• AMHLPM0000789.pdf
    Inauguració de les obres del pas inferior de carretera de Santa Eulàlia i de les instal·lacions esportives municipals
    Llibret del programa d'actes d'inauguració de les obres del pas inferior de la carretera de Santa Eulàlia i de les instal·lacions esportives municipals, organitzades per l'Ajuntament de l'Hospitalet. El programa inclou: missa solemne a Santa Eulàlia de Provençana per part del Bisbe de Barcelona Gregorio Modrego; benedicció i inauguració de les obres de supressió del pas a nivell i del parc Provençana; alliberament de coloms missatgers; traca; benedicció i inauguració de les instal·lacions esportives municipals; audició de sardanes; exhibicions esportives; castell de focs artificials; inauguració de l'enllumenat del conjunt d'obres del sector Provençana. A banda del programa, el document inclou: entrevista amb l'alcalde Ramon Solanich Riera; entrevista amb el tinent d'alcalde Domingo Peiró Ribas; entrevista amb el tinent d'alcalde Cristóbal Herms; ressenya de les obres realitzades per a les instal·lacions esportives municipals; breu informació tècnica de les obres d'urbanització del sector Provençana; relació de les entitats esportives de la ciutat; i fotografies de les instal·lacions.
    Arquitectura i urbanisme
    Benediccions
    Camp d'atletisme
    Camp municipal de futbol
    Celebracions
    Esports
    Festes
    Folklore
    Instal·lacions esportives
    Misses
    Obres
    Pont de la Vanguard o de Prat de la Riba
    Ponts
    Religió
    Sardanes
  • AMHLPM0000054.pdf
    Avantprojecte Avinguda del Carrilet i Rambla Marina
    Full plegat en 9 parts amb l'explicació de l'avantprojecte de l'ordemació de l'avinguda del Carrilet i part de la Rambla de la Marina. Consta d'una explicació justificativa del projecte i de 2 plànols, un de cada tram afectat, amb els punts concrets dintervenció.
    Arquitectura i urbanisme
    Obres
    Projectes urbanístics
    Reformes
  • AMHLPM0000053.pdf
    Pla Especial de Reforma Interior de la Riera Blanca. Zona 14.
    Full plegat en 5 parts amb l'explicació del Pla Especial de Reforma Interior (PERI) de la Riera Blanca. Consta de: presentació feta pel departament d'Urbanisme on descriu el creixement que ha tingut la ciutat i en concret el barri de Collblanc; el marc de planejament i la seva modificació; Objectius amb propostes concretes, regulació de l'edificació i les dotacions públiques; Desenvolupament i gestió, explicant les diferents intervencions i el cost del Pla i el programa d'actuació; Tramitació; i Informació. Hi ha dos plànols del Pla. El lloc per demanar informació i veure exposició sobre el PERI és a la Regidoria del Districte II, carrer del Montseny, 120 i per consultar la documentació del PERI, a l'Àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament.
    Arquitectura i urbanisme
    Obres
    Projectes urbanístics
    Reformes
  • AMHLPM0000554.pdf
    Inauguració de"la Cruz de los Caídos por Dios y por la Patria"
    Díptic d'invitació a l'acte d'inauguració de la "Cruz de los Caídos por Dios y por la Patria" als caiguts, amb l'assistència del General en Cap de la 4a Regió militar, el Bisbe de Cartagena i d'altres autoritats civils i militars. Convoca a l'acte l'alcalde de l'Hospitalet, José W. Marín López. El programa inclou: benedicció i inauguració de la creu, cant de l'himne del Movimiento, colocació i benedicció de la primera pedra de la casa-quarter de la Guàrdia Civil, colocació i benedicció de la primera pedra de l'Església Parroquial, iniciació de les obres de reforma interior de la ciutat i àpat de les autoritats i jerarquies del "Movimiento".
    Acte d'inici d'obres
    Actes oficials
    Alcaldes
    Arquitectura i urbanisme
    Benediccions
    Caserna de la Guàrdia Civil
    Cultura
    Edificis
    Església Santa Eulàlia de Mèrida
    Esglésies i ermites
    Música
    Obres
    Política i administració pública
    Religió
    Visites d'autoritats