Esborrany d'una carta enviada a Jaime Coll Mitjans agraint-li la col·laboració en l'extinció d'un incendi a la casa coneguda com a “Can Pelat” al barri de la Marina
Carretera de Collblanc, 63 (nenes - escola núm. 31)
A l'actual Parc de la Marquesa, a la cantonada entre el carrer Llobregat i la carreterea de Collblanc, hi havia un edifici que va ser destinat a escola almenys des dels anys 30. El 1949 era una escola pública de nenes (l'escola número 31). Les classes estaven a la planta baixa i al primer pis. Al segon pis hi vivia l'agutzil municipal. L'edifici annexe era la tinença d'alcaldia de Collblanc.
El 1949 era propietat de J. Balañá i Esteve Grau, a qui l'Ajuntament els pagava un lloguer.
Inclou un certificat del secretari municipal de l'aprovació en Comissió de Govern de l'enderroc de l'antiga església i campanar de Santa Eulàlia de Mèrida
El primer document (primera pàgina) és una petició de la Guàrdia Civil. La caserna de Sants, que fins el 1897 havia estat un municipi independent de Barcelona, va sol·licitar a l'Ajuntament de l'Hospitalet un llistat de les cases de camp i les fàbriques existents a la població.
El segon document (les següents quatre pàgines) és la relació de les cases i indústries de la Marina feta per l'Ajuntament. Al costat de cada masia consta el nom del seu habitant. Es pot entendre que la Marina de l'Hospitalet era tot la zona que hi havia per sota del Canal de la Infanta, tot i que en aquest llistat també hi apareix alguna masia que es trobava per sobre del Canal, com Can Serra.
Relació de les masies disseminades que existien a L’Hospitalet al 1863 amb indicació de la distància que hi havia des d’elles a la població i punt on estaven situades.