• AMHLPM0002021.pdf
    Gent de Pau. Actes de març de 1983
    Tríptic amb la programació del mes de maig de "Gent de Pau, grup veinal d'acció civica de L'Hospitalet". A la portada hi ha un dibuix al·legòric de la infància, la maduresa i la vellesa. A l'interior hi ha la informació d'una ballada de sardanes dedicada al compositor Jaume Ventura Tort, la inauguració de la restauració del monument de la sardana el 12 de març , i una vetllada cívica el 16 de març. A l'interior també hi ha la llista dels col·laboradors.
    Arquitectura i urbanisme
    Cultura
    Culturals i socio culturals
    Escultures i monuments
    Festes
    Folklore
    Història
    Hospitalet ciutat pubilla de la sardana (Ramon Sabi Serra)
    Sardanes
  • AMHLPM0000191.pdf
    Festes de Primavera de 1993
    Opuscle de la programació de les Festes de Primavera de la ciutat. Hi consta per dies els actes que realitzen, l'hora i el lloc, com també d'altres activitats. Està compost de 6 fulls. El dia 18 d'abril se celebra, entre d'altres, el 4t. concurs de colles sardanistes Memorial Jaume Ventura Tort.
    Festes
    Festes de Primavera
  • AMHLPM0002095.pdf
    "II curset de Sardanes"
    Full del 2n curset de sardanes organitzat pel CAU i que es realitzà a les instal·lacions del Casino del Centre (Prat de la Riba, 337). Al centre hi ha el títol i les dates del curset. A la part inferior hi ha els llocs on realitzar la inscripció al curset. Tipografia marró.
    Arts escèniques
    Cultura
    Folklore
  • AMHLPM0000714.pdf
    Agrupació d'Amics de la Música. Programa del VIII Aniversari
    Díptic del programa del VIII Aniversari de l'entitat Agrupació d'Amics de la Música (Baró de Maldà, 15). Se celebra un concert amb l'Orquetra Íntima de Cambra de les Joventuts Musicals Espanyoles, sota la direcció d'Antoni Ros Marbà. Es detallen les peces que s'interpreten. L'acte se celebra a la sala del Centre Catòlic (rbla. Just Oliveras, 34). A la contraportada hi ha la relació dels actes celebrats en els anteriors aniversaris.
    Arts escèniques
    Celebracions
    Cultura
  • AMHLPM0000239.pdf
    De Tebeo! Espai de còmic proposa "Max, dibuixos i historietes"
    Postal que informa de la proposta de De tebeo espai de còmic sobre l'exposició Max, dibuixos i historietes que tindrà lloc a l'Aula de Cultura de Sanfeliu, carrer de Miralta, 31. També informa de la data de la inauguració, divendres 24 de maig a les 20.00 h.
    Arts plàstiques i artesania
    Cultura
  • AMHLPM0002661.pdf
    De Tebeo, espai còmic. Exposició de dibuixos i historietes de Max
    Targetó postal a dues cares. La principal, una vinyeta del genocidi de Bòsnia del dibuixant Max. L'altra cara, de disseny tipus postal, posa: De Tebeo! Espai còmic proposa Max. Dibuixos i historietes al Bagdad Cafè. Surten les dates de durada de l'exposició i el dia de la inauguració que és el dia 11 de març. A sota, l'Aula de Cultura de Sanfeliu i el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalei. A l'altra part de la postal surten els logotips de tots els que hi donen suport: Escola de còmic, El Víbora, espectacles Makoki, el Jueves, New-Ton, Norma Còmics, B Ediciones, Editorial Complot, Tintín Barcelona, Cimoc, Antifaz comic, Ficomic, Bagdad cafe, coffee&books, Perutxo llibres.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLPM0000284.pdf
    De Tebeo! Espai de còmic proposa "Exposició de dibuixos i còmics de Laura"
    Postal que informa de la proposta de De tebeo espai de còmic sobre l'exposició de dibuixos i còmics de Laura. Tindrà lloc a l'Aula de Cultura de Sanfeliu, carrer de Miralta, 31. També informa de la data de la inauguració, dijous 17 de gener a les 20.00 h.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLPM0000213.pdf
    De Tebeo! Espai de còmic proposa "Seminari de creació de còmic"
    Díptic del programa del seminari Creació de còmic que proposa De tebeo, espai de còmic. L'activitat tindrà lloc a l'Aula de Cultura de Sanfeliu, carrer de Miralta, 31. Hi conta: una presentació d'Arturo Arranz i Galiano, director de l'Aula de Cultura, el temari del seminari i altre informació com el professorat, el coordinador, l'horari, la durada, el preu i dates de la matrícula. A la portada un dibuix de Carlos Vila, de 1990.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLPM0000130.pdf
    De Tebeo! Espai de còmic proposa "Navarro. Dibuixos i historietes"
    Postal que informa de la proposta de De tebeo espai de còmic sobre l'exposició de dibuixos i historietes de Joan Navarro. Tindrà lloc a l'Aula de Cultura de Sanfeliu, carrer de Miralta, 31. També informa de la data de la inauguració, dimarts 10 de setembre a les 20.00 h.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLPM0002471.pdf
