• AMHLPM0001049.pdf
    Míting d'Esquerra Republicana de Catalunya
    Full de propaganda d'un miting d'Esquerra Republicana de Catalunya, organitzat per la Unió Republicana d'Hospitalet i el periòdic Llibertat al Cinema Oliveras ubicat al carrer del Baró de Maldà. A la part inferior hi ha la llista de les persones que parlarán (Joan Casanovas, Joan Lluhi Vallescà, Antoni Vilalta Vidal, Ernest Ventós i Roc Boronat). (Hi ha dos exemplars).
    Actes reivindicatius
    Associacions i entitats
    Mítings
    Polítiques
    Unió Republicana d'Hospitalet
  • AMHLPM0001854.pdf
    Campaments d'estiu
    Díptic informatiu dels campaments d'estiu juvenils organitzats per la "Delegación Local de Juventudes de las FET i de la JONS" i que es realitzaren entre l'1 de juliol al 25 d'agost, en tres torns i en tres llocs diferents. Es detallen els llocs dels campaments, les inscripcions, l'equipament , dies de visita familiar, etc.
    Associacions i entitats
    Campaments
    Delegación Local de Juventudes (FET de las JONS)
    Educació
    Lleure
    Polítiques
  • AMHLPM0001243.pdf
    Conferència "Los partidos políticos y la República"
    Full amb la convocatòria a la conferència "Los partidos políticos y la república" de José Ma Seseras y de Batlle, que es realitzà al local del Centro Republicano Radical ubicat al carrer Fermín Galán, 2,(actual carrer de Pareto).
    Associacions i entitats
    Centro Republicano Radical
    Política i administració pública
    Polítiques
  • AMHLPM0001242.pdf
    Conferència El partit radical és l'amo de la República
    Full amb la convocatòria a la conferència "El partido radical es el amo de la República" de Francisco Anart Arrú, que es realitzà al local del Centro Republicano Radical de l'Hospitalet, situat al carrer Fermín Galán 2 (actual carrer de Pareto).
    Associacions i entitats
    Centro Republicano Radical
    Polítiques
  • AMHLPM0000583.pdf
    Escuelas Hogar de la Sección Femenina de F.E.T. y de las J.O.N.S.
    Tríptic de promoció dels cursos per a dones de l'Escuela Hogar de la Sección Femenina de les FET i de les JONS. El document inicia amb un text de Pilar Primo de Rivera on diu que les dones tenen assignada la llar com a tasca per la pàtria. Es fa difusió de les assignatures per al curs 1942-43, en dos torns.
    Associacions i entitats
    Dones
    Educació
    Formació
    Frente de Juventudes F.E.T y de las J.O.N.S.
    Persones
    Polítiques
  • AMHLPM0000553.pdf
    Programa oficial de les Festes de la Victòria
    Díptic del programa oficial dels actes celebrats a l'Hospitalet amb motiu de les Festes de la Victòria de 1939 organitzats per la Falange Española Tradicionalista y de las J.O.N.S.. El programa inclou: diana amb els xiulets i sirenes de les fàbriques i de les bandes de cornetes i tambors de Milícies i de les OOJJ de FET i de les JONS; cercavila pels carrers amb bandes de música; missa de campanya a la plaça de l'Ajuntament; solemne processó de la Creu Alçada i respons al cementiri pels caiguts; sardanes a la plaça de l'Ajuntament; concert a la rambla de Just Oliveras; cançons i dances populars; balls populars; retransmissió del discurs de Franco per altaveus.
    Actes oficials
    Associacions i entitats
    Balls
    Balls regionals
    Celebracions
    Cercaviles
    Cultura
    Diades
    Festes
    Folklore
    Frente de Juventudes F.E.T y de las J.O.N.S.
    Misses
    Música
    Política i administració pública
    Polítiques
    Processons
    Religió
    Sardanes
  • AMHLPM0000550.pdf
    Vè Aniversari de la República
    Llibret del programa oficial de les festes organitzades per l'Ajuntament de L'Hospitalet, amb la col·laboració de les entitats culturals, esportives, polítiques i recreatives de la ciutat, en motiu del cinquè Aniversari de la Proclamació de la República, celebrat l'any 1936. El programa inclou: repartiment de bonus; concurs de caramelles; ballada i audició de sardanes; jocs infantils; conferències; partits de futbol; balls de societat; funcions teatrals; mítings; manifestació; vermut; cursa ciclista; vetllades literàries; exposició de cartells; XXI festa d'homenatge a la Vellesa. Els actes se celebren distribuïts i organitzats per les següents entitats: Corals Juventut; L'Aurora; El Pensament i L'Univers; Ateneu Republicà d'Esquerra; Centre Democràtic Republicà d'Esquerra; Centre d'Esports Torrassenc; Centre d'Esquerra Republicana Collblanc-la Torrassa; Centre d'Esports de L'Hospitalet; Círcol Democràtic Federal; Ateneu Republicà Pi i Margall; Foment Autonomista Eulalienc; Centre Federal Democràtic Republicà; Centre Autonomista Republicà; Centre d'Unió Republicana d'Esquerra de Collblanc-la Torrassa; Creu Roja local; Front Popular d'Esquerres; Foment de la Sardana; Foment Autonomista Eulalienc; Societat Colombòfila de Collblanc; Centre Ciclista Collblanc (C.C. Collblanc); Atlètic Club Deportiu de Collblanc; Ateneu de Cultura Popular.
    Actes oficials
    Aniversaris
    Arts escèniques
    Arts plàstiques
    Associacions i entitats
    Cant
    Ciclisme
    Competicions
    Cultura
    Diades
    Esports
    Festes
    Folklore
    Futbol
    Música
    Política i administració pública
    Polítiques
    Sardanes
    Teatre