• AMHLPM0001049.pdf
    Míting d'Esquerra Republicana de Catalunya
    Full de propaganda d'un miting d'Esquerra Republicana de Catalunya, organitzat per la Unió Republicana d'Hospitalet i el periòdic Llibertat al Cinema Oliveras ubicat al carrer del Baró de Maldà. A la part inferior hi ha la llista de les persones que parlarán (Joan Casanovas, Joan Lluhi Vallescà, Antoni Vilalta Vidal, Ernest Ventós i Roc Boronat). (Hi ha dos exemplars).
    Actes reivindicatius
    Associacions i entitats
    Mítings
    Polítiques
    Unió Republicana d'Hospitalet
  • AMHLPM0000533.pdf
    Festa Major
    Tríptic del programa de la festa major de 1931, celebrada al Centre Autonomista Republicà - Casino del Centre. El programa inclou: sarsuela "Los de Aragón" i "Cançó d'amor i de guerra", balls de gala i balls de societat amb els Escolans de Sant Sadurní d'Anoia. Tots els actes se celebren a l'envelat. Es destaca l'extraordinària il·luminació elèctrica, les magnífiques toies i l'esmerat servei de cafè-restaurant a càrrec de Josep Pedrerol. Es detallen algunes informacions respecte al comportament i els actes.
    Arts escèniques
    Associacions i entitats
    Balls
    Centre Autonomista Republicà
    Cultura
    Culturals i socio culturals
    Festes
    Festes majors
    Música
    Teatre
  • AMHLPM0001046.pdf
    Els cercles d'estudis de la Palestra
    Tríptic de promoció dels cercles d'estudis de la Palestra a l'Hospitalet. Era una entitat catalanista de caire cultural, formatiu i esportiu adreçada principalment al jovent i fundada a Barcelona l’any 1930 per Josep Maria Batista i Roca i presidida per Pompeu Fabra i Poch. La delegació territorial de L’Hospitalet es va crear el 20 de novembre de 1930, amb sèu al barri Centre, al carrer Jardinets, avui carrer Mossèn Lluís Pañella. En van ser presidents locals, el doctor Jaume Isern i Hombravella i l’escultor Rafael Solanich i Balius.
    Associacions i entitats
    Cultura
    Culturals i socio culturals
    Educació
    Formació
    Història
    Palestra
    Societat