• AMHLCA0004007.jpg
    Curs-taller. Carnestoltes picassià
    Cartell que anuncia el curs-taller que impartirà J.J. Guillen a l'institut Torras i Bages de Can Serra i que s'adreça als mestres, com a cloenda de les activitats commemoratives del centenari Picasso a l'Hospitalet. Aquest curs té lloc entre els dies 23 i 30 de gener. Inclou una breu biografia de J.J. Guillem, el programa i les dades del curs. A la part inferior, el logotip de l'ajuntament de l'Hospitalet i el segell commemoratiu del centenari Picasso. I, sota, curs 1991-82.
    Carnaval
    Educació
    Festes
    Formació
    Mestres
    Oficis i ocupacions
    Tallers
  • AMHLCA0000823.jpg
    Homenatge a Pau Casals
    Cartell de l'activitat organitzada per l'Ajuntament de L'Hospitalet i l'Agrupación de Amigos de la Música amb motiu de l'homenantge a Pau Casals. Els actes: una conferència a càrrec de Joan Alavedra i un concert a càrrec de Francesc Callao, cantant, i Pere Vallribera, pianista. Té lloc al Saló de Plens de l'ajuntament.
    Clàssica
    Cultura
    Homes
    Música
    Músics
    Oficis i ocupacions
    Persones
  • AMHLCA0000531.jpg
    Homenatge a Asunción Montiel
    Programa d'homenatge a l'actriu Assumpte Montiel pel premi guanyat. Montiel ha rebut el premi "Vincit" 1957 a la millor actriu del IV Concurs de F.E.S.T.A. Es representarà l'obra "estrictamente familiar" sota la direcció escènica de Miquel Xartó i direció artística d'Alfons Flores. Es lliura a l'actriu el I Premi individual femení d'interpretació 1957. Estan convidats personalitats del teatre i de la ràdio.
    Artistes
    Arts escèniques
    Associacions i entitats
    Centre Catòlic de l'Hospitalet
    Cultura
    Culturals i socio culturals
    Oficis i ocupacions
    Teatre
  • AMHLCA0000506.jpg
    VI Aniversari de l'Alçament Nacional
    Programa de VI Aniversari de l'Alçament Nacional. Els actes són retransmissió del discurs de Francisco Franco, desfilada militar per les Bandes de la Creu Roja i Frente de Juventudes, representació de les sarsueles "La Reina Mora" i "Serafín el Pinturero", missa a la parròquia de Santa Eulàlia de Mèrida, retransmissió noves normes sindicals per Francisco Franco, projeccions documentals en el cinema Oliveras, festes populars i revetlla a la plaça de General Mola. Hi ha una nota que hi haurà servei d'autobusos nocturn per als veïns de Santa Eulàlia i Collblanc. Hi consta el dia, l'hora i el lloc.
    Actes oficials
    Actes polítics
    Arts escèniques
    Arts visuals
    Balls
    Celebracions
    Cinema
    Cultura
    Església Santa Eulàlia de Mèrida
    Esglésies i ermites
    Festes
    Informació i comunicació
    Misses
    Música
    Oficis i ocupacions
    Política i administració pública
    Polítics
    Religió
    Revetlles
    Teatre
  • AMHLCA0000394.pdf
    Escola d'Estiu de l'Hospitalet, 1981
    Cartell de presentació de l'escola dedicada a la formació de mestres, sota el lema general "Cap a una escola del Baix Llobregat". El cartell està imprés per les dues bandes. A l'anvers, l'activitat i els dies en què se celebra, junt a un dibuix realitzat per R. Carreras on es veu un paisatge de costa, fet amb traços geomètrics. En el revers del cartell hi ha un text on es descriu què és l'escola d'estiu, a quin públic va dirigida, sobre quins temes tracta, etc. Es facilita la informació d'horaris, lloc de celebració, matrícula, preus, etc. A més, s'inclou una plantilla amb tota la programació dels cursos per a cada nivell educatiu, des de l'escola bressol fins al batxillerat. Organitza la ponència d'Ensenyament de l'Ajuntament de l'Hospitalet.
    Educació
    Escoles
    Formació
    Mestres
    Oficis i ocupacions
  • AMHLCA0000371.jpg
    Auca comercial de l'Hospitalet de Llobregat
    Auca que conté 29 vinyetes de trenta comerços de la ciutat, a les que cal afegir 2 vinyetes d'introducció i tancament. En total, el cartell té 31 vinyetes. Cada vinyeta està dedicada a un comerç del barri del Centre. Cada vinyeta està formada per un dibuix on es veu la façana del negoci, i, a sota, hi té escrit un rodolí específic.
    Activitats econòmiques
    Establiments comercials
    Finances
    Oficis i ocupacions