    De Tebeo, espai còmic proposa: José Luís Galiano, dibuixos i còmics
    Targetó a dues cares. La principal, dibuix en blanc i negre d'una dona mig d'esquena amb calcetes i altres que es veren des del mirall. L'altra cara, de disseny tipus postal, posa: De Tebeo ! Espai còmic proposa José Luis Galiano, dibuixos i còmics. Surten les dates de durada de l'exposició i el dia de la inauguració. A sota, l'Aula de Cultura de Sanfeliu amb l'adreça i el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet i transports per arribar-hi. A l'altra part de la postal surten els logotips de tots els que hi donen suport: Escola de còmic, El Víbora, espectacles Makoki, el Jueves, Toutain editor, ediciones junior, editorial Joventut, Norma Còmics, B Ediciones, Editorial Complot, Tintín Barcelona.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLPM0002532.pdf
    De Tebeo, espai còmic. Exposició de dibuixos i historietes de Segura
    Targetó a dues cares. La principal, unes vinyetes de Rigoberto Picaporte solterón de mucho porte dibuixades per Segura. L'altra cara, de disseny tipus postal, posa: De Tebeo! Espai còmic proposa Segura. Dibuixos i historietes. Surten les dates de durada de l'exposició i el dia de la inauguració que és el dia 4 de desembre. A sota, l'Aula de Cultura de Sanfeliu amb l'adreça i el telèfon, el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet i transports per arribar-hi. A l'altra part de la postal surten els logotips de tots els que hi donen suport: Escola de còmic, El Víbora, espectacles Makoki, el Jueves, Toutain editor, ediciones junior, editorial Joventut, Norma Còmics, B Ediciones, Editorial Complot, Tintín Barcelona.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLPM0002485.pdf
    De Tebeo, espai còmic. Exposició d'originals de Miguelanxo Prado
    Targetó a dues cares. La principal, caricatura vertical en blanc i negre de l'autor Miguelanxo Prado. L'altra cara, de disseny tipus postal, posa: De Tebeo ! Espai còmic proposa exposició d'origiinals de Miguelanxo Prado. Surten les dates de durada de l'exposició i el dia de la inauguració que és el dia 7 de maig. A sota, l'Aula de Cultura de Sanfeliu amb l'adreça i el telèfon, el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet i transports per arribar-hi. A l'altra part de la postal surten els logotips de tots els que hi donen suport: Escola de còmic, El Víbora, espectacles Makoki, el Jueves, Toutain editor, ediciones junior, editorial Joventut, Norma Còmics, B Ediciones, Editorial Complot, Tintín Barcelona.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLPM0002479.pdf
    De Tebeo, espai còmic. Exposició d'originals de "El Captán Trueno"
    Targetó a dues cares. La principal, dibuix vertical en blanc i negre del personatge "Capitán Trueno" amb una espasa a la ma dreta i una corassa a l'esquerra. L'altra cara, de disseny tipus postal, posa: De Tebeo ! Espai còmic proposa exposició d'origiinals de "El Capitán Trueno". Surten les dates de durada de l'exposició i el dia de la inauguració que és el dia 9 d'abril i es comptarà amb la presència de Víctor Mora, guionista i creador del personatge. A sota, l'Aula de Cultura de Sanfeliu amb l'adreça i el telèfon, el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet i transports per arribar-hi. A l'altra part de la postal surten els logotips de tots els que hi donen suport: Escola de còmic, El Víbora, espectacles Makoki, el Jueves, Toutain editor, ediciones junior, editorial Joventut, Norma Còmics, B Ediciones, Editorial Complot, Tintín Barcelona.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLPM0002440.pdf
    De Tebeo! Espai de còmic proposa "Alfredo Pons, dibuixos i còmics"
    Targetó a dues cares. La principal, dibuix en blanc i negre d'un bloc de pisos amb persones a l'interior que es veuen desde les finestres. L'altra cara, de disseny tipus postal, posa que l'espai De Tebeo, espai de còmic de l'Aula de Cultura de Sanfeliu presenta una exposició de dibuixos i còmics d'Alfredo Pons. S'informa de les dates i del dia de la inauguració que és el 25d'abril a les 8 de la tarda i també de l'organitzador, l'aula de cultura de Sanfeliu amb l'adreça i el logotip de l'Àrea de Cultura, Ensenyament i Esports de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat. A la banda on hi ha la marca per posar-hi el segell s'especifica que l'exposició té el suport de: Escola de Còmic Joso, El Víbora i Ediciones Makoki S.A. També a baix de tot s'informa sobre el transport públic per arribar-hi.
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLPM0002427.pdf
    De Tebeo! Espai de còmic proposa "Jaime Martín, dibuixos i còmics"
    Targetó a dues cares. La principal, dibuix de la façana del cine Oliveras on al seu davant hi ha cinc adolescents parlant. Signa el dibuix: Jaime Martín. L'altra cara, de disseny tipus postal, posa: De Tebeo ! Espai còmic proposa Jaime Martín, dibuixos i còmics. Surten les dates de durada de l'exposició i també explica que es farà la presentació de l'`album "Sangre de barrio" (una història ambientada a l'Hospitalet). A sota, l'Aula de Cultura de Sanfeliu amb l'adreça i el logotip de l'Àrea de Cultura, Ensenyament i Esports de l'Ajuntament de l'Hospitalet. A la part alta de la banda que assenyala l'espai per col·locar el segell, s'informa del col·laborador "Escola de Còmic" i del suport de la revista "El Víbora"
    Arts plàstiques
    Cultura
  • AMHLPM0002750.pdf
    "Seminario de introducción al flamenco"
    Díptic del Seminari d'introducció al flamenc que es va realitzar al Centre Cultural Claveles organitzat per l'Aula de Cultura de La Florida en l'època en la que aquest equipament va ser dirigit per Artur Arranz, que va encarregar a l'antropòloga Juana Ibáñez la coordinació de tot el cicle. A la portada sobre fons vermell, silueta d'una "bailaora" en taronja i el títol, dates, lloc i el logotip de l'Ajuntament de l'Hospitalet. A l'interior, diferents apartats: "Tonás, siguirillas y soleás. Cantes de compás. Fandangos (1). Fandangos (2)" i amb les dates de les sesssions, conferenciants i músics i "bailaores" que hi participen. La contraportada, també vermella, conté la marca L'H millor que millor (en castellà) l'adreça del Centre Cultural Claveles i telèfon, l'horari amb els noms de qui organitza i qui col·labora.
    Arts escèniques
    Cultura
    Folklore d'altres comunitats de l'estat.
  • AMHLPM0002114.pdf
    "Papers de Cinema"
    Targetó d'invitació a la presentació de la publicació de "Papers de Cinema", al teatre Joventut (c. Joventut, 4-10) el 22 de novembre (no explicita l'any). A l'angle superior esquerra hi ha el logotip del productor. Tinta negra.
    Arts visuals
    Associacions i entitats
    Cine Club l'Hospitalet
    Cultura
    Culturals i socio culturals
  • AMHLPM0002039.pdf
    Invitació inauguració curs 1983-84
    Targetó d'invitació a l'inauguració del curs 1983-84 que es realitzà al Cine Oliveras (c. Baró de Maldà) amb la projecció de "Carmen" de Carlos Saura. A l'angle superior esquerra hi ha el logotip del productor. Tinta negra.
    Arts visuals
    Associacions i entitats
    Cine Club l'Hospitalet
    Cultura
    Culturals i socio culturals
  • AMHLPM0001059.pdf
    Recital de piano per M. Carme Vilà i Sanmiquel
    Díptic del concert de piano que realitzà M. Carme Vilà i Sanmiquel a la sala d'actes de l'Ateneu de Cultura Popular. La portada l'ocupa un dibuix de Rafael Garrich d'una dona asseguda tocant un piano de cua. A l'interior hi ha una petita biografia de la pianista en la que fa constar que comencà els seus estudis musicals amb el mestre i compositor Jaume Ventura Tort. També inclou la relació de peces que interpretà.
    Associacions i entitats
    Ateneu de Cultura Popular
    Clàssica
    Cultura
    Culturals i socio culturals
    Música
  • AMHLPM0000547.pdf
    Centre Catòlic. Festa Major 1935.
    Llibret del programa de la festa major de 1935, celebrada al Centre Catòlic. El programa inclou: veredicte del jurat de l'exposició fotogràfica del 1r. Concurs organitzat per l'Esguard; partits de bàsquet; ballada de sardanes amb la Cobla La Principal del Llobregat; missa solemne de Sant Roc; tarda infantil; audició de sardanes; festival de la dansa popular catalana amb 2 cobles, 2 esbarts i 70 dansaires; ball de gitanes del Vallès; castell de focs d'artifici. Es detallen algunes informacions respecte al comportament i els actes. El llibret té 3 fulls plegats per la meitat. A la pàgina 5 s'anuncia dins de l'audició de sardanes, la composició "Les noies hospitalenques" de Jaume Ventura Tort.
    Associacions i entitats
    Centre Catòlic de l'Hospitalet
    Culturals i socio culturals
    Festes
    Festes majors
    Folklore
    Sardanes
  • AMHLPM0000122.pdf
    Gent de L'Hospitalet.
    Díptic de l'exposició dels dibuixos de Valentí Julià, titulada Gent de L'Hospitalet. L'acte té lloc al Museu d'Història de L'Hospitalet. Consta d'una presentació de l'artista a càrrerc de Domènec Pastor i Petit i de l'inventari de les 29 obres exposades, entre les quals hi ha el retrat-dibuix de Jaume Ventura Tort, Jaume Reventós, Ferran Soriano, Paco Candel, Núria Espert, Rafel Garrich, etc..
    Arts plàstiques
    Arts plàstiques i artesania
    Cultura
    Dibuix