d'Eduació Infantil i Primària Pau Casals de l'Hospitalet. Al centre hi ha el logotip commemoratiu i el dibuix d'un violoncel amb un llàpis que fa d'arc.
    Educació
    Escoles
    CEIP Pau Casals
  • AMHLCA0004282.jpg
    Plenari del Consell Escolar Municipal
    Cartell que anuncia el plenari del Consell Escolar Municipal imprès sobre una plantilla amb format DINA-A3 amb capçalera.
    Educació
    Escoles
  • AMHLCA0004271.jpg
    Nova aula d'estudi
    Cartell de presentació de l'aula d'estudi de l'Escola Sant Jaume, pertanyent a la Fundació d'Escoles Parroquials. Al peu del cartell s'indica l'horari. A la part superior hi ha una fotografia de l'aula en blanc i negre.
    Educació
    Escoles
    Aules
    Escola Sant Jaume FEP
  • AMHLCA0004250.jpg
    ep! Som l'escola pública de l'Hospitalet
    Cartell que anuncia la preinscripció del curs 00-01 de l'escola pública de l'Hospitalet. Sobre fons blau, a la part de dalt hi ha un cercle abombat de fons negre i dins en lletres blanques ""ep!"" . A baix de tot, dins d'una franja de fons negre, els logotips de l'organitzador, col·laborador i marca institucional ""L'H millor que millor"".
    Educació
    Alumnes
    Escoles
    Formació
  • AMHLCA0004232.jpg
    25 aniversari CEIP Pompeu Fabra
    Cartell commemoratiu del 25 aniversari del CEIP Pompeu Fabra. A la part superior hi ha un caligrama en forma del número 25. A la part inferior hi ha informació sobre els actes programats. Al peu apareixen els logotips de les institucions i entitats col·laboradores.
    Educació
    Escoles
    Festes
    Celebracions
    Àpats i banquets
  • AMHLCA0004237.jpg
    Plantilla per al Consell Escolar Municipal de l'Hospitalet
    Plantilla en format DIN-A3 que conté l'encapçalament ""Consell Escolar Municipal L'Hospitalet"" per servia per a imprimir i penjar l'ordre del dia dels plens d'aquest òrgan a les escoles de la ciutat.
    Escoles
    Educació
    Alumnes
    Aules
  • AMHLCA0004200.jpg
    La reforma educativa que volem
    Cartell de la Federació d'Ensenyament de CC.OO que proposa cinc mesures per la modificació de la L.O.G.S.E.
    Política i administració pública
    Educació
    Escoles
    Comissions Obreres de l'Hospitalet i Catalunya - CCOO
  • AMHLCA0004187.jpg
    15 fira d'hivern de les escoles
    Cartell anunciant la 15a fira d'hivern de les escoles, que va tenir lloc el 10 de desembre de 1998 a la Rambla Just Oliveras. Va comptar amb la participació dels centres educatius i el professorat de la ciutat; El Casalet; el Moviment d'Ensenyants de L'Hospitalet i el Centre de Recursos Pedagògics de L'Hospitalet. El fons és vermell i apareix la silueta d'un gall en color carbassa. A la part superior hi ha els logotips del 50 aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans i ""L'H millor que millor"". A la part inferior apareixen els logotips de les institucions i entitats organitzadores, com l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat; la Diputació de Barcelona; el Consell de la Joventut i l'Esplai de L'Hospitalet; i L'Hospitalet, ciutat educadora.
    Fira d'hivern de les escoles
    Festes
    Educació
    Alumnes
    Escoles
  • AMHLCA0004151.jpg
    Exposició "Nunca más. Guerra civil Española"
    Cartell en blanc i negre que sota el títol "Nunca más", anuncia l'exposició sobre els successos d'abans, durant i després de la Guerra Civil Espanyola, que té lloc al col·legi Pare Enric d'Ossó, els dies 28, 29, 31 de maig i 1 de juny, en horari escolar. L'entrada és gratuïta. Sota el títol, hi ha una reproducció d'una fotografia en la que es veuen varis nens pujats sobre d'un canó.
    Educació
    Escoles, instituts i universitats
    Guerres, atemptats
  • AMHLCA0004132.jpg
    L'escola va a la ràdio. Pares, mares i escola
    Cartell que anuncia un cicle de sis xerrades sobre l'escola a Ràdio L'Hospitalet, sota el títol "L'escola va a la ràdio". Sobre fons blanc, a la part superior el dibuix de dos escolars (nen i nena) caminant. A sota, el títol i el detall dels dies i temes a parlar. Més avall, un transistor amb la freqüència 92.5 Fm i a sobre les lletres "Ràdio l'Hospitalet" i a la part inferior, dins d'una franja ample de fons vermell, l'horari i la frase "No hi facis tard" i els logotips dels organitzadors
    Mitjans de comunicació i correus
    Ràdio
    Escoles, instituts i universitats
  • AMHLCA0004118.jpg
    XXè Aniversari 1979-99 CEIP Pau Casals L'Hospitalet
    Cartell que anuncia la celebració del vintè aniversari del CEIP Pau Casals (1979-99). No especifica dates ni programa. El títol, amb lletres de diferents colors, té al costat un dibuix d'un violoncel i a sota el nom de l'escola. El fons conté una fotografia difuminada d'un nen de perfil davant d'un faristol i un altre que mira de front. A la part inferior, el logotip de l'ajuntament i la marca institucional "L'H millor que millor"
    Educació
    Escoles, instituts i universitats
    Festes i celebracions
  • AMHLCA0004072.jpg
    1a Fira d'hivern de les escoles
    Cartell que anuncia la primera Fira d'hivern de les escoles. A la part superior, el títol. A la part central, un dibuix de Lluïsa Jover en el que es veuen dos nens somrients que miren com el gall d'indi s'escapa del cuiner
    Festes
    Festes de Nadal, Reis i d' hivern
    Escoles, instituts i universitats
  • AMHLCA0004068.pdf
    Patis oberts. Espais per al joc i la convivència
    Programa de gran format, plegat en quatre parts, en el que s'explica què són els patis oberts, quines activitats s'hi fan i on i quan s'hi pot anar. Hi ha un text de l'alcaldesa de la ciutat, Núria Marín i Martínez i un altre del tinent d'alcalde regidor d'educació, Lluís Esteve Garnés que precedeix a la informació
    Educació
    Escoles, instituts i universitats
  • AMHLCA0004067.pdf
    1a Setmana de l'FP a L'H.
    Programa de gran format, plegat en quatre parts sobre les activitats previstes en la primera setmana de la FP a l'Hospitalet. Hi ha un text de l'alcaldesa de la ciutat, Núria Marín i Martínez i un altre del tinent d'alcalde regidor d'educació, Lluís Esteve Garnés que precedeix al cicle de xerrades, trobades i seminaris i portes obertes als centres.
    Educació
    Escoles, instituts i universitats
  • AMHLCA0004043.jpg
    Cursets d'animació cultural. Curs de teatre per a alumnes de 5è i 6è d'EGB
    Cartell que anuncia un curs de teatre per a alumnes de 5è i 6è d'EGB dins del cicle de cursets d'animació cultural del Patronat Municipal de Cultura. Es detalla el programa. Organitza l'Escola d'Estudis Artístics. Sobre fons blanc tiporafia negra. A la part inferior hi ha dos rectangles, un amb diferents gramatges de colors i l'altra amb diferents tonalitats de grisos. No posa ni les dates ni el lloc.
    Cultura
    Arts escèniques
    Escoles, instituts i universitats
  • AMHLCA0004041.jpg
    Aula de la fira d'hivern de les escoles
    Aula de la fira d'hivern de les escoles. Conté 35 dibuixos de Valentí Julià i 35 rodolins de Joan Soler i Amigó. Sobre fons color crema, tipografia marró
    Festes
    Festes de Nadal, Reis i d' hivern
    Escoles, instituts i universitats