Are you sure you want to delete this item? Are you sure you want to delete these 0 items?

Processing...

Your assets are ready. If the download does not start automatically, click Download.

 • AMHL 101-P500-1934_002_001.pdf
  Associacions i entitats
  Esportives
  Esports
  Festa major de Collblanc
  Festa major de Collblanc-la Torrassa
  Festa major de la Torrassa
  Festes
  Festes majors
  Futbol
  Unió Athlètic Club de Collblanc
  La Unió Athlètic Club de Collblanc fou un club de fubtol que va existir durant la dècada de 1930. Tenia un local social a la carretera de Collblanc i el camp de joc estava ubicat a l'alçada dels números 12 i 24 de la mateixa carretera. En aquesta sol·licitud el president Carlos Català i el secretari Jaime Duch demanen que l'Ajuntament doni una copa per premiar la celebració d'un partit de futbol en motiu de la Festa Major de Collblanc i La Torrassa.
 • AMHL 101 N100-1921_39_02.pdf
  Ajuntament de l'Hospitalet
  Arts escèniques
  Correspondència
  Correspondència històrica
  Cossos de seguretat
  Cultura
  Informació i comunicació
  Política i administració pública
  Seguretat i defensa
  Soldats
  Teatre
  Cartell anunciant l'espectacle teatral que es realitzarà en profit dels joves de L'Hospitalet que es troben lluitant a l'Àfrica del Quadre Dramàtic i d'en Joan Drets, director de la distingida entitat Círcol de Sans. L'esdeveniment tindrà lloc al local del Grop Tranquil, situat al Cafè La Bohèmia (abans Japó), a la carretera de Collblanc, 29 (sembla que numeració no coincideix amb l'actual).
 • AMHL 101 N-N100-1921_39.pdf
  Ajuntament de l'Hospitalet
  Correspondència històrica
  Cossos de seguretat
  Política i administració pública
  Seguretat i defensa
  Soldats
  Josep Sans i Joan Pons, en representació de la comissió organitzadora, signen aquesta invitació a l'acte per a la recaptació a profit dels soldats de L'Hospitalet i de Collblanc que lluiten al Marroc. L'esdeveniment tindrà lloc al local del "Grop Tranquil", a la carretera de Collblanc, 29 (numerció que no sembla correspondre amb l'actual). Des del segle XIX, la política europea va portar a terme un pla d’actuació d’expansió colonial. Volien aconseguir la permanència de nous mercats i, també, la fàcil obtenció de matèries primeres per a les indústries nacionals. El gran paradigma d’aquesta política va ser l’Anglaterra victoriana. Espanya també va voler participar en algunes temptatives colonials; amb la pèrdua de les darreres colònies de Cuba, Puerto Rico i Filipines l’economia espanyola i, sobretot, la catalana, se n’havia ressentit. Per aquest motiu, Espanya, de seguida que en tingué ocasió, participà en la colonització del Marroc a la primeria de segle XX. El problema vingué quan, arrel de la revolta tribal contra l’administració colonial, s’inicià un conflicte armat que tingué un altíssim cost humà, material i econòmic. Aquesta guerra s’allargà oficialment des de 1911 a 1927, si bé les hostilitats ja havien començat anys abans, el 1909. Per tal de poder atendre totes les necessitats humanes i poder donar atenció mèdica a tots els ferits i malalts, van ser necessàries iniciatives per a la recaptació de fons amb fins mèdics.
 • AMHL 902-180-03-02-0001.pdf
  Activitats econòmiques
  Alimentació
  Associacions i entitats
  Comercials i empresarials
  Cursos
  Educació
  Formació
  Gremi d'Alimentació de l'Hospitalet i Baix Llobregat
  Tríptic informatiu que anuncia diversos cursos per l'any 1991: de carnisseria, de xarcuteria, de caixa i de vendes. Amb la col·laboració de l'Ajuntament de L'Hospitalet, l'Institut Municipal de Formació Ocupacional (IMFO) i l'Inem.