• AMHLCA0003906.jpg
    Premis a arquitectes, obrers, aprenents i manobres del ram de la construcció.
    Cartell que anuncia els premis a arquitectes, obrers, aprenents i manobres del ram de la construcció amb la convocatòria el concurs Pollès, concurs Viñals, concurs per a borses de viatge. El termini de presentació posa que és el 30 d'octubre (no especifica l'any). A peu de cartell, la relació dels integrants del jurat, entre el quals hi ha Ramon Puig Gairalt. A dalt de tot, el nom de la Generalitat de Catalunya i a sota mateix i centrat, l'escut. A continuació el títol i les convocatòries. Sobre fons blanc, tipografia negra i l'escut a color.
    Activitats econòmiques
    Comerç
    Oficis
    Finances
    Petit comerç
    Hostaleria
  • AMHLCA0000731.jpg
    Míting
    Cartell de la convocatòria al míting per a la llibertat i la justícia organitzat la Comisió CNT i AIT. L'acte té lloc al Cinema Oliveras, el dia 27, no especifica mes ni any. Participen J. Alcodori, Enrique Playan, Manuel Arbona, Libertad Ródenas, Francisco Tomás i José Roigé.
    Associacions i entitats
    Mitings
    Sindicals
    Sindicato único de trabajadores de Hospitalet - CNT
  • AMHLCA0000723.jpg
    Assemblea general
    Cartell de la convocatòria a l'assemblea general del Sindicato Único de Trabajadores de Hospitalet,(CNT i AIT). L'acte té lloc al Cinema Oliveras. Hi figura l'ordre del dia: lectura de l'acta anterior, nomenament de la mesa de discussió, dimissió del president i nomenar substitut, donar compte a l'Assemblea del conflicte de la Ceràmica, i precs i preguntes. Consta la data del text, 15 de setembre de 1931.
    Assemblees
    Associacions i entitats
    Conflictes
    Seguretat i defensa
    Sindicals
    Sindicato único de trabajadores de Hospitalet - CNT
  • AMHLCA0000724.jpg
    Assemblea
    Cartell de la convocatòria a l'assemblea general extraordinaria de la Junta del Sindicato Único de Trabajadores de Hospitalet (CNT i AIT). L'acte té lloc al Cinema Oliveras. Hi figura l'ordre del dia: nomenament de la mesa de discussió, lectura de l'acta anterior, discussió de l'ordre del dia del Ple Regional, acords que s'han de presentar en el ple sobre la vaga general passada, dimissió i nomenament d'alguns membres de la Junta, discussió sobre la quota setmanal de cotització i assumptes generals. Consta la data del text, 22 de setembre de 1931.
    Assemblees
    Associacions i entitats
    Sindicals
    Sindicato único de trabajadores de Hospitalet - CNT
  • AMHLCA0000725.jpg
    Asamblea General
    Cartell de la convocatòria a l'assemblea general del Sindicato Único de Trabajadores de Hospitalet a tots els adherits a la CNT de l'Hospitalet, Torrassa i Santa Eulàlia. L'acte té lloc al Cinema Oliveras. Hi figura l'ordre del dia: nomenament de la Mesa de discussió, lectura de l'acta anterior, nomenament del delegat al Ple de Sindicats de Catalunya i precs i preguntes. Consta la data del text, 2 de novembre de 1931.
    Assemblees
    Associacions i entitats
    Sindicals
    Sindicato único de trabajadores de Hospitalet - CNT
  • AMHLCA0000721.jpg
    Assemblea
    Cartell de la convocatòria a l'assemblea del Sindicato Único de Trabajadores de Hospitalet, de la branca de la construcció amb motiu del canvi de règim. L'acte té lloc al Cinema Oliveras. Hi figura l'ordre del dia: donar compte dels treballs fets per la comissió; nomenament de les comissions tècniques de Seccions, nomenament de càrrecs per a la Junta Administrativa i assumptes generals. Consta la data del text, 23 d'abril de 1931.
    Assemblees
    Associacions i entitats
    Sindicals
    Sindicato único de trabajadores de l'Hospitalet - CNT
  • AMHLCA0000722.jpg
    Assemblea general
    Cartell de la convocatòria a l'assemblea general del Sindicato Único de Trabajadores de Hospitalet (CNT). L'acte té lloc al Cinema Oliveras. Hi figura l'ordre del dia: lectura de l'acta anterior, presentació de l'estat de comptes, nomenament d'una comissió per revisar estat de comptes, renovació de la junta administrativa, reconstrucció del comitè comarcal, adquisició o no de local propi i assumptes propis. Consta la data del text, 7 de maig de 1931.
    Assemblees
    Associacions i entitats
    Sindicals
    Sindicato único de trabajadores de Hospitalet - CNT
  • AMHLCA0000711.jpg
    "Festa Major Eularienca"
    Cartell del programa de les activitat de la Festa Major del barri de Santa Eulàlia, el 1931. Organitzen el Foment Eularienc i la Unió Hortènsia. Consta que l'envelat està aixecat al carrer de Santa Eulàlia, en els terrenys del senyor Gonçal Pons. Les actes consisteixen en: audició de sardanes, concert del quartet Eulalienc, dansa de gala, balls, cursa ciclista de cintes, jocs de cucanya. Actua la Cobla la Principal de Barcelona i les orquestres Unió Artística, La Catalònia de Granollers, Coopey Jazz, Michigan Jazz, Jazz Band Gatzz Haara. Consta una nota que hi ha servei de transport de la plaça Espanya a l'envelat. A la part superior, en els angles hi ha la bandera catalana i la republicana.
    Cultura
    Festes majors
    Revetlles
  • AMHLCA0000594.jpg
    "Gran esdevenimen teatral"
    Cartell de la programació teatral del Saló teatre del Sindicat Agrícol i Caixa rural de Llorenç del Penedès. Representen l'opereta "La tela de araña" de Navarro i Nevantes amb lletra de M. Nieto, un concert i la sarsuela "El somni de la Innocència". Actua la companyia lírica del mestre Josep Vilardell amb l participació de Magda Verón, Carme Bendicto, Domènec Masanés, Josep Carreras, Ramon Solé.
    No referits a L'Hospitalet
    Varis no referits a l'Hospitalet
    Arts escèniques: teatre, dansa, etc